Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1611
7.2.13 16:00
@Coco_o píše:
Jinak my máme už 25cm a cca 370gramu :lol:

To nám taky „pozapomněl“ říct :! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
7.2.13 16:01

Taky se hlásím, dnes jsem byla na kardiu a vše v pořádku. U nás je dělá jen 1 lékařka ve městě, a ta je strašně hodná a příjemná, takže nemám takové blbé zážitky jako vy. Akorát jsem chtěla vypálit DVD a bohužel jim nešel ten přístroj, takže nic nemám. Fotky by nebyly pěkné, mimčo mělo před obličejíkem pořád ruce i po několika šťouchancích :lol:,takže mám jen 1 obyč. v nativu, ach jo. A na 99procent je to holka :).A na velikost a hmotnost jsem se zapomněla zeptat, jsem hlava děravá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
7.2.13 16:42
@Anabellkaa píše:
NO jasně, Šrámek, v 10,30. Neminuli jsme se v čekárně? Po nás tam šla blonďatá slečna s partnerem.
:D :D Tak to se musím smát, no jasně, že minuli :) ta blond slecna (ted uz jsem pani :D ) jsem byla ja a manzel :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
7.2.13 16:43
@Anabellkaa píše:
To nám taky „pozapomněl“ říct :! :roll:

No nemysli si, ja na nem hned poznala, ze nebude uplne ukecanej sam, tak jsem se ho ptala na vsechno sama.. a on jen odpovidal.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
7.2.13 20:22

Ahoj holky, z jiného soudku, chtěla jsem se zeptat, jestli budete používat ( nebo jste používaly u prvního mimča) sterilizátor. Nevím jestli ho mám kupovat, jestli to není zbytečný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.13 20:47

@Lucyk82
Já to neplánuji. Co jsem se tak bavila s mamimkama, tak mi téměř všechny řekly, že sterilizovali jen u prvního dítěte a u druhýho už to tak nehrotily. Takže já mám v plánu to nehrotit už u prvního. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
7.2.13 20:51

@Hugi284 drž se a přeji ti ať se vám bry znovu zadaří a tentokrát všechno dopadne dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
7.2.13 20:59
@Coco_o píše:
Jinak my máme už 25cm a cca 370gramu :lol:

jééé, my byli minulou středu a doktorka nám řekla také 25 cm a 350g… Tak gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
7.2.13 21:53

@maminkaAMATÉRKA moc děkuji za názor, budu se tím řídit. Myslím, že jsou i jiné metody. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
8.2.13 07:54

@Lucyk82 Tak to já ho používala pořád a ještě doteď tam občas lahvičky na pití hodím. Umývám je sice jarem v teplé vodě, ale občas mi přijde, že jakoby páchnou, tak jdou na vývar. Převařit dudle či lahvičky by se mělo určitě u novorozence a kojence a než několikrát do týdne hořet ze zapomenutého kastrólu na plotně, tak mám raděj sterilizátor. Ale já jsem „pošahaný“zdravotník :lol:.Jinak já mám Avent elektrický ale bohatě stačí ten plastový do mikrovlnky, nezabere tolik místa a je levný. Jo a nikdy malej neměl moučnivku ani afty… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
8.2.13 09:05
@Lucyk82 píše:
@maminkaAMATÉRKA moc děkuji za názor, budu se tím řídit. Myslím, že jsou i jiné metody. Díky

A jaké? Také nechci kupovat sterilizátor a mám v plánu kupovat jen skleněné lahve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
8.2.13 09:15

@Anabellkaa kastrólek a plotna :lol:.Sterilizátor není nutný, ale je to ulehčení práce. Taky záleží, zda se vám povede plně kojit, já s kojením bojovala, musela jsem 1-2× denně dokrmovat lahvičkou. Nebo kdo nekojí a lahvičkuje od začátku, pak je to ulehčení práce. Takže uvidíte, jak na tom budete, objednat do druhého dne nebo koupit ve kšeftě jde dnes všechno, ne? :D Jo a já ho kupovala taky proto, že jsme původně bydleli v 2 patrovém domě, kuchyň dole, obytná část nahoře, tak abychom opravdu nehořeli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
8.2.13 09:26
@glorča píše:
@Anabellkaa kastrólek a plotna :lol:.Sterilizátor není nutný, ale je to ulehčení práce. Taky záleží, zda se vám povede plně kojit, já s kojením bojovala, musela jsem 1-2× denně dokrmovat lahvičkou. Nebo kdo nekojí a lahvičkuje od začátku, pak je to ulehčení práce. Takže uvidíte, jak na tom budete, objednat do druhého dne nebo koupit ve kšeftě jde dnes všechno, ne? :D Jo a já ho kupovala taky proto, že jsme původně bydleli v 2 patrovém domě, kuchyň dole, obytná část nahoře, tak abychom opravdu nehořeli :mrgreen:

Já jdu určitě do sterilizátoru, a to tohohle: http://sterilizatory-a-ohrivace.heureka.cz/…lnne-trouby/
Chci kojit pokud to půjde, ale chci to kombinovat už od začátku s příkrmy, nemám v plánu na návštěvách a venku na procházkách vyndavat prsa, to když vidím v obchoďáku plným lidí, jak tam uprostřed sedí matka s prsem venku, tak mi to přijde teda dost nechutný. Proti kojení nic nemám, určitě je to nejvhodnější a nejzdravější forma krmení miminka, ale za mě - v soukromí a doma. To je můj názor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
8.2.13 10:41
@Coco_o píše:
Já jdu určitě do sterilizátoru, a to tohohle: http://sterilizatory-a-ohrivace.heureka.cz/…lnne-trouby/
Chci kojit pokud to půjde, ale chci to kombinovat už od začátku s příkrmy, nemám v plánu na návštěvách a venku na procházkách vyndavat prsa, to když vidím v obchoďáku plným lidí, jak tam uprostřed sedí matka s prsem venku, tak mi to přijde teda dost nechutný. Proti kojení nic nemám, určitě je to nejvhodnější a nejzdravější forma krmení miminka, ale za mě - v soukromí a doma. To je můj názor ;)

Taky mám v plánu kojit jak to půjde, hlavně je to mimo jiné nejlevnější varianta. Taky nemám v plánu vytahovat prsa všude možně, přesto na návštěvě si odskočím do jiné místnosti, většinu času budu stejně doma s miminkem.. A na nákup půjdu mimo dobu kojení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
8.2.13 10:42
@glorča píše:
@Anabellkaa kastrólek a plotna :lol:.Sterilizátor není nutný, ale je to ulehčení práce. Taky záleží, zda se vám povede plně kojit, já s kojením bojovala, musela jsem 1-2× denně dokrmovat lahvičkou. Nebo kdo nekojí a lahvičkuje od začátku, pak je to ulehčení práce. Takže uvidíte, jak na tom budete, objednat do druhého dne nebo koupit ve kšeftě jde dnes všechno, ne? :D Jo a já ho kupovala taky proto, že jsme původně bydleli v 2 patrovém domě, kuchyň dole, obytná část nahoře, tak abychom opravdu nehořeli :mrgreen:

Tak to mám v plánu i s odsávačkou, taky nebudu kupovat hned i když jsem chtěla. To se pak uvidí. A ty skleněné lahve je také možné vyvářet? Neprasknou? Měly by být kvalitní, kupovat budu v Německu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí