Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
905
6.2.13 13:03

@sylvis no nevim zda to byl zachvev ci co? ja chodim uz do poradny do porodnice od zacatku a tak hrozne ultrazvuky co maji na ambulanci nemela ani gynekolozka takze tam by toho fakt moc nevidel, prave ze tady nahore kdyz jdes na velky tak tam maji velmi moderni a jeste velkou obrazovku, tak premyslim kdo mi udela dalsi fotecku a kdy, uz ted jsem ji tedy platila predchozi dve ne…100kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
6.2.13 13:07

@johankakoz aha,tak to jsem nevěděla, že jsou na tom s technikou tak špatně :( já naštěstí chodím ke svému gyndaři a ten má vybavení parádní. S tím záchvěvem nevím, ale bylo by to fajn, ne? A jak dopadlo seznámení s „tchýní“? Myslím, že jsi nedávno psala, že vás chce seznámit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
6.2.13 13:31

@sylvis ano byla jsem tam v pondeli takova rychla navsteva kava a chlebicky, maminka je po ozarovani spatne chodi, ale byla to prijemna pani
a to si predstav ze chodim do podoli takze jedna z nejlepsich porodnic v praze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
6.2.13 13:44

Tak aspoň že jeho maminka je milá. V Podolí jsou tak pozadu? 8o to se nestačím divit. Sestřenka dělá porodní asistentku v Nemocnici na Homolce a tam jsou prý slušně zařízení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
6.2.13 14:07

Na ambulanci ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
6.2.13 14:11

Zdravím vás, tak jsme se s manželem zbláznili. Začalo to tím, že koupil barvu do dětského pokoje, že zatím vymalujeme komoru na boty a bundy a koupíme nové skříně. No a co neděláme, novou kuchyň! :lol: Je kompletně vystěhovaná, dva dny jsme škrábali a malovali a nábytek, co měl přijít do měsíce, dorazil po 4 dnech od objednání! Takže už to máme složené pod střechou a dneska budeme montovat. Pak nás čeká ten dětský pokoj a možná dojde i na ten kamrlík, kterým to všechno začlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
6.2.13 14:25

Ahoj holky, to tvrdnutí břicha je podle mě občas normální, taky se mi to stává párkrát za den.. někdy vůbec.. ale určitě to řeknu v poradně, za to nic nedám :) Jinak co se kočárku týče, tak s tím čekáme až tak do 7.měsíce, stejně jako s monitorem dechu a dalšími věcmi na které se vztahuje záruka, ať nám to neleží půl roku před porodem doma a záruka zbytečně neběží, protože se zárukou se to bude líp prodávat. My budem mít kočárek nový, je jasný, když někdo kupuje použitý, tam je to jedno :) Jinak jsem se chtěla zeptat, nevíte jak a jestli se platí nějaké poplatky za výměnu řidičáku, občanky a pasu z důvodu změny příjmení po svatbě? Jdu tam v sobotu, tak ať vím na jaký částky se mám připravit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
6.2.13 14:27
@Coco_o píše:
Ahoj holky, to tvrdnutí břicha je podle mě občas normální, taky se mi to stává párkrát za den.. někdy vůbec.. ale určitě to řeknu v poradně, za to nic nedám :) Jinak co se kočárku týče, tak s tím čekáme až tak do 7.měsíce, stejně jako s monitorem dechu a dalšími věcmi na které se vztahuje záruka, ať nám to neleží půl roku před porodem doma a záruka zbytečně neběží, protože se zárukou se to bude líp prodávat. My budem mít kočárek nový, je jasný, když někdo kupuje použitý, tam je to jedno :) Jinak jsem se chtěla zeptat, nevíte jak a jestli se platí nějaké poplatky za výměnu řidičáku, občanky a pasu z důvodu změny příjmení po svatbě? Jdu tam v sobotu, tak ať vím na jaký částky se mám připravit :mrgreen:

Mám to teď za sebou, občanka 50,– a řidičák taky 50,–. Pas jsem si zatím nedělala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
6.2.13 14:36

@Coco_o ahoj,ano platí se poplatky 50 kč a za pas jsem platila 600 Kč kvůli zmněně příjmení. Jsou to hovada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
6.2.13 14:38
@Anabellkaa píše:
Mám to teď za sebou, občanka 50,– a řidičák taky 50,–. Pas jsem si zatím nedělala..

Tak to je pohodička :lol: Koukám, že se ptáš na 3D ultrazvuk v Liberci, já jsem objednaná v Lbc do gennetu na začátek března, tak už se nemůžu dočkat. Vím, že v nemocnici to dělají také a ceny jsou skoro stejné. Nevím proč, ale furt mám pocit, že v gennetu budou mít lepší přístroje.. tady je číslo do gennetu, sice je to pražský číslo, ale mají ho u gennetu v Lbc a objednali mě tam: 222 313 000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
6.2.13 14:41
@romulkaa píše:
@Coco_o ahoj,ano platí se poplatky 50 kč a za pas jsem platila 600 Kč kvůli zmněně příjmení. Jsou to hovada.

No s tím pasem teda jsou…ale tak ještě, že by mi stejně v květnu končil, tak bych musela stejně dělat novej.. mi to aspoň hezky vyšlo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
6.2.13 14:54
@Coco_o píše:
Tak to je pohodička :lol: Koukám, že se ptáš na 3D ultrazvuk v Liberci, já jsem objednaná v Lbc do gennetu na začátek března, tak už se nemůžu dočkat. Vím, že v nemocnici to dělají také a ceny jsou skoro stejné. Nevím proč, ale furt mám pocit, že v gennetu budou mít lepší přístroje.. tady je číslo do gennetu, sice je to pražský číslo, ale mají ho u gennetu v Lbc a objednali mě tam: 222 313 píše: Více

Super, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
6.2.13 15:03
@Coco_o píše:
Tak to je pohodička :lol: Koukám, že se ptáš na 3D ultrazvuk v Liberci, já jsem objednaná v Lbc do gennetu na začátek března, tak už se nemůžu dočkat. Vím, že v nemocnici to dělají také a ceny jsou skoro stejné. Nevím proč, ale furt mám pocit, že v gennetu budou mít lepší přístroje.. tady je číslo do gennetu, sice je to pražský číslo, ale mají ho u gennetu v Lbc a objednali mě tam: 222 313 píše: Více

A na kolik tě to vyšlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
6.2.13 15:06
@Anabellkaa píše:
A na kolik tě to vyšlo?

Budu platit prý 800Kč za dvd a 1 fotku, plus každá další fotka je 120Kč. Do nemocnice chodím pořád a tam jsem koukala na ceny co tam mají na nástěnce a je to podobný, tak jsem to ani neřešila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
6.2.13 15:32
@Coco_o píše:
Budu platit prý 800Kč za dvd a 1 fotku, plus každá další fotka je 120Kč. Do nemocnice chodím pořád a tam jsem koukala na ceny co tam mají na nástěnce a je to podobný, tak jsem to ani neřešila..

V té diskuzi jedna psala, že jí to vyšlo v Gennetu na 1200,–, no asi měla víc fotek…A kde to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí