Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.2.13 15:52

Já chodím do Gennetu na Letný a ultrazvuk mají hodně kvalitní. Já jsem ani netušila, že uvidíme pipinu naší Silvinky tak jasně i se stydkou kostí. :mrgreen:
A ceník je podle mě různý. Mrkni na jejich stránky, všechno tam mají rozepsané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
6.2.13 16:11
@Anabellkaa píše:
V té diskuzi jedna psala, že jí to vyšlo v Gennetu na 1200,–, no asi měla víc fotek…A kde to je?

Takhle mi to řekla přímo sestřička tam tu cenu, záleží kdo chce kolik fotek no.. Jinak je to naproti knihovně v Liberci, na rohu obrovskej bilej barak barak s velkym napisem gennet :lol: Neda se to prehlidnout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
6.2.13 16:14
@Coco_o píše:
Takhle mi to řekla přímo sestřička tam tu cenu, záleží kdo chce kolik fotek no.. Jinak je to naproti knihovně v Liberci, na rohu obrovskej bilej barak barak s velkym napisem gennet :lol: Neda se to prehlidnout ;)

http://www.gennet.cz/…1-1-2013.pdf
přidávám odkaz na ceník v Liberci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
6.2.13 18:03

Holky už chodíte / chystáte se přihlásit na nějaké speciální cvičení pro těhotné? Případně zkušené mamky, které na cvičení chodily - myslíte, že to má cenu? Koukala jsem, že cvičení pro těhotné od 24.tt pořádá v Praze např. Apolinář, kam jsem se registrovala k porodu a přemýšlím, jestli se tam mám přihlásit. Díky za názory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.13 18:23

@Valerie83
Já bych chtěla co nejdřív začít chodit na jógu pro těhotný. Šíleně mě bolej záda už teď. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
6.2.13 18:25
@Valerie83 píše:
Holky už chodíte / chystáte se přihlásit na nějaké speciální cvičení pro těhotné? Případně zkušené mamky, které na cvičení chodily - myslíte, že to má cenu? Koukala jsem, že cvičení pro těhotné od 24.tt pořádá v Praze např. Apolinář, kam jsem se registrovala k porodu a přemýšlím, jestli se tam mám přihlásit. Díky za názory :)

Já cvičím na velkým míči doma, mám knížku pro těhotné a taky jsem si našla na youtube jógu a pilates pro těhotné. Jen teď jak jsme začali makat na bytě není čas cvičit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
6.2.13 18:26
@Coco_o píše:
http://www.gennet.cz/…1-1-2013.pdf
přidávám odkaz na ceník v Liberci

Díky. Tak jsem objednaná. V kolikátém týdnu jsi byla ty? Já jdu až ve 27., dřív neměli dopoledne volno. Se asi nedočkám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
6.2.13 18:32
@Anabellkaa píše:
Já cvičím na velkým míči doma, mám knížku pro těhotné a taky jsem si našla na youtube jógu a pilates pro těhotné. Jen teď jak jsme začali makat na bytě není čas cvičit.

Vidíš, to je dobrý nápad s tím cvičením na youtube. Na druhou stranu bych ale někam ráda chodila cvičit asi taky proto abych poznala nějaké další těhule :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
6.2.13 18:35
@Valerie83 píše:
Vidíš, to je dobrý nápad s tím cvičením na youtube. Na druhou stranu bych ale někam ráda chodila cvičit asi taky proto abych poznala nějaké další těhule :)

Taky jsem chtěla, bohužel tady ve Stráži nic pro těhotné není, leda v LBC, ale mám vycházky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
6.2.13 18:44
@Anabellkaa píše:
Díky. Tak jsem objednaná. V kolikátém týdnu jsi byla ty? Já jdu až ve 27., dřív neměli dopoledne volno. Se asi nedočkám :roll:

Tak super :) Já jsem tam ještě nebyla, teď jsem ve 20.týdnu a řekli mi, že to dělají tak v tom 24.týdnu, takže jdu na začátku března. Právě, že jsem tušila, že tam bude asi nával, tak jsem se objednala už před Vánocema..
No ale už se nemůžu dočkat, to je jasný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
6.2.13 18:46
@Anabellkaa píše:
Taky jsem chtěla, bohužel tady ve Stráži nic pro těhotné není, leda v LBC, ale mám vycházky :roll:

Já se chystám začít chodit do 2BFit v Liberci na pilates pro těhotné. Ale ještě se dokopat.. no.. snad od příštího týdne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
6.2.13 18:52

Na cvičení pro těhotné je možné chodit i mimo vycházky. Necháte si vypsat potvrzení odtamtud, že navštěvujete, cvičení, plavání, kurz pro těhotné, a kdyby přišla kontrola, dá se to omluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
6.2.13 19:15
@Jana Martinková píše:
Na cvičení pro těhotné je možné chodit i mimo vycházky. Necháte si vypsat potvrzení odtamtud, že navštěvujete, cvičení, plavání, kurz pro těhotné, a kdyby přišla kontrola, dá se to omluvit.

Aha, to jsem nevěděla, děkuju moc za informaci. Tak uvidím, možná občas půjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
6.2.13 19:16
@Coco_o píše:
Já se chystám začít chodit do 2BFit v Liberci na pilates pro těhotné. Ale ještě se dokopat.. no.. snad od příštího týdne :oops:

Jestli můžu chodit i mimo vycházky, mohli bysme se domluvit spolu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
6.2.13 19:41
@Anabellkaa píše:
Jestli můžu chodit i mimo vycházky, mohli bysme se domluvit spolu :)

Určitě :) Mám ještě spolužačku z vejšky, která je sice už v 7.měsíci, ale taky říkala, že by se přidala, aspoň to zkusit a uvidíme co a jak to půjde :)
http://www.pilateslife.cz/cz, tady je odkaz na jejich stránky, mají tam, že se teď stěhují do toho nového v centru. Co si pamatuju, tak v pondělí od 15.30 mají tu hodinu pilates pro těhotné, je to jen jednou týdně, tak bychom mohly začít od 18.2. v pondělí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí