Poradna duly
Jana Čurdová
@kanka80 ahoj ano já beru ho beru od začátku hlavně kvůli zacpe…ale beru od nich více produktu… a na prdiky ho budu určité brát taky… kdyby jste někdo chtěli spolupracují s nimi už tři roky není problém něco objednat
Holky moc vám to všem sluší fakt. Až budu doma pokusím se taky vyfotit a svým skoro metrákem vás ujistit ze jste krásné maminky… začala jsem na 88 a teď mám 94… doufám ze metrák to nebude
U nás je to Jakub
Jelikož máme kluka potvrzenýho už delší dobu a navíc z plodovky..tak holku vůbec neřešíme ![]()
@Coco_o píše:
Holky uz mate vymysleny jmena?
My budem mít Silvinku. Co u vás? ![]()
@maminkaAMATÉRKA píše:
My budem mít Silvinku. Co u vás?
U nás to bude Laurinka
Kdyby to byl kluk, tak by to byl Šimon ![]()
My budeme mít Verunku
a když bude příště kluk tak to bude Jirka ![]()
Jé, my chtěli taky Laurinku
ale nakonec to bude Laurinka s pindíkem
takže budeme mít Toníka ![]()
My jsme se zatím moc nezamysleli nad jménem, zatím uvažuji o Sofii, protože já jsem Soňa a Sofie je její odvozenina.Ale zatím fakt nevím, zní mě to jméno tak trochu tvrdě a nadneseně, co myslíte? ![]()
@glorča
Sofie je moje nejoblíbenější jméno a kdyby se tak nejmenovala naše rotvajlerka, tak ho 100% dáme. ![]()
No a Silvinka je Sofince asi nejblíž. ![]()
@glorča mamka je taky Soňa a u mě se rozhodovali mezi Sofií a Sylvou ![]()
Vidím že Laurinek bylo v plánu víc. Já si ji doma taky prosadila, ale nakonec to bude Ondrášek
výsledky plodovky mi na chvilku zkazili radost
@glorča píše:
My jsme se zatím moc nezamysleli nad jménem, zatím uvažuji o Sofii, protože já jsem Soňa a Sofie je její odvozenina.Ale zatím fakt nevím, zní mě to jméno tak trochu tvrdě a nadneseně, co myslíte?
My váhali mezi Sofií a Laurou, Sofie je krásná (manžel se přikláněl spíš k ní), ale vzhledem k tomu, že klučičí jméno mi Oliver neprošlo, tak jsme udělali dohodu, on trochu ustoupil u jména pro holčičku a já u kluka
To jsme se dohodli ještě dřív než jsme věděli pohlaví, abychom se pak nehádali..
tak jsem říkala, že aspoň náš příští pes bude Oliver
![]()
@Coco_o píše:
U nás to bude LaurinkaKdyby to byl kluk, tak by to byl Šimon
My Šimona mít budeme (já jsem Simona). Příště bychom chtěli Adélku ![]()
@glorča píše:
A dovedete si představit těhotného chlapa? Lítaly bychom kolem nich celých 9 měs, to si ten batoh raděj odvláčím sama![]()
![]()
!
To je fakt!!! ![]()
@RadunkaP píše:
@moctida ty si stěžuješ na váhu?? Tedáááá!!! vždyť máš super postavu na fotce!!A to bříško…je tam jak přimalované
No holky..prostě musíme si říkat že nám to těhotenství sluší!!!
![]()
Jsi mě potěšila
Moc hezky se to čte. Je fakt, že si to musíme užít a vidět spíš pozitiva…kolikrát to v životě ještě zažijem? Za sebe musím říct, že nám dvě děťátka stačí, takže si tenhle stav užívám naposledy…tak dost fňukání, hlavy vzhůru, podle fotek jsme pěkné baby, tak si ty kila budem nosit hrdě, ne? ![]()