Poradna duly
Jana Čurdová
Sofinka je moc krásné jméno, bohužel u nás doma neprošlo, takže máme Natálku ![]()
Mimochodem, mám za sebou dalších 7km po lese se psíkem, čerstvě nasněženo, nádhera. Záběr na nohy, balzám na duši ![]()
Jéé, jste mě potěšily, že se vám Sofie líbí, když já si tím nejsem jistá ![]()
@Coco_o píše:
My váhali mezi Sofií a Laurou, Sofie je krásná (manžel se přikláněl spíš k ní), ale vzhledem k tomu, že klučičí jméno mi Oliver neprošlo, tak jsme udělali dohodu, on trochu ustoupil u jména pro holčičku a já u kluka![]()
To jsme se dohodli ještě dřív než jsme věděli pohlaví, abychom se pak nehádali..
![]()
tak jsem říkala, že aspoň náš příští pes bude Oliver
![]()
My kluka taky chtěli Olivera! ![]()
@maminkaAMATÉRKA píše:
My kluka taky chtěli Olivera!
Jenže u nás jsem ho bohužel chtěla jenom já
![]()
Holky já jsem jak velryba i bez těhotenství. Vám to holky hrozně sluší, takže bříška vypnout a hrdě nosit ![]()
Oliver se mi líbil taky, ale to přítel hned zavrhl. Šimon je krásné jméno, ale my budeme „Šimon(ová)“ příimením takže Šimon Šimon fakt ne ![]()
Ale ve finále budeme mít holčičku takže je to nakonec jedno ![]()
@RadunkaP píše:
@maminkaAMATÉRKA Jsem na tom úplně stejně jako tyv létě 58Kg na fotky z dovolené kde se vystavuji v bílém písku na pláži v neonových sexy plavkách se nemůžu ani podívat
Taky mám problémy s pletí..jsem poďobaná beďarama
jak poboška ve 14 letech…hlavně že pověra říká že holky ubírají mamině na kráse
já v tom případě čekám holčičku s pindíkem
![]()
Je to mazec jak s námi zamává těhotenství..ale nedá se svítit pro ty naše prcošky to musíme vydržet a nějak zvládnout
S pletí mám hrozný problém. V 16 jsem díky tomu začala brát antikoncepci a ta zabrala skvěle, ale co jsem jí vysadila + celé těhotenství to mám hrozné. Ani makeup to pořádně nezakryje.
@RadunkaP píše:
@kanka80 Ahojky..já o tom teda neslyšelau mě je to tak že hned po 6ti nedělí najedu na pravidelné cvičení a to by v tom byl čert, abych se nevrátila zpátky na svou váhu
Pokud budu mít to štěstí a zažiju přirozený porod, začnu se cvičením pozvolna hned po porodu. Není třeba čekat po šestinedělí. Naopak, třeba svaly pánevního dna je třeba cvičit už teď i po porodu…
@Coco_o píše:
Holky uz mate vymysleny jmena?
My máme vybráno Alešek pro kluka a Verunka pro holčičku.
@moctida Jaké hrdinky co??
Počkej až cca za měsíc stoupneme na váhu
Ale je dobrý že v tom člověk není sám!! Super podpora tady!!! ![]()
Holky, vždyť vypadáte i těhotné jako modelky, tak žádný stres, já když mrknu do zrcadla tak vypadám, že jsem spolkla kopačák a ne jako vy, že jste spolkly mandarinku
!Ale s pletí jsem teď hrozně na štíru, v pubertě jsem měla pár pupínečků, občas se nějaké objevily při menstruaci nebo když jsem měla nějaký gyn. problém, v prvním těhotenství pleť jako miminko a teď hrůza a děs, velké bolestivé koule kolem nosu nějaká dermatitida no fuj. A měla bych čekat holčičku, tak jestli je pravda, že berou krásu, jsem zářný příklad ![]()
@maminkaAMATÉRKA píše:
@Aneťák89
Ještě může být Šimona Šimonová.
Tak to mě popravdě nenapadlo. Chudák dítě, to by byla pomsta ![]()
Tak dalších 6 km za mnou, napadl nám čerstvý sníh, ale snad 30 cm. Brodit se tím po lese je fakt zabíračka ![]()