Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
191
27.2.13 10:25

Ahoj maminky:)
mě malý taky kope jak čertík :cert: celý den,,je to krásné…moc se těším až bude venku :srdce:
jsem ráda že mě zatím obešly všechny těhotenské obtíže, jen když dýl stojím bolí mě záda, a večer se musím co hoďku převalit z jednoho boku na druhý, bolí mě ty kyčle, ale jinak fajn…zatím ani neotékám :palec:
dokonce sama hledím že mě nehoní žádné těhotenské chutě. spíš jsem ještě víc vybíravá :lol: ale i tak už 8kilčo nahoře 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
27.2.13 10:33

@latyka ahoj mala je take aktivni s kopanim, zada zatim v pohode ale kycle a noc hruza…jinak vse naprosto v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
27.2.13 10:39

Holky to kopání vám závidim, já mam placentu na přední stěně tak mam pohyby tlumený a cítim je dost málo. Jinak kyčle mě nebolí, vlastně mi neni nic, jediný problém je že se furt cpu, už mam nahoře 10kg, to nevim jak to potom dam dolů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
27.2.13 11:05

@Vendulca
já mám taky placentu na přední straně…nebo teda na utz. ve 20týdnu jsem měla…
myslím si, že kdybych tu placentu na přední straně neměla, tak by ty kopanečky krásně cítil už manžel, škoda no…ale jako já cítím kopance i s placentou na přední straně :palec: :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
27.2.13 11:06

Také cítím jak mě malá kope už během celého dne. Je to nádherné.

Holky chtěla bych se zeptat, jak to máte se sexem teď v těhotenství? Manžel říká, že je pro něj bříško roztomilé, ale ne sexy, takže co se mi teď celkem dost zvětšilo, tak milování nahrazujeme masážemi zad (pro mě) a orálním sexem (pro něho).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
27.2.13 11:09

@glorča Máme tu barvu Java (tmavě hnědá v kombinaci s bílo stříbrnou). Otočné jsou všechny části, jak hluboká korba, tak autosedačka i sporťák. Já to kupovala v Babystaru a nánožník u toho mám, paní se mne ptala zda to chci i s nánožníkem a cena byla stejná. Podívej se na web www.babystar.cz, pak vlevo dej kočárky, pak podkategorii samostatné korby a sportovní nástavby, zafiltruj v prostředku jen Peg Pérego a tam přesně u všech popisují co mají v rámci ceny. Ta naše nástavba je ta Switch Completo 2013 (je na straně 2, první sloupec, druhá od spoda). Barviček je opravdu hodně, myslím že vybereš, ale je to na dlouho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
27.2.13 11:20

@johankakoz Ahoj Jani, už jsem ti to psala že mě taky bolí kde co - kyčle, třísla, stydká kost no lazaret hadr :mrgreen: Takže nebojte holky, jsem taky úplně vyřízená, ale zatím normálně funguju :)
@glorča Taky trpím občas nějaou migrénou, včera jsem si musela vzít paralen a už je to zase dobrý. Je zajímavý, že v normálním stavu by mi nepomohl ani kdybych si ho vzala celý plato a teď mi zabírá jedna tableta hned :palec:

Jinak já teda doslova problila první 3 a půl měsíce a to zatím bylo asi nejhorší, tak buďte rády, že vám bylo dobře, hrozně nám ještě bude :zed:
Pohyby a jiné kopání cítím už asi 14 dní, placentu mám na zadní stěně takže někdy je to docela síla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.13 11:23

A už víte kdy vám začíná mateřská? Já dneska byla na kontrole a 16.4. když k tomu připočtu těch pár dní dovči, tak už je to coby kamenem! To tak letí! 8o

@Anabellkaa
U nás se sexem bída. Mě se vůbec nechce, dokonce to i párkrát bolelo. :roll: Mě to nevadí a jak píšeš orální sex to jistí. Tak snad to období nějak přežijem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
27.2.13 11:30
@Ambrotta píše:
@johankakoz Ahoj Jani, už jsem ti to psala že mě taky bolí kde co - kyčle, třísla, stydká kost no lazaret hadr :mrgreen: Takže nebojte holky, jsem taky úplně vyřízená, ale zatím normálně funguju :)
@glorča Taky trpím občas nějaou migrénou, včera jsem si musela vzít paralen a už je to zase dobrý. Je zajímavý, že v normálním stavu by mi nepomohl ani kdybych si ho vzala celý plato a teď mi zabírá jedna tableta hned :palec:Jinak já teda doslova problila první 3 a půl měsíce a to zatím bylo asi nejhorší, tak buďte rády, že vám bylo dobře, hrozně nám ještě bude :zed:
Pohyby a jiné kopání cítím už asi 14 dní, placentu mám na zadní stěně takže někdy je to docela síla.

Nevolnosti jsem si užívala docela dlouho, až do 21. týdne, takže vím o čem mluvíš. Já si v tom hledala pozitiva jak to šlo, třeba že aspoň vím, že jsem opravdu těhotná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
27.2.13 11:32

@maminkaAMATÉRKA Na mateřskou nastupuju 6.4. což už je opravdu za pár. Jen dovču za celý rok si budu vybírat až po tom celý prosinec abych měla klid na Vánoce protože se hned po mateřské (od půlky listopadu) budu vracet do práce, resp. občas dojíždět do kanceláře a pracovat z domova.
@maminkaAMATÉRKA u nás se tedy frekvence taky snížila, mě se většinou nechce, protože jsem unavená a muž mi minule říkal, že to beztak příroda zařídila tak, aby ženský měly co největší břicha a pak po nich chlapi v tomhle období nechtěli sex :D asi na tom asi něco bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
27.2.13 11:35
@Ambrotta píše:@maminkaAMATÉRKA u nás se tedy frekvence taky snížila, mě se většinou nechce, protože jsem unavená a muž mi minule říkal, že to beztak příroda zařídila tak, aby ženský měly co největší břicha a pak po nich chlapi v tomhle období nechtěli sex :D asi na tom asi něco bude.

To tvůj muž vystihl přesně. Jo a prý vypadám jako gorilí samice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
27.2.13 11:39
@Anabellkaa píše:
To tvůj muž vystihl přesně. Jo a prý vypadám jako gorilí samice :lol:

U nás jsou taky podobný prupovídky, třeba minule že prý budou na dvojce dávat zachránění uvízlých velryb, tak zda se nechci dívat, že by se mi to mohlo hodit ale tak to jsou jen akový legrace, zasmějeme se oba. Já sama pořád říkám, že jsem jak slonice křížená s hrošicí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
27.2.13 11:45

@Anabellkaa
zdravím tě:)
u nás sex zatím funguje…sice jen 1× týdně ale je:)nemám s tím problém. ale teda teď už to bude asi jen zezadu kvůli bříšku:)ne že by mojemu vadilo, ale nechci tlačit na břicho. jinak si myslím že se spíš manža nemůže dočkat až nebudu moct souložit a budu mu muset pomoci jinak, protože se k tomu normálně moc nemám :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
27.2.13 11:48
@Ambrotta píše:
U nás jsou taky podobný prupovídky, třeba minule že prý budou na dvojce dávat zachránění uvízlých velryb, tak zda se nechci dívat, že by se mi to mohlo hodit ale tak to jsou jen akový legrace, zasmějeme se oba. Já sama pořád říkám, že jsem jak slonice křížená s hrošicí :mrgreen:

U nás je to každodenní chleba, manžel je vtipálek asi jako Chandler z Přátel, většinou se smějeme oba, občas ale zapracují hormony. Už mě přirovnal třeba k Homerovi nebo Garfieldovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
27.2.13 11:50
@latyka píše:u nás sex zatím funguje…sice jen 1× týdně ale je:)nemám s tím problém. ale teda teď už to bude asi jen zezadu kvůli bříšku:)ne že by mojemu vadilo, ale nechci tlačit na břicho. jinak si myslím že se spíš manža nemůže dočkat až nebudu moct souložit a budu mu muset pomoci jinak, protože se k tomu normálně moc nemám :lol: :lol: :lol:

Tak to máte naopak. Manžel by za normálních okolností mohl pořád, ale bohužel ho teď nepřitahuju, což jsem samozřejmě obrečela.. Ale návrat k výměnným obchodům - masáž x orál. sex se mi zamlouvá, tak už to neřeším. Já jsem naopak poslední dobou nějaká nadržená :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí