Poradna duly
Jana Čurdová
@Anabellkaa Jééé kočenááá…ty to máš vážně jen v tom břichu babo!!
Závidím!!
Taky jsem se nechala teď na Valentýna blejsknout..tak přidávám foto ![]()
@RadunkaP píše:
@Anabellkaa Jééé kočenááá…ty to máš vážně jen v tom břichu babo!!Závidím!!
Taky jsem se nechala teď na Valentýna blejsknout..tak přidávám foto
Krásná fotečka! I v avataru to vám oběma moc sluší..
Moc pěkné fotečky a taková pěkná bříška! Holky neblbněte, vždyť jste krásně štíhlé i těhotné, a po porodu vám to půjde dolů samo, tak žádné strachy, užívejte si to.To já byla kulička už před početím(161cm,64 kg),takže o takovém bříšku si můžu nechat zdát, mám ho jak balón, mám 4 kg nahoře. Sice poprvé to šlo dolů samo, ale teď už se taky bojím, navíc jsem od přírody jedlík ![]()
@maminkaAMATÉRKA Jsem na tom úplně stejně jako ty
v létě 58Kg na fotky z dovolené kde se vystavuji v bílém písku na pláži v neonových sexy plavkách se nemůžu ani podívat
Taky mám problémy s pletí..jsem poďobaná beďarama
jak poboška ve 14 letech…hlavně že pověra říká že holky ubírají mamině na kráse
já v tom případě čekám holčičku s pindíkem
Je to mazec jak s námi zamává těhotenství..ale nedá se svítit pro ty naše prcošky to musíme vydržet a nějak zvládnout ![]()
@RadunkaP Taky jsem typický příklad toho co se říká
všichni mi říkali, že to určitě bude kluk, pleť snad lepší než kdykoliv předtím (a to jsem měla šílené problémy celý život), přibírám jen na břiše, žádné nevolnosti ani problémy (to musím zaklepat) jsem doteď neměla.. no a je to holčička, alespoň podle doktorů
takže ty výjimky co potvrzují pravidla skutečně asi jsou ![]()
To teda! Když to teď vidím co to se mnou dělá, tak jsem ráda, že jsme se pro mimčo rozhodly už teď. (V době porodu mi bude 27.) Tak doufám, že to zhubnout nebude problém… Všichni řikaj, že po 30ce to jde hůř, tak snad ze mě ještě bude krásná štíhlá mamina.
(Zatím jsme i v módu, že druhý pravděpodobně chtít nebudem.)
Jinak já mám zase úchylku na strie, mažu se jak blázen x-krát denně celý tělo. Zatim dobrý a doudám, že to tak vydrží. A pleť mám teda taky šílenou. Vlasy se též trochu zhoršily, ale to nejhorší mě určitě ještě čeká…
Každopádně, když člověk vidí, že v tom není sám, je to lepší. ![]()
@maminkaAMATÉRKA Je nás víc
Já to mám o to těžší..je mi čerstvých 33 let… navíc jedno těhotenství mám za sebou a to ve 22 letech..takže teď byla hodně dlouhá pauza..tak jsem zvědavá jak to bude probíhat
A jak píšeš…to nejhorší nás teprve čekááá…uuuaaaaa
![]()
@maminkaAMATÉRKA O těch striích mi povídej, já se taky mažu jak pošuk furt, mám i kapesní krém na strie do kabelky, no magor
mám v tomhle totiž dost odstrašující případ v mojí mamce, která chudák má po 2 dětech břicho samou strii
zatím se držím, tak doufám, že to bude tak i dál ![]()
Ahojte těhulky, jak si tak pročítám vaše příspěvky a koukám na fotky, tak jste všechny čupr mamky
Já mám z toho nabírání taky už depku
Při výšce 182 jsem měla vždy kolem 85kg, ale teď už je to co se objevuje na váze fakt
Nezkoušela jste některá na hubnutí Emulips? je to prý i na tvorbu mlíčka pro mimi, tak jsem si říkala, že bych to po porodu zkusila koupit ![]()
Tak se přidávám s fotečkou, jsem kolem sebe neměla fotografa, tak jsem to zvládla sama ![]()
@moctida
Moc ti to sluší! Až na to pandírko vypadáš jako pěkná kůstka.
![]()