Poradna duly
Jana Čurdová
@romulkaa
No mě taky právě. ![]()
V prvním trimestru kdy mi bylo špatně a furt jsem spala jsem chuť měla, i se tomu kámošky divily, ale teď jak když utne… Ale řekla bych že to bude dost i tim, že se necejtim dobře s těma kg navíc. Chlap je s tim podle mě úplně v pohodě, ale já moc ne.
Holky, tak co se sexu týče, tak my to máme teď taky takový všelijaký.. manžel říká, že mu to prostě přijde divný, že má pocit, že tomu prckovi může nějak ublížit.. nebo že mu tam šťouchá do hlavičky
navíc, v 1.trimestru jsem měla daleko větší chuť než teď, teď u toho mám i takovej divnej pocit, jak mi u toho tvrdne břicho třeba.. takže v tomhle směru se už fakt těším až bude po šestinedělí a vrátíme se zpátky do starých kolejí ![]()
Holky, mám dotaz ohledně mateřské, teď jsem na rodičáku s prvním a kde a jak se hlásí další mateřská, nemáte někdo o tom páru? ![]()
A se sexem jsme naštíru, prvně jsme se báli, aby se mimčo udrželo, pak začnul blbnout náš malej, nechtěl usínat, tak jsem u něj tvrdla i 2 hod, a teď kolikrát usnu dřív, než děcko i chlap, jak jsem utahaná, takže u nás jako šafránu ![]()
Tak já na sex teď nemam vůbec chuť, manžel ten by rajtoval furt, ale mě se prostě nechce, až je mi ho kolikrát líto.
Čau holky…nooo dneska teda zajimavá diskuze
To tady pročítám a u nás je to teď stejný…sex už není tak často..navíc já byla ve 21tt na odběru plodovky, takže teď jsme měli dlouho útrum a tak se snažím ho uspokojovat pravidelně aspoň orálně
pořád si říkám že lepší tohle než nic
Sex mi moc chybí..a na rovinu už se též těším až se dám zpátky do normálu a pořádně to zase rozjedem
Teď uvidím co bude… v pátek se mi vrací ze zahraničí kde byl na týden pracovně tak plánuji na něj hupsnout
a uvidíme zda to nějak půjde po takové době…fakt je že to teď cítím jinak než předtím…jsem opatrnější a bojím se aby jsme nijak neublížili prckovi. A k té postavě..naštěstí i je to právě on co mě uklidňuje, když stojím před zrcadlem a brečím že jsem tlustá a hnusná
pořád mi říká že je to normální že přece čekám mimčo a že se mu budu líbit i s 20Kg nahoře
A taky posílám fotku mého muže ![]()
Holky jetě jsem přemýšlela..jde nějak zablokovat ta naše skupina Červen 2013?? Totiž všimla jsem si že tato skupina naskakuje veřejně v pravé postranní liště tady na hlavní stránce e-miminu a může si jej pročíst a dívat se na fotky každá cizí osoba
Což se mi moc nelíbí…nejde to nějak bloknout? Já se v tom teda moc nevyznám tady ![]()
@RadunkaP píše:
Holky jetě jsem přemýšlela..jde nějak zablokovat ta naše skupina Červen 2013?? Totiž všimla jsem si že tato skupina naskakuje veřejně v pravé postranní liště tady na hlavní stránce e-miminu a může si jej pročíst a dívat se na fotky každá cizí osobaCož se mi moc nelíbí…nejde to nějak bloknout? Já se v tom teda moc nevyznám tady
Taky jsem nad tím přemýšlela, proto sem žádný fotky nechci ani dávat.. kdyby to šlo zablokovat, bylo by to super ![]()
Ahoj holky ja si myslim ze by to musel udelat nekdo kdo skupinu zalozil ci ji vede nebo aspon napsat adminovi… jinak k sexu obcas se s tatinkem miminka vidame a driv byl sex super cim jsem silnejsi tim ma pritel vetsi strach ze by male ublizil a nic mu to nejak ted nerika, za to ja bych klidne aspon neco provadela, je pravda ze tak silena chut na to uz neni jako v 1 trimestru ale stale je…
kdyby jste nekdo chteli posilam zajimavy odkaz
http://www.tehotenskakalkulacka.cz/
S tim zablokováním by to bylo super! Ale taky nevím jak to udělat. ![]()
A to jsme pro změnu my:
Holky, zravím po delší odmlce - stíhám sem v posledních dnech jen nakouknout. Pokud se vám některé podaří zjistit, jak na uzavřenou skupinu, budu taky moc ráda. Začíná to tu být dost osobní, tak aby si o nás a našich úvahách nečetl každý… Přiznám se, že takto se mi sem nechce zatím přidávat ani žádné fotky…
Jinak se připojuju ke skupině s bolavými kyčlemi- už mi ta „radost“ také přišla. Ale co bych pro tu mrňavou zlobilku nevytrpěla ![]()
Nezkoušely jste už některá těhotenský pás? Já už si ho vyzvedla v lékárně a vypadá fakt super a docela i funkčně. Zatím ho nenosím, ale určitě se bude dost hodit s ještě větším bříškem.
Už máte všechny vybrané jméno, nebo nejsme jediní, co zatím spíš vymýšlí ty nejhroznější příšernosti pro zasmání?? ![]()
Tak co kdybychom vytvořili novou skupinu (né diskuzi) a tam se přesunuly? A můžem se aspoň víc odvázat. ![]()
@Ambrotta
Prosím tě můžu se tě ještě zeptat jaké má ten kočár kola? jsou to asi nejaký ty nenafukovací pogumované ne???jinak jsem se dívala na ten tvůj kočárek a nepřipadne mi stejný…je tam o malinko jinčí konstrukce.je to letošní model? těch typů je tolik že se v tom člověk fakt nevyzná:(chceme ho určitě vidět naživo ale bude to problém. už jsme psali maily na prodejny v okolí a zatím nikde není.
příští týden jedeme do ostravy, tak jsem zvědavá jestli tam bude…ale většina prodejen psala že ho nemají:(chjo to je škoda:(snad bude v ostravě větší výběr ale co jsme se dívali na netu tak těch velkych prodejen tam teda moc není. uvidíme no:)
@Nefertiti09 ahoj tobe ho predepsal lekar nebo jsi si ho v lekarne jen objednala?