Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.2.13 19:49

@Coco_o
To věřim, že zamrzí. Já se na to těšila už v době kdy jsme mimčo ještě ani neplánovali. A o to větší radost, že to bude holka… a kdyby nedejbože ne, tak teda chudák kluk… :mrgreen:

@Vendulca
A máte rozmyšleno kde jak budou postele, psací stoly apod.? Já kdyby měla kluka a holku tak se to snažim rozdělit nějak aby každej měl pokud možno co nejvíc soukromí a to co tam má rád a zároveň je to navzájem nerušilo… Ale lehce se mi radí když plánujem jen jedno dítko a bydlíme v baráku, já vim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
24.2.13 20:01
@maminkaAMATÉRKA píše:
Vítám nově příchozí! :mavam:My přes víkend vymalovali pokojíček a jsem z něj úplně hotová. Je růžovo bílej, tak vybírám nějaký ňuňatý závěsy a dekorace… :dance:
Jak to máte s pokojíčkama vy? Už máte zařízeno nebo se teprv chystáte?

My teď doděláváme kuchyň, potom budeme dělat chodbu a pak teprve pokojíček. Chtěla bych ho zařídit jako miminkovský v meruňkově-bílé barvě, aby to byla oáza klidu. Až bude dítku 2-3 roky, tak bych teprve chtěla zařizovat do pestrobarevna - pestrý nábytek, malby zvířátek nebo postaviček na stěnách, barevné doplňky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.13 20:02
Až bude dítku 2-3 roky, tak bych teprve chtěla zařizovat do pestrobarevna - pestrý nábytek, malby zvířátek nebo postaviček na stěnách, barevné doplňky…

To by mě chlap zabil, už takhle to byl boj ho donutit něco udělat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
24.2.13 20:08
@maminkaAMATÉRKA píše:
To by mě chlap zabil, už takhle to byl boj ho donutit něco udělat. :think:

My máme rádi změny a navíc mu hodně pomáhám, i teď v těhu, tak na to není sám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
24.2.13 20:10

To naše předělávání kuchyně a chodby vzniklo tak, že přišel domů s kyblíkem barvy, že předěláme komoru, kde máme boty - vymalujeme a koupíme nové skříně. No a další den jsme jeli do Mobelixu pro nábytek do kuchyně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
24.2.13 20:33

@maminkaAMATÉRKA Tak zatím to rozmyšleno nemám, protože jsem nevěřila že budu mít holku :-) Ale tak on je zatím čas, mimčo bude s náma v ložnici a pak se to nějak vymyslí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
24.2.13 20:34

@maminkaAMATÉRKA taky jsme minulý týden dodělali pokojíček :) vymalovali, položili koberec, smontovali nábytek, postýlku :) dokonce jsem dostala do pokojíčku pohodlné křeslo na kojení- chci totiž aby bylo mimčo hned samo v pokojíčku. Je to hned vedle ložnice, tak snad to půjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
24.2.13 22:22

@Vendulca @vehon70 ahoj holky, vitejte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
24.2.13 22:28

Nase mimi bude mit svuj koutek v loznici, je dost velka a pohodlne se tam vejde i casem s hrackama :) pripadne pridelame pricku. zatim ma jen nachystane skrinky, behem jara jeste koutek vymalujeme a nachystame postylku. jinak vsechno spis az casem. divali jsme se po obchodech na detsky koberce a jsem z toho docela zoufala, vsechny jsou hrozne neprijemny na omak :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.13 06:36

@m.veru
My máme dřevěnou podlahu tak jsem zase chtěla koupit nějakej pěknej dětskej do prostoru, ale zaskočilo mě jak jsou drahý. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
25.2.13 08:39

Ahojte, vítám také nové mamče! Pokoj máme zatím synův děcák, rozdělíme je, až budou velcí a budou chtít. Ovšem zařízení když teď by to měla být holčička je těžší, ale už pro syna jsem ho vymalovala žlutě, doplňky jsou do oranžova. Mám ráda teplé barvy. Teď čekám, až se ozve truhlář, mám u něj už od konce prosince obj. vestavnou skříŇ, tak už se těším, nemám kam skládat věci, už to tam vypadá, jak na skládce :lol:.Jinak, taky jsem chtěla, aby byl od začátku sám v pokojíčku, že budu docházet a asi po dvou nocích se stěhoval do ložnice a teď v novém spím s ním v děcáku. Jó dětičky si umí své požadavky vydobýt :mrgreen:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
25.2.13 11:52

Ahojik holky :-) my jeste pokojicek snad ani chystat nemuzeme, bydlime v baraku v podnajmu, a kdyz uz jsme byli konecne v tom a rozhodli se, ze prestaneme hledat NAS vysneny domecek, ze holt, az se malej narodi, tak nam prisli domaci rict, ze se musime vystehovat do konce dubna, ponevadz oni stihli barak prodat… :-D klasika.. takze my ted doufame, ze nam klapne hypoteka, ponevadz baracek uz vybrany mame, coz bychom se meli dozvedet dneska, nejpozdeji snad ale zitra… Uz nas trosku tlaci cas, ja s tahanim veci nic moc nepomuzu… chjo.. takze takhle.. ale koukame po kacarku a postylce, spis prez www.ebay.at :-) tam maji hafo krasnych veci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
25.2.13 12:25

@maminkaAMATÉRKA ..... je ja bydlim v garsonce a pokojiček mala asi nebude mit nikdy… myslela jsem treba za postylku dat nejake obrazky na stenu ale zatim nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.13 12:39
@johankakoz píše:
@maminkaAMATÉRKA ..... je ja bydlim v garsonce a pokojiček mala asi nebude mit nikdy… myslela jsem treba za postylku dat nejake obrazky na stenu ale zatim nevim

Obrázky za postýlku jsou myslím fajn, aby to měla veselý. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
25.2.13 12:51

@maminkaAMATÉRKA … musim smontovat psaci stul co tu mam misto toho dat prebalovaci pult uklidit barove zidle snazila jsem se je prodat ale neni zajem a misto toho postylku mam necelych 30 m takze se tady toho moc vymyslet neda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí