Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1611
21.2.13 13:51

Nemáte také fotky s bříškem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
21.2.13 15:01

@Anabellkaa Jééé kočenááá…ty to máš vážně jen v tom břichu babo!! :lol: Závidím!! :) Taky jsem se nechala teď na Valentýna blejsknout..tak přidávám foto :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
21.2.13 15:12
@RadunkaP píše:
@Anabellkaa Jééé kočenááá…ty to máš vážně jen v tom břichu babo!! :lol: Závidím!! :) Taky jsem se nechala teď na Valentýna blejsknout..tak přidávám foto :mavam:

Krásná fotečka! I v avataru to vám oběma moc sluší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6788
21.2.13 16:28

@Anabellkaa @RadunkaP Sluší holky!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
21.2.13 20:52

Moc pěkné fotečky a taková pěkná bříška! Holky neblbněte, vždyť jste krásně štíhlé i těhotné, a po porodu vám to půjde dolů samo, tak žádné strachy, užívejte si to.To já byla kulička už před početím(161cm,64 kg),takže o takovém bříšku si můžu nechat zdát, mám ho jak balón, mám 4 kg nahoře. Sice poprvé to šlo dolů samo, ale teď už se taky bojím, navíc jsem od přírody jedlík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.13 20:59

V létě a +13kg a 24.týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
22.2.13 07:55

@maminkaAMATÉRKA Jsem na tom úplně stejně jako ty :palec: v létě 58Kg na fotky z dovolené kde se vystavuji v bílém písku na pláži v neonových sexy plavkách se nemůžu ani podívat :mrgreen: Taky mám problémy s pletí..jsem poďobaná beďarama :cert: jak poboška ve 14 letech…hlavně že pověra říká že holky ubírají mamině na kráse :think: já v tom případě čekám holčičku s pindíkem :D :D Je to mazec jak s námi zamává těhotenství..ale nedá se svítit pro ty naše prcošky to musíme vydržet a nějak zvládnout :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
22.2.13 07:59

@RadunkaP Taky jsem typický příklad toho co se říká :D všichni mi říkali, že to určitě bude kluk, pleť snad lepší než kdykoliv předtím (a to jsem měla šílené problémy celý život), přibírám jen na břiše, žádné nevolnosti ani problémy (to musím zaklepat) jsem doteď neměla.. no a je to holčička, alespoň podle doktorů :D takže ty výjimky co potvrzují pravidla skutečně asi jsou 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.13 08:02

To teda! Když to teď vidím co to se mnou dělá, tak jsem ráda, že jsme se pro mimčo rozhodly už teď. (V době porodu mi bude 27.) Tak doufám, že to zhubnout nebude problém… Všichni řikaj, že po 30ce to jde hůř, tak snad ze mě ještě bude krásná štíhlá mamina. :mrgreen: (Zatím jsme i v módu, že druhý pravděpodobně chtít nebudem.)
Jinak já mám zase úchylku na strie, mažu se jak blázen x-krát denně celý tělo. Zatim dobrý a doudám, že to tak vydrží. A pleť mám teda taky šílenou. Vlasy se též trochu zhoršily, ale to nejhorší mě určitě ještě čeká…
Každopádně, když člověk vidí, že v tom není sám, je to lepší. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
22.2.13 08:07

@maminkaAMATÉRKA Je nás víc :-) Já to mám o to těžší..je mi čerstvých 33 let… navíc jedno těhotenství mám za sebou a to ve 22 letech..takže teď byla hodně dlouhá pauza..tak jsem zvědavá jak to bude probíhat :think: A jak píšeš…to nejhorší nás teprve čekááá…uuuaaaaa :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
22.2.13 08:08

@maminkaAMATÉRKA O těch striích mi povídej, já se taky mažu jak pošuk furt, mám i kapesní krém na strie do kabelky, no magor :D mám v tomhle totiž dost odstrašující případ v mojí mamce, která chudák má po 2 dětech břicho samou strii :( zatím se držím, tak doufám, že to bude tak i dál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
22.2.13 11:00

Ahojte těhulky, jak si tak pročítám vaše příspěvky a koukám na fotky, tak jste všechny čupr mamky :palec: Já mám z toho nabírání taky už depku :,( Při výšce 182 jsem měla vždy kolem 85kg, ale teď už je to co se objevuje na váze fakt :poblion: Nezkoušela jste některá na hubnutí Emulips? je to prý i na tvorbu mlíčka pro mimi, tak jsem si říkala, že bych to po porodu zkusila koupit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
22.2.13 11:39

Tak se přidávám s fotečkou, jsem kolem sebe neměla fotografa, tak jsem to zvládla sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.13 11:41

@moctida
Moc ti to sluší! Až na to pandírko vypadáš jako pěkná kůstka. :D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
22.2.13 11:44

@maminkaAMATÉRKA Děkuji :-)) to už jsem neslyšela měsíce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie