Poradna duly
Jana Čurdová
@Anabellkaa píše:
A kdo je vlastně tvůj gynekolog?
Dr. Kochová, je místo Dr. Kárníka, který šel do důchodu.
@Coco_o píše:
Dr. Kochová, je místo Dr. Kárníka, který šel do důchodu.
Já mám Vrkoče.
@Anabellkaa Ahojky, mě řekli, že mám velkou placentu, na fotce to vypadá jako by tam malá měla polštářek
no ale bojím se co bude při porodu
moc se na to doktorka netvářila a říkala, že snad s tím nebude problém ![]()
@Anet29 já jsem 21 tt a mimísek má 350g…ale délka prý určit nešla, bylo nějaká pohodlně zkoucené a tak alespoň ta váha…no je fakt, že to letí a než se nadějeme tak je jaro jedeme už druhou polovinu, tak ať je Vám všem jen krásně.
My meli v 21tt 357g a vahu jsem mela porad stejnou. Ted naposled tj. 24+2 jsem nabrala 2,5kg. Jinak vcera jsem byla na te cukrovce. Krom toho, ze mam rozpichane obe ruce to bylo v poho. Bylo nas tam 5mamin kazda jsme dostala po prvnim odberu pullitru ty sladarny. Melo se to vypit do minuty, ale to proste neslo. Do pulky jsem to jakz takz dala, ale fa druha pulka mi trvala 10minut. Vysledky pak budu mit u doktora, tak doufam ze to bude OK. ![]()
@aminkadf píše:
My meli v 21tt 357g a vahu jsem mela porad stejnou. Ted naposled tj. 24+2 jsem nabrala 2,5kg. Jinak vcera jsem byla na te cukrovce. Krom toho, ze mam rozpichane obe ruce to bylo v poho. Bylo nas tam 5mamin kazda jsme dostala po prvnim odberu pullitru ty sladarny. Melo se to vypit do minuty, ale to proste neslo. Do pulky jsem to jakz takz dala, ale fa druha pulka mi trvala 10minut. Vysledky pak budu mit u doktora, tak doufam ze to bude OK.
Půllitru jo?
Teď jsem koukala na net a popisují tam, že je možné si do té glukózy vymačkat půl citronu, aby to bylo pitelnější, trakže když nezapomenu, vezmu si ho s sebou
.Ale minule bych řekla, že toho bylo míň než půl litru(250ml)?Ale už si to moc nepamatuju @aminkadf má čerstvé zážitky…
Já dostala taky půl litru, v černým čaji a výpít jsem to měla do 10min.
@maminkaAMATÉRKA píše:
Já dostala taky půl litru, v černým čaji a výpít jsem to měla do 10min.
V černým čaji? takže to není tak hrozný jak všichni říkají? mám z toho docela hrůzu, protože sladkýmu úplně neholduju teda.. ![]()
Jj, bylo to jako hooodně přeslazený černý čaj. Mě sladký nevadí. Takže né že bych si na tom pochutnala, to ne, ale tak šílený mi to nepřišlo.
@maminkaAMATÉRKA No a s tím čajem to bylo půl litru nebo samotná glukoza? Nějak se už ztrácím ![]()
Ahoj holky, tak jak pokračujete s výbavičkou pro mimi? Já jsem prostě blázen - dr. ani pořádně nepotvrdil, že to bude 100% holčička a já už jedu jak fretka s výbavou. Vybírám spíše neutrální věci. Už jsem si pořídila autosedačku, přebalovací pult, polohovací lehátko, kojenecké potřeby jako např. láhve, dudlíky, zavinovačku, povlečení mám po dceři, set do postýlky peřinu a polštář, matraci, krmící židli dřevěnou, pleny látkové. No a zbytek tak postupně budu dokupovat.
Ja mela nejspis ve vode rozpusteni
. Uz to mela sestricka pripraveny. Ale kazdy to ma asi jinak. Bylo to v 0,5 l kelimku, plny.
Kolik už jste přibraly? já si včera stoupla po dlouhé době na váhu a kupodivu se mi to dost posunulo
mám nahoře 5kg.. jak jste na tom vy?