Poradna duly
Jana Čurdová
@Coco_o Nádhera ten kočárek a je opravdu tak těžký, jak udávají, píší nějak přes 20 kg, to mě tenkrát odradilo.Je fakt, že do terénu jako takového moc nejezdím, spíš do města, i když někdy projet město je horší než les
.Ale je fakt hezký a určitě propracovaný! Hele nevím ale myslím, že v magnésii toho magnéska není tolik aby ti to už rozjeté křeče dalo dokupy, až půjdeš za doktorem, ať ti napíše třeba magnosolv(rozpustné sáčky do vody).Taky mě začaly chytat křeče do lýtka, tak jsem vypila za pár dní pár pytlíků a je to lepší, mám ho z minula ![]()
@glorča Jj,ten magnosolv taky užívám, je to dobrůtka!
Napsali mi ho v nemocnici, je proti tvrdnutí bříška a taky dobrý na ty křeče ![]()
@glorča je tezsi, to je pravda..a verim, ze spoustu maminek to fakt odradi..ale ja vahu nemela jako prioritu u kocarku, kazda mame na kocarek konkretni svoje pozadavky
ja si kocarek zkousela pred koupi i s dalsimi kocarky a extremni rozdil jsem teda nevnimala..navic mi tou vahou prijde stabilnejsi i..ale to je mozna jen muj pocit
kazdopadne mne ta vaha nevadi..
Mě docela tvrdlo břicho, ale začla jsem pít 2× denně rozpustnej hořčík a od tý doby úplně v pohodě. Stydká kost mě taky občas zabolí, ale většinou po chvíli přejde. Nejvíc mě trápí asi bolení v kříži. To se sotva v posteli převalím a nedejbože když se začnu smát, to pak trpim. ![]()
@moctida
To je pěknej fousáč! ![]()
Ahojky holky tak jsem si precetla vase prispevky asi na 10 strankach, byla jsem ve skole a tak jsem necetla a napsaly jste toho tady opravdu dost nadherneho i toho mene a tak i ja se pridavam, mam nahore kolem 7 kilo a opravdu me to moc netesi, jelikoz jsem zacinala na 78 kg, tak se bojim jak to bude dal pribyvat.Mela jsem totiz pred lety 90 kilo, pak se mi podarilo zhubnout na 75 a ted pri svych 86 kilech uz zase celkem funim, ale jak pisete, ted se snazim se tim netrapit a davat mimcu jen to nejlepsi, ale jen jak bude u nas venku z briska, tak se do toho naplno opru. Jinak ve snehu se nadherne chodi a mam to take moc rada, takze vyuzivam kazde volne chvilky byt venku, je to jediny pohyb na ktery se zmuzu. Brisko rano take hledam a vecer jsem jak pred porodem tez, no jsou to veci…pohyby moc necitim, ale mam pry placentu vepredu, tak si mimco kope do ni, ale mam byt trpeliva, jeste si pry uziju. Jinak me strasne boli zada v oblasti beder, kolikrat kdyz se pohodlne uvelebim v kresle, tak pak vstavam jako stara babka
Preji Vam vsem krasnou nedeli a spokojena briska.
Ahoj holky… nějak postupně… kočárek je moc krásný…já začínala na 88 a teď mám 94… stydka kost bolí ale co zažívám s kyčlemi to je horor…na každé straně vydržím ležet tak hodinu polštáře mezi koleny no uf…v úterý jdu do poradny tak jsem zvědavá kdy mě čeká ta sladká voda…jinak mám malý byt tak se snažím ještě nemít moc věcí doma ale oblečení už nějaké mám teď jsem dostala pleny z lidlu četla jsem zde ze nejsou špatné…
Kočárek je moc pěkný. Mě zítra čeká ten cukr a v úterý k doktorovi, tak jsem zvědavá. Nevolnosti už mě po ránu opustily, přesto uvidíme ![]()
Závidím vám, že můžete v pohodě chodit na dlouhé procházky, také jsem si to plánovala, ale to tvrdnutí bříška a bolest stydké kosti mě moc dlouho chodit nenechají.
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Jmenuju se Vendula, je mi 30 let a čekám druhé mimčo, bude to holčička, doma už máme kluka 3 roky. Jsem ve 24.týdn
@Vendulca taky tě vítám…v kolikátém jsi týdnu, když už víš o holčičce ![]()
Ahojik holky
Tak se k vam pridavame, jsme ve 23.tt
koncem cervna bychom meli byt tak daleko a narodit se
konecne jsem tuhle skupinu nasla
Jsem Verca, je mi 24 jeste chvilinku a bydlime bohuzel mimo CR, ale ne daleko od CR, jinak puvodem jsem z jizni moravy
Budu jen rada, kdyz tady najdu nejake spojenkyne
![]()
Vítám nově příchozí! ![]()
My přes víkend vymalovali pokojíček a jsem z něj úplně hotová. Je růžovo bílej, tak vybírám nějaký ňuňatý závěsy a dekorace… ![]()
Jak to máte s pokojíčkama vy? Už máte zařízeno nebo se teprv chystáte?
@maminkaAMATÉRKA Jééé to tiše závidím, my se nějaký čas budeme muset obejít bez pokojíčku
bytová dispozice nám to úplně neumožňuje zatím.. ale pak až ho budeme jednou zařizovat, tak si to teda taky užiju ![]()
Ty jo, pokojíček to u nás bude těžký, protože už máme kluka a teď to bude holčička tak vůbec nevim jak ho zařídit.