Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1611
23.2.13 15:57
@moctida píše:
Tak dalších 6 km za mnou, napadl nám čerstvý sníh, ale snad 30 cm. Brodit se tím po lese je fakt zabíračka :palec:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.13 18:13
@moctida píše:
Tak dalších 6 km za mnou, napadl nám čerstvý sníh, ale snad 30 cm. Brodit se tím po lese je fakt zabíračka :palec:

Co po lese, já šla „chytře“ okolo rybníka. Normálně ho obejdu tak za 45min a dneska dvě hodiny. Když jsem došla domu měla jsem pocit jako bych si sundala kolečkový brusle. :mrgreen:
Btw. co máš za pejska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
23.2.13 19:11

Tak se musím pochlubit, dneska jsme si byli vyzvednout kočárek, hned ho odvezli k našim a kochali se s ním snad hodinu :mrgreen: no úplný magoři :mrgreen: ale mám z něj hroznou radost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.13 19:17
@Coco_o píše:
Tak se musím pochlubit, dneska jsme si byli vyzvednout kočárek, hned ho odvezli k našim a kochali se s ním snad hodinu :mrgreen: no úplný magoři :mrgreen: ale mám z něj hroznou radost :)

Tak to trochu závidim! A nedivim se, že jste se kochali. :) Já si budu muset ještě min dva měsíce počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
23.2.13 20:02

@Coco_o Jaký máš kočárek? Hoď nám sem fotečku pro inspiraci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
23.2.13 20:03

Ahoj holky, koukam ze jste se rozepsaly, co jsem sem nenakukovala :) my jsme dneska 23+3, pristi tyden me ceka test na cukrovku, tak jsem zvedava jak to zvladnu, po sladkym jsem ted uplne silena, takze aspon usetrim za par zakusku ;) vybavicku pro mimi mame uz skoro kompletni, akorat nemam skoro nic s sebou do porodnice, to teprve budu shanet… chystate se nekam na predporodni kurzy? vybirala jsem tak ruzne po netu a nakonec jsme objednani od zacatku dubna do Mamicentra v Brne, no manzel se tesi asi tak 10× vic nez ja, je z mimi a vseho okolo uplne poblaznenej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
23.2.13 20:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
23.2.13 20:05

Jeste se chci zeptat, boli nekterou z vas stydka nebo sedaci kost? co vam na to rekl doktor? ja jsem uz tyden v poloze „leharo na gauci“, jinak se skoro nemuzu hnout, mam pocit jak kdyby me prejel parni valec :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
23.2.13 20:08

Jj, bolí a střílí mi to do pravé nohy, tak jsem kulhavá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
23.2.13 20:14

@moctida I´coo peak air ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
23.2.13 20:16

Stydka kost me neboli, ale co me zacina chytat, tak jsou krece do obou pulek zadku stridave.. nechapu.. sileny to je obcas teda :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
23.2.13 20:19

A jak to zvladas, kdyz jdes na prochazku? rozchodis to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
23.2.13 20:21

@Coco_o krasnej kocarek :) kece ti teda nezavidim :( ty nemam, ja dost piju magnesku, tak ze by proto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
23.2.13 20:24

@m.veru Asi ji taky zacnu pit, doted jsem zadny krece nemela.. ale ted je to teda sileny, i do nohou.. to vstanu a nekdy nejsem schopna par kroku.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
23.2.13 20:42

@Coco_o Zkus, treba to pomuze… ja ji zacala pit, protoze jsem ze zacatku mela krece v prstech, a docela to pomaha - i kdyz na chut jsem si trosku musela zvykat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí