Poradna duly
Jana Čurdová
@Anabellkaa
je zajímavé, že své hubené ženy chlapi celkem kritizují postavu a tak…což nechápu a už vůbec ne v těhotenství!!!a přitom jsem neslyšela žádnou mojí kámošku s nadváhou že by jí chlap něco říkal na postavu
já se řadím taky do skupiny s nadváhou, a né malou, a manža teda nemá problém…spíš nechápe proč zrovna v těhotenství si s váhou lámu hlavu ![]()
@latyka Já mám taky nadváhu, ale jak jsem říkala děláme si s chlapem srandu ze břicha a z toho že funím jak hroch, rozhodně by to nikdy nemyslel vážně a vůbec mu nevadí jak vypadám, ani normálně ani teď ![]()
Naopak se mě furt ptá, zda nemám na něco chuť nebo nechci něco uvařit (je šéfkuchař), když mu říkám že jsem zase přibrala, tak jen otočí oči v sloup, že jsem blbá proč to vůbec řeším ![]()
@Ambrotta ten je hodný:-)) já mám taky pěknou nadváhu a k té nadváze ted v tehu 3 kg nahoře a muž nic neříká:-) jen jak viděl, jak se mi nalila prsa, tak říkal, že to jsou takové kýble:-))tssss…
@latyka hele kuchař je fakt super, to se neokouká a můžu mu bez obav z výbuchu svěřit kuchyň ![]()
@romulkaa o prsou ani nemluv, vypadám jak Halina P. a to si ještě ubírám ![]()
@latyka píše:
@Anabellkaa
je zajímavé, že své hubené ženy chlapi celkem kritizují postavu a tak…což nechápu a už vůbec ne v těhotenství!!!a přitom jsem neslyšela žádnou mojí kámošku s nadváhou že by jí chlap něco říkal na postavujá se řadím taky do skupiny s nadváhou, a né malou, a manža teda nemá problém…spíš nechápe proč zrovna v těhotenství si s váhou lámu hlavu
On to taky nemyslí zle, ale pravda je, že už se těší, až budu vypadat zase normálně. Je to samozřejmě trošku na nervy, copak já vím, jak budu vypadat třeba rok po porodu? Pro něho je vzhled dost důležitý (ne nejdůležitější), pro mě méně. Přesto podívejte se jak vypadá on, zkusím poslat fotku. Dbá o sebe, spousta chlapů i ženských na sebe kašle a je to škoda.
@Ambrotta píše:
@latyka hele kuchař je fakt super, to se neokouká a můžu mu bez obav z výbuchu svěřit kuchyň
@romulkaa o prsou ani nemluv, vypadám jak Halina P. a to si ještě ubírám
Já mám prsa pořád stejný, ani cm navíc, doufám, že to pak nebude ze dne na den, aby mi popraskaly žilky ![]()
Holky a kdy máte TP, když už v dubnu nastupujete na mateřskou?
@Anabellkaa fešák, ale musíš se mít ráda taková jaká jsi. To samé tvůj chlap. I když by jsi přibrala 30 kg, tak by prostě měl chápat, že nosíš miminko a tělo se mění. Pak taky když budeš kojit, tak nebudeš moct držet diety, jinak nedodáš miminku potřebné živiny.
Mám švagra, který kdysi chodil s jednou boubelkou. Obyčejná holka krev a mlíko a pak ho nechala, protože měl dluhy a tak si našel v hospodě číšnici, která vypadá, jakoby spolkla tyč. I po dvou děckách má snad 30 kg i s postelí. A někdy je mi trapně, když se sejdeme všichni u tchýně a ona se jde k ní zvážit, protože doma váhu nemá a pak přijde..zlato, zas mám 2 kg dole, aniž bych chtěla..a on..no bodejt, jeste abys byla tlustoska. K. k.t…a já vedle ní sedím, mám skoro stovečku a cítím se trapně. Můj muž pak říká, že nechápe, kde přišel na tyhle kecy, když přitom měl předtím babu krev a mlíko a když by to nepokakal, tak by byli doted spolu. Chytrá ženská, ted si našel blbku, se kterou si nemám co říct, aaale je štíhlá.
@Anabellkaa
tak to máš fakt fešáka:)
my jak jsme s mojim začali spolu bydlet tak jsme oba nabrali tak 15kg
a teď když jsem těhotná má můj muž velikou potřebu to shodit a strašně mě to štve…snídá i obědvá v práci a doma si dá jen v 17hodin na večeři pomeranč:)a už se nemůže dočkat až sleze sníh že bude zase běhat…takže já budu sedět doma s bachorem až po strop a manža bude fešák:)mě štvě že chce hubnout, protože se mi hubení chlapi nelíbí a hlavně on opravdu není tlustý, má prostě fakt širokou kostru…nevím proč to celý život tak řeší:)
@latyka píše:
@Anabellkaa
tak to máš fakt fešáka:)
my jak jsme s mojim začali spolu bydlet tak jsme oba nabrali tak 15kga teď když jsem těhotná má můj muž velikou potřebu to shodit a strašně mě to štve…snídá i obědvá v práci a doma si dá jen v 17hodin na večeři pomeranč:)a už se nemůže dočkat až sleze sníh že bude zase běhat…takže já budu sedět doma s bachorem až po strop a manža bude fešák:)mě štvě že chce hubnout, protože se mi hubení chlapi nelíbí a hlavně on opravdu není tlustý, má prostě fakt širokou kostru…nevím proč to celý život tak řeší:)
Přesně, to mají stejné. Můj už se taky těší až bude moct běhat.
@Anabellkaa
no ale tvůj je oproti mojemu úplná modelína
přesně tak nějak by si přál vypadat můj chlap
![]()
@romulkaa píše:
@Anabellkaa fešák, ale musíš se mít ráda taková jaká jsi. To samé tvůj chlap. I když by jsi přibrala 30 kg, tak by prostě měl chápat, že nosíš miminko a tělo se mění. Pak taky když budeš kojit, tak nebudeš moct držet diety, jinak nedodáš miminku potřebné živiny.
Samozřejmě, já nejsem rozhodně typ, co se trápí dietami, spíš si dám do těla, což budu moct pomalu začít praktikovat už po porodu - nemůžu se dočkat, až budu jezdit s kočárkem na kolečkových bruslích. Navíc miluju jídlo, takže jsme to měli vždy tak, že když už jsme začali být špekounci, prostě jsme vynechali sladké a smažené a dávali si víc do těla. Nejlepší na tom bylo to společné zdravé jedení, více zeleniny, ovoce, nepřejídání se. To se nám to dobře připravovalo jídlo. Teď v těhu mám takové vlny chutí, že kašlu i na to dlouhodobější zdravé stravování. Teď se zase začínám trochu hlídat, mám pocit, že 5 z 6 jídel by asi neměly obsahovat cukr
No holčička, je to jasný.