Poradna duly
Jana Čurdová
@sylvis no nevim zda to byl zachvev ci co? ja chodim uz do poradny do porodnice od zacatku a tak hrozne ultrazvuky co maji na ambulanci nemela ani gynekolozka takze tam by toho fakt moc nevidel, prave ze tady nahore kdyz jdes na velky tak tam maji velmi moderni a jeste velkou obrazovku, tak premyslim kdo mi udela dalsi fotecku a kdy, uz ted jsem ji tedy platila predchozi dve ne…100kč
@johankakoz aha,tak to jsem nevěděla, že jsou na tom s technikou tak špatně
já naštěstí chodím ke svému gyndaři a ten má vybavení parádní. S tím záchvěvem nevím, ale bylo by to fajn, ne? A jak dopadlo seznámení s „tchýní“? Myslím, že jsi nedávno psala, že vás chce seznámit
@sylvis ano byla jsem tam v pondeli takova rychla navsteva kava a chlebicky, maminka je po ozarovani spatne chodi, ale byla to prijemna pani
a to si predstav ze chodim do podoli takze jedna z nejlepsich porodnic v praze
Tak aspoň že jeho maminka je milá. V Podolí jsou tak pozadu?
to se nestačím divit. Sestřenka dělá porodní asistentku v Nemocnici na Homolce a tam jsou prý slušně zařízení
Zdravím vás, tak jsme se s manželem zbláznili. Začalo to tím, že koupil barvu do dětského pokoje, že zatím vymalujeme komoru na boty a bundy a koupíme nové skříně. No a co neděláme, novou kuchyň!
Je kompletně vystěhovaná, dva dny jsme škrábali a malovali a nábytek, co měl přijít do měsíce, dorazil po 4 dnech od objednání! Takže už to máme složené pod střechou a dneska budeme montovat. Pak nás čeká ten dětský pokoj a možná dojde i na ten kamrlík, kterým to všechno začlo ![]()
Ahoj holky, to tvrdnutí břicha je podle mě občas normální, taky se mi to stává párkrát za den.. někdy vůbec.. ale určitě to řeknu v poradně, za to nic nedám
Jinak co se kočárku týče, tak s tím čekáme až tak do 7.měsíce, stejně jako s monitorem dechu a dalšími věcmi na které se vztahuje záruka, ať nám to neleží půl roku před porodem doma a záruka zbytečně neběží, protože se zárukou se to bude líp prodávat. My budem mít kočárek nový, je jasný, když někdo kupuje použitý, tam je to jedno
Jinak jsem se chtěla zeptat, nevíte jak a jestli se platí nějaké poplatky za výměnu řidičáku, občanky a pasu z důvodu změny příjmení po svatbě? Jdu tam v sobotu, tak ať vím na jaký částky se mám připravit ![]()
@Coco_o píše:
Ahoj holky, to tvrdnutí břicha je podle mě občas normální, taky se mi to stává párkrát za den.. někdy vůbec.. ale určitě to řeknu v poradně, za to nic nedámJinak co se kočárku týče, tak s tím čekáme až tak do 7.měsíce, stejně jako s monitorem dechu a dalšími věcmi na které se vztahuje záruka, ať nám to neleží půl roku před porodem doma a záruka zbytečně neběží, protože se zárukou se to bude líp prodávat. My budem mít kočárek nový, je jasný, když někdo kupuje použitý, tam je to jedno
Jinak jsem se chtěla zeptat, nevíte jak a jestli se platí nějaké poplatky za výměnu řidičáku, občanky a pasu z důvodu změny příjmení po svatbě? Jdu tam v sobotu, tak ať vím na jaký částky se mám připravit
Mám to teď za sebou, občanka 50,– a řidičák taky 50,–. Pas jsem si zatím nedělala..
@Coco_o ahoj,ano platí se poplatky 50 kč a za pas jsem platila 600 Kč kvůli zmněně příjmení. Jsou to hovada.
@Anabellkaa píše:
Mám to teď za sebou, občanka 50,– a řidičák taky 50,–. Pas jsem si zatím nedělala..
Tak to je pohodička
Koukám, že se ptáš na 3D ultrazvuk v Liberci, já jsem objednaná v Lbc do gennetu na začátek března, tak už se nemůžu dočkat. Vím, že v nemocnici to dělají také a ceny jsou skoro stejné. Nevím proč, ale furt mám pocit, že v gennetu budou mít lepší přístroje.. tady je číslo do gennetu, sice je to pražský číslo, ale mají ho u gennetu v Lbc a objednali mě tam: 222 313 000
@romulkaa píše:
@Coco_o ahoj,ano platí se poplatky 50 kč a za pas jsem platila 600 Kč kvůli zmněně příjmení. Jsou to hovada.
No s tím pasem teda jsou…ale tak ještě, že by mi stejně v květnu končil, tak bych musela stejně dělat novej.. mi to aspoň hezky vyšlo ![]()
@Coco_o píše:
Tak to je pohodičkaKoukám, že se ptáš na 3D ultrazvuk v Liberci, já jsem objednaná v Lbc do gennetu na začátek března, tak už se nemůžu dočkat. Vím, že v nemocnici to dělají také a ceny jsou skoro stejné. Nevím proč, ale furt mám pocit, že v gennetu budou mít lepší přístroje.. tady je číslo do gennetu, sice je to pražský číslo, ale mají ho u gennetu v Lbc a objednali mě tam: 222 313 píše: Více
Super, díky.
@Coco_o píše:
Tak to je pohodičkaKoukám, že se ptáš na 3D ultrazvuk v Liberci, já jsem objednaná v Lbc do gennetu na začátek března, tak už se nemůžu dočkat. Vím, že v nemocnici to dělají také a ceny jsou skoro stejné. Nevím proč, ale furt mám pocit, že v gennetu budou mít lepší přístroje.. tady je číslo do gennetu, sice je to pražský číslo, ale mají ho u gennetu v Lbc a objednali mě tam: 222 313 píše: Více
A na kolik tě to vyšlo?
@Anabellkaa píše:
A na kolik tě to vyšlo?
Budu platit prý 800Kč za dvd a 1 fotku, plus každá další fotka je 120Kč. Do nemocnice chodím pořád a tam jsem koukala na ceny co tam mají na nástěnce a je to podobný, tak jsem to ani neřešila..
@Coco_o píše:
Budu platit prý 800Kč za dvd a 1 fotku, plus každá další fotka je 120Kč. Do nemocnice chodím pořád a tam jsem koukala na ceny co tam mají na nástěnce a je to podobný, tak jsem to ani neřešila..
V té diskuzi jedna psala, že jí to vyšlo v Gennetu na 1200,–, no asi měla víc fotek…A kde to je?