Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25.2.13 21:36
@Coco_o píše:
@Anabellkaa Já jdu příští týden, tak jsem zvědavá.. spíš nevím co tam ty dvě hodiny budu dělat, nesnáším, když musím někde čekat :D

Já měla s sebou knížku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
moula
26.2.13 06:27

Ahoj maminky:)
už začínám být celkem zoufalá. s manželem se máme rádi a rozumíme si, na mimčo se moc těšíme, jen už jsem fakt u konce s nervama…obrečela jsem hodně dní kvůli jménu, neshodli jsme se, ale nakonec jsme udělali kompromis oba jsme ustoupili a vybrali jsme…to samé se teď řešíme s kočárkem. na typu jsme se celkem i shodli. vypadá to na jané muum.ale manžel ho chce jen ve fialové barvě…což mi přijde divné když čekáme chlapečka. všichni si budou myslet že je toholčička..to už radši klasicky černou. ale manžel prostě nechce ustoupit. Buď fialový nebo nic.do všeho se mi plete. považuju za zcela normální koupit ke kočáru nánožník. protože jané muum není moc dořešený třeba proti větru a tak.pro něj je to zbytečnost. že prý se dá kdyžtak malému na nohy fusak… :-O :poblion: ;) :cert:
moje nervy…nemůžu si nic vybrat sama.ani blbou vaničku.
Až teď mi došlo že to samé se děje třeba iupotravin:)jezdíme jednou týdně na nákup a vždy musím jet s ním. nemůžu si zajet sama…
manžel není žádný psychouš, je fakt fajn chlap, jen v tomhle nevím jak s ním jednat…kdybych měla své peíze tak je to jiné, prostě bych šla a koupila.ale bohužel jsem těhotná na úřadu práce nemám nárok na nic…takže až do porodu finančně visím ma manželovi. manžel vydělává dost, ale hlídá si každou korunu. už mui naznačuji že mě to štve, ale asi to nechápe,,,ach ti muži:(

• Citovat
  • Upravit
moula
26.2.13 06:37

Na malého se strašně moc těšíme. životní priority a názory máme s manžílkem stejné. jen mě fakt dostává že nás rozhodí takové nepodstatné věci…a to je nám teprve 25…to chci vidět jak to bude v budoucnu:)uvidíme:)ta fialová barva kočáru se mi moc líbí, ale ne pro kluka. takže ji nedovolím i kdyby ae měl sprominutím pos..t:)
snad máte aspoň vy klidné těhotenství…:) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
moula
26.2.13 06:44

Co říkáte na tu barvu?:)

• Citovat
  • Upravit
573
26.2.13 07:29
@moula píše:
Ahoj maminky:)
už začínám být celkem zoufalá. s manželem se máme rádi a rozumíme si, na mimčo se moc těšíme, jen už jsem fakt u konce s nervama…obrečela jsem hodně dní kvůli jménu, neshodli jsme se, ale nakonec jsme udělali kompromis oba jsme ustoupili a vybrali jsme…to samé se teď řešíme s kočárkem. na typu jsme se celkem i shodli. vypadá to na jané muum.ale manžel ho chce jen ve fialové barvě…což mi přijde divné když čekáme chlapečka. všichni si budou myslet že je toholčička..to už radši klasicky černou. ale manžel prostě nechce ustoupit. Buď fialový nebo nic.do všeho se mi plete. považuju za zcela normální koupit ke kočáru nánožník. protože jané muum není moc dořešený třeba proti větru a tak.pro něj je to zbytečnost. že prý se dá kdyžtak malému na nohy fusak… :-O :poblion: ;) :cert:
moje nervy…nemůžu si nic vybrat sama.ani blbou vaničku.
Až teď mi došlo že to samé se děje třeba iupotravin:)jezdíme jednou týdně na nákup a vždy musím jet s ním. nemůžu si zajet sama…
manžel není žádný psychouš, je fakt fajn chlap, jen v tomhle nevím jak s ním jednat…kdybych měla své peíze tak je to jiné, prostě bych šla a koupila.ale bohužel jsem těhotná na úřadu práce nemám nárok na nic…takže až do porodu finančně visím ma manželovi. manžel vydělává dost, ale hlídá si každou korunu. už mui naznačuji že mě to štve, ale asi to nechápe,,,ach ti muži:(

Ahoj, tak to ti vubec nezavidim :( my jsme teda taky pripad, kdy oba musi mit ve vsem pravdu a naucit se ustupovat byl u nas tezky boj :mrgreen: ale prezili jsme ho a nezabili se :mrgreen: ale co se tyce veci ohledne prcka atd., tak s manzelem mame skoro stejny vkus, co se tyce kocarku, tak manzel mel jediny pozadavek a to jsem mu dala za pravdu, aby mel velka nafukovaci kola, zbytek nechal na me.. to procitani diskuzi apod. ho fakt nebere :mrgreen: na barve jsme se taky shodli oba hned. Ale je pravda, ze treba u vanicky chtel koupit obyc a ja takovou vymakanou, taky mu to prislo zbytecny :lol: ale vzdycky najdem nejakej kompromis (teda kdyby to cetl, tak ho uplne slysim jak rika, ze kecam, ze si prosadim vzdycky to svoje :potlesk: )..Jinak ten kocarek se mi libi jak pro holcicku, tak pro kluka, fialova je neco jak zelena, taky je to neutralni ;) Na konec.. sice chapu, ze jsi finance zavisla na nem, ale to rozhodnuti mit prcka bylo snad dobrovolny a vase spolecny, tak byste se meli o vsem dohromady taky radit a rozhodovat, a to ze to financuje on, na tom nic nemeni, to je ostatne v rodine, kde bude zenska na MD celkem pochopitelny :cert: Navic.. ty maminky do vsech tech veci kolem miminka vidi preci jenom o trosku vic, to by mel pochopit :zed:.. Preju vam, at se shodnete a jste v pohode :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
26.2.13 07:32
@Coco_o píše:
Ahoj, tak to ti vubec nezavidim :( my jsme teda taky pripad, kdy oba musi mit ve vsem pravdu a naucit se ustupovat byl u nas tezky boj :mrgreen: ale prezili jsme ho a nezabili se :mrgreen: ale co se tyce veci ohledne prcka atd., tak s manzelem mame skoro stejny vkus, co se tyce kocarku, tak manzel mel jediny pozadavek a to jsem mu dala za pravdu, aby mel velka nafukovaci kola, zbytek nechal na me.. to procitani diskuzi apod. ho fakt nebere :mrgreen: na barve jsme se taky shodli oba hned. Ale je pravda, ze treba u vanicky chtel koupit obyc a ja takovou vymakanou, taky mu to prislo zbytecny :lol: ale vzdycky najdem nejakej kompromis (teda kdyby to cetl, tak ho uplne slysim jak rika, ze kecam, ze si prosadim vzdycky to svoje :potlesk: )..Jinak ten kocarek se mi libi jak pro holcicku, tak pro kluka, fialova je neco jak zelena, taky je to neutralni ;) Na konec.. sice chapu, ze jsi finance zavisla na nem, ale to rozhodnuti mit prcka bylo snad dobrovolny a vase spolecny, tak byste se meli o vsem dohromady taky radit a rozhodovat, a to ze to financuje on, na tom nic nemeni, to je ostatne v rodine, kde bude zenska na MD celkem pochopitelny :cert: Navic.. ty maminky do vsech tech veci kolem miminka vidi preci jenom o trosku vic, to by mel pochopit :zed:.. Preju vam, at se shodnete a jste v pohode :mavam:

Jo a jeste me napadlo, on ti nedava mesicne nejake penize na rezii domacnosti treba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moula
26.2.13 08:06

No u vaničky jsme to měli opačně:)manžel chtěl vymakanou s teploměrem a špuntem, což mi přijde úplně zbytečné:)taky mi vždycky přijde že si myslí že si to vyřvu…za 7let co jsme spolu mě skoro neviděl brečet, bohužel teď v těhu to moc neovládám…když mě vytočí jdu ležet do ložnice a brečím. ale ne proto že bych si to chtěla vyřvt ale ze zoufalství už :D :D
Peníze na režii domácnosti nemám žádné…na nákupy jezdíme vždy spolu!!!takže platí vždy on…jako nemám si na co ztěžovat, když něco potřebuju(např. krèm nebo i klidně barvu na vlasy)bez problémů mi to koupí…není žádný škrt, jen prostě co považuji za důležité já to mu připadne totální zbytečnost…houby všemu rozumí co se mimča týče a do všeho kefrá:):)včera jsem se mu snažila naznačit že potřebuju větší triko..mám jen dvě do ketrých se s bříškem vejdu..tak jsem zvědavá…zase chápu že si myslí že kdybych měla peníze tak že bych zbytečně utrácela..vůbec ne za sebe ale už bych postupně nakupovala výbavičku ať to pak není moc penízek najednou.
Už začínám být v takovém stádiu ž e mi to radši začíná být všecko jedno asi… :think:

• Citovat
  • Upravit
573
26.2.13 08:42
@Moula píše:
No u vaničky jsme to měli opačně:)manžel chtěl vymakanou s teploměrem a špuntem, což mi přijde úplně zbytečné:)taky mi vždycky přijde že si myslí že si to vyřvu…za 7let co jsme spolu mě skoro neviděl brečet, bohužel teď v těhu to moc neovládám…když mě vytočí jdu ležet do ložnice a brečím. ale ne proto že bych si to chtěla vyřvt ale ze zoufalství už :D :D
Peníze na režii domácnosti nemám žádné…na nákupy jezdíme vždy spolu!!!takže platí vždy on…jako nemám si na co ztěžovat, když něco potřebuju(např. krèm nebo i klidně barvu na vlasy)bez problémů mi to koupí…není žádný škrt, jen prostě co považuji za důležité já to mu připadne totální zbytečnost…houby všemu rozumí co se mimča týče a do všeho kefrá:):)včera jsem se mu snažila naznačit že potřebuju větší triko..mám jen dvě do ketrých se s bříškem vejdu..tak jsem zvědavá…zase chápu že si myslí že kdybych měla peníze tak že bych zbytečně utrácela..vůbec ne za sebe ale už bych postupně nakupovala výbavičku ať to pak není moc penízek najednou.
Už začínám být v takovém stádiu ž e mi to radši začíná být všecko jedno asi… :think:

To je vtipný s tou vaničkou :mrgreen: a taková kravina :mrgreen: Jinak to, že bych musela vždycky s ním na nákup by mi hrozně vadilo, už jen to, že kouká, co do toho košíku dávám třeba, tak by mě znervózňovalo a štvalo.. nemusí ani nic říkat, ale to vědomí.. hodný být může, ale tohle máte podle mě nastavený špatně v tom vztahu, pro mě by to bylo dost ponižující upřímně.. mně vždycky říkali všichni, že jak si to nastavíš od začátku, tak to pak máš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
moula
26.2.13 08:55

Ale on to nemyslí blbě, teď se hodně bab asi zasměje, ale mojeho chlapa prostě nákupy baví:)i když jedeme na nákupy třeba oblečení nebo čehokoliv, vždycky musíme objet více obchodů. i když hned v prvním najde to co hledal nebo to co se mu líbí stejně musíme objet ty další obchody a pak se třeba vrátíme do toho prvního :think: :potlesk: :lol:
já si myslím že se to změní jak bude mimčo…budu furt chodit na procházky, tak si vždycky nakoupím :dance: :dance: :dance: jsem zvědavá na jeho reakci :lol: nebo až prostě sleze sníh vezmu auto a nakoupím si a před něho položím jen účtenku :dance: :dance: to je nápad…
ty jo mě už to přijde fakt směšné :D takové kraviny, ale člověka to tak vytočí:)

• Citovat
  • Upravit
moula
26.2.13 09:00

Jinak od včera se nebavíme :lol: :lol:
ale přišel mi od něj e-mail s tímto kočárkem, tak si asi uvědomil že to chce kompromis a vybírá dál 8)
tento kočár by se mi moc líbil, tak jsem zvědavá jestli se začneme bavit až dojde z práce :D

• Citovat
  • Upravit
573
26.2.13 09:02
@moula píše:
Jinak od včera se nebavíme :lol: :lol:
ale přišel mi od něj e-mail s tímto kočárkem, tak si asi uvědomil že to chce kompromis a vybírá dál 8)
tento kočár by se mi moc líbil, tak jsem zvědavá jestli se začneme bavit až dojde z práce :D

Tak to je dobry s tim kocarkem, vidis, uvedomuje si, ze by to mel byt kompromis.. ;) a s predkladanim uctenky teda nevim, mne to prijde proste ujety :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
moula
26.2.13 09:22

@Coco_o
mě to přijde taky ujeté, ale u nás běžné…děláme to tak, že když už někdy někde náhodou nakoupím sama třeba když jdu od doktora tak platím kartou, vezmu účtenku a pak mi pošle peníze na účet…jsme asi cvoci, ale můj u sebe odjakživa vůbec nenosí hotovost, většinou platí kartou…a mě to za ty roky naučil taky 8o :D ale teda alespoň 100-200kč mám pro jistotu v peněžence vždycky.
ale už se moc těším až budu mít po porodu rodičovský příspěvek, budu si zase připadat trošku normálně :think:
jinak ti moc děkuju za odezvu :potlesk:…potřebovala jsem se asi uklidnit :pankac:

• Citovat
  • Upravit
415
26.2.13 10:46

Ahoj, tak já mám taky muže co rád nakupuje, rád se kouká na kočárky, oblečky a jinou výbavičku, třeba včera donesl dřevěné šňůrky na dudlík s krtečkem, nicméně pravdou je, že hlavní slovo má asi ve všem já :oops:
Ono se nám sice málokdy stává, že se nemůžeme dohodnout, protože máme stejný vkus jak na oblečení tak na většinu věcí do domácnosti, každopádně kompromis najdeme vždy a že by jme se kvůli nákupům hádali to vůbec.
Jinak kočár co vybral tvůj manžel máme taky, akorát v jiné barvě (Java) a je perfektní, jsem z něj fakt nadšená zatím :mrgreen: Mýmu mužskýmu se taky líbil tento modrý, ale mě na živo už tak ne, protože má takový jemný vzor a nevypadá to moc hezky, no uvidíš jak se bude v reálu zdát vám :)
Každopádně i u nás se bojuje stále u jméno, není to teda nic dramatického, ale holt tatínci s vysokým egem chtějí, aby se jejich první syn jmenoval po nich, takže tady bohužel prohrávám na plný čáře. Navíc má z předchozího manželství dvě holky a konečně by mu měl vyjít ten vysněný kluk, takže na tohle asi moc argumentů není a malej bude prostě Radek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
26.2.13 10:55

Jinak jsem ještě chtěla napsat, že my máme společné peníze, ale oba chodíme do práce, oba vyděláváme a každý si dáváme pro sebe bokem, nicméně všechny složenky, poplatky, krmení pro psy a celkově hospodaření na daný měsíc mám na starosti já. Nakupovat jezdíme většinou spolu na větší nákupy ať to nemusím táhnout. Nikdy jsem co se týče peněz nebyla na chlapovi závislá, takže v tomhle neporadím :nevim:
Ale určitě bych si od ěj nechala dávat peníze v hotovosti, musí přece pochopit, že jsi svéprávná mamina a sama si rozhodneš co a kdy zaplatíš.
Držím moc palce, ať se to nějak ustálí, ať tě to málo rozčiluje a měj na paměti že pořád je to jen chlap tak co by od něj člověk čekal :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
26.2.13 10:59
@moula píše:
@Coco_o
mě to přijde taky ujeté, ale u nás běžné…děláme to tak, že když už někdy někde náhodou nakoupím sama třeba když jdu od doktora tak platím kartou, vezmu účtenku a pak mi pošle peníze na účet…jsme asi cvoci, ale můj u sebe odjakživa vůbec nenosí hotovost, většinou platí kartou…a mě to za ty roky naučil taky 8o :D ale teda alespoň 100-200kč mám pro jistotu v peněžence vždycky.
ale už se moc těším až budu mít po porodu rodičovský příspěvek, budu si zase připadat trošku normálně :think:
jinak ti moc děkuju za odezvu :potlesk:…potřebovala jsem se asi uklidnit :pankac:

Nemáš vůbec za co :) jo jinak jsem si až teď všimla, že máš vtipnou přezdívku :mrgreen: ty moulo :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí