Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, já byla dneska v poradne pry je vse v pohode jen testy na protilatky dopadly nejak spatne takze dneska znovu, me cysty nikdo neresi ani je nezajimaji tak jsem prekvapena, a cisaře si poznamenala a ze se to pry resi az kolem 36 tydne, na sledkou vodu jsem objednana az 18.3 je zajimave ze kazdy to ma v jinou dobu co? a dalsi ultrazvuk je opravdu ve 30 tydnu… kycle me boli furt a dneska jsem mela i pocit ze se mala tlacila nekam dolu… holky drzte se zvladneme to
@RadunkaP Mě bolí kyčle docela dost… Po ránu mám problém se postavit na nohy :/
@glorča No právě… Už teď mám hrůzu z toho jak se budu vláčet s pupkem ve vedrech, celá oteklá, všechno mě bude bolet… Fuj, to je hrozná představa
![]()
@Anabellkaa Gratuluji k holčičce ![]()
@Aneťák89 Já jsem tady asi jediná nějaká divná, proč mě nebolí vůbec kyčle? ![]()
@Coco_o ...... no co neni muzu byt, tim ti to tedy samozrejme nepreju
@johankakoz To mně taky ne, ani na začátku, nic.. právě, že mi prijde, ze vsechny typicky problemy v tehotenstvi se mi vyhybaji, az mi to je nekdy divny, ze si rikam jestli jsem vubec normalni
A kdyz mi neco je, tak to nikdo jinej nema ![]()
@Coco_o já když jsem šla na prvni screening bala jsem se ze mi doktorka rekne ze si vymyslim ze tam zadne dite neni jak minic nebylo, tedy relativne neni ani ted, ale problemy s kyclemi jsem mela uz predtim tak se to dalo cekat
@Coco_o Neboj,jsi normální, buď ráda, že ti nic není. Mě při prvním těhu taky nic nebolelo, jen občas trochu hlava, ale zvládl to Paralen. Teď mě taky až tak nic není, ale asi měs mě fakt hodně bolela jedna kyčel a když mě chytne hlava, je to fakt velká migréna, ale ťuk ťuk, už pár týdnů se neozvala, třeba to skončilo 1 trim. A nevolnosti se mi vyhly naštěstí v obou těhotenství. Ale zase porod stál za to, tak doufám, že si to nevyžerem při něm ![]()
@johankakoz Mluvíš mi z duše, já se každý kontroly bála vždycky, že mi dr. řekne, že se přehlídla a spletla, že nejsem těhotná
ale fakt, manžel už mi říkal, že jsem magor normální..pak mi dlouho nerostlo břicho, tak jsem si furt říkala, že se fakt museli splést, ale že zase v dnešní době by se to stávat asi nemělo.. no psycho ![]()
@Coco_o tak ted uz citime pohyby takze splest se nemohli uz se moc tesim az malou obejmu
@johankakoz Presne tak.. vcera jsem si az rikala, ze nemuze nikdy spat, od rana do vecera kopala jak blazen
ale ze to byly vykopy s velkym V
taky se moc tesim az bude venku..
@Coco_o .. furt si rikam ze az se narodi ze nebudu mit cas myslet na ptakoviny ze mi chybi pohlazeni a je mi smutno ze pak vsechen cas a lasko budu davat ji