Poradna duly
Jana Čurdová
@moctida píše:
Tak dalších 6 km za mnou, napadl nám čerstvý sníh, ale snad 30 cm. Brodit se tím po lese je fakt zabíračka
@moctida píše:
Tak dalších 6 km za mnou, napadl nám čerstvý sníh, ale snad 30 cm. Brodit se tím po lese je fakt zabíračka
Co po lese, já šla „chytře“ okolo rybníka. Normálně ho obejdu tak za 45min a dneska dvě hodiny. Když jsem došla domu měla jsem pocit jako bych si sundala kolečkový brusle. ![]()
Btw. co máš za pejska?
Tak se musím pochlubit, dneska jsme si byli vyzvednout kočárek, hned ho odvezli k našim a kochali se s ním snad hodinu
no úplný magoři
ale mám z něj hroznou radost ![]()
@Coco_o píše:
Tak se musím pochlubit, dneska jsme si byli vyzvednout kočárek, hned ho odvezli k našim a kochali se s ním snad hodinuno úplný magoři
ale mám z něj hroznou radost
Tak to trochu závidim! A nedivim se, že jste se kochali.
Já si budu muset ještě min dva měsíce počkat.
Ahoj holky, koukam ze jste se rozepsaly, co jsem sem nenakukovala
my jsme dneska 23+3, pristi tyden me ceka test na cukrovku, tak jsem zvedava jak to zvladnu, po sladkym jsem ted uplne silena, takze aspon usetrim za par zakusku
vybavicku pro mimi mame uz skoro kompletni, akorat nemam skoro nic s sebou do porodnice, to teprve budu shanet… chystate se nekam na predporodni kurzy? vybirala jsem tak ruzne po netu a nakonec jsme objednani od zacatku dubna do Mamicentra v Brne, no manzel se tesi asi tak 10× vic nez ja, je z mimi a vseho okolo uplne poblaznenej ![]()
Jeste se chci zeptat, boli nekterou z vas stydka nebo sedaci kost? co vam na to rekl doktor? ja jsem uz tyden v poloze „leharo na gauci“, jinak se skoro nemuzu hnout, mam pocit jak kdyby me prejel parni valec ![]()
Stydka kost me neboli, ale co me zacina chytat, tak jsou krece do obou pulek zadku stridave.. nechapu.. sileny to je obcas teda ![]()
@Coco_o krasnej kocarek
kece ti teda nezavidim
ty nemam, ja dost piju magnesku, tak ze by proto?
@m.veru Asi ji taky zacnu pit, doted jsem zadny krece nemela.. ale ted je to teda sileny, i do nohou.. to vstanu a nekdy nejsem schopna par kroku.. ![]()
@Coco_o Zkus, treba to pomuze… ja ji zacala pit, protoze jsem ze zacatku mela krece v prstech, a docela to pomaha - i kdyz na chut jsem si trosku musela zvykat ![]()