Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8877
12.5.13 12:13

@kanka80 to by bylo asi lepší, aby maličká šla pomalu ven, aby se jí dařilo lépe, ale tak doktoři snad vědí co dělají, uvidíš zítra :) držím palečky :kytka: u nás všechno snad dobrý, žádný extra problémy nepociťuju, tak snad bude ta ko ve středu v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
12.5.13 16:11

@kanka80 Ahoj,tak držím palce, ať vám všechno dobře dopadne, ty si teda zrovna to těhotenství vůbec neužíváš, že? Tak hlavně, že jsi mimčo zvládla dopiplat až do teď, pokud ti porod vyvolají, tak už bude mimčo skoro donošené a už se nebudeš muset bát, jak se mu daří… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
12.5.13 16:15

Díky holky, taky si říkám, že když už jsme tak daleko došly, že už to musí dopadnout dobře :kytka: Děkuju moc za podporu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6788
12.5.13 18:57

@kanka80 Určitě ti to dopadne dobře! To špatné už sis vybrala… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
13.5.13 14:41

Ahojky, tak mě ještě nechali doma, ve středu další kontrola. Zase se zhoršily průtoky a i tlak na prd, ikdyž beru prášky, tak mi doktorka na ultrazvuku řekla, že malá bude max. do 14dní muset jít ven :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
13.5.13 14:55

@kanka80 mrzí mě, že tě takhle trápěj, když vědí, že se maličký v bříšku nedaří :( tak hlavně ať se to už nezhoršuje :kytka: to zvládnete holky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
13.5.13 14:59

@Clairisek Díky, snad to zvládneme :oops: ale zas čekat co bude za dva dny, když už teď tak špatně spím a bojím se, že se může kdykoliv něco stát :( ještě že mám nemocnici 15minut pěšky od domu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
13.5.13 16:03

@kanka80 .moc moc drzim palce at je vse vse v poradku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
13.5.13 17:24

@kanka80 určitě to zvládnete :) snad už se to nebude dál zhoršovat, i když to už by si tě tam asi nechali a malou popohnali, viď? všechno bude dobré, už jste na to dost daleko :kytka: :hug: a nemocnice takovej kousek je taky fajn, kdyby něco jsi tam za chviličku, ale přeju ať to není akutně potřeba :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
13.5.13 22:35

@kanka80 drzim palce, at je vse v poradku, zase si musis rikat, ze to tak silene hrozny neni, jinak by Vas nenechali 14 dni:) budes mit malickou holcicku, ktera bude v poradku neboj:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
14.5.13 17:34

Tak me doktor moc nepotesil, otevrena na 3 prsty, mala pekne naleha, vaha jde uz dolu, tlak vyssi, pokud do 14 dnu neporodim sama pujdu asi na vyvolani diky tlaku, sakra:D jak mam neco pripravit kdyz mam jenom odpocivat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
14.5.13 18:13

@Emily01 Tak koukám, že jsi na tom podobně :oops: Doufám, že Ti někdo pomůže s přípravama, aspoň to nejdůležitější :hug: Tak to zvládni! ale hlavně se opatruj a dávej na sebe pozor :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
14.5.13 18:16

@Emily01 Já měla v pondělí tlak 140/90 a to beru na něho už týden prášky :? tak jsem zvědavá jak dopadne moje zítřejší kontrola :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
14.5.13 18:22

@kanka80 tak ja mela dneska 143/82 a prasky neberu, obleceni vyprane, vyzehlene, ulozene v komode, kolibku mam taky pripravenou, zitra vyperu kocarek po synackovi, a asi autosedajdu, jde mi o poradny uklizeni bytu, muj chlap sice uklidi, ale neni to poradne, ted malou prosim at vydrzi do 21. Abych mela na vyber rodicak a pak at se deje co se deje:) a co ty, mas uz vse pripravene, drzim palce at je zitra konola v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
14.5.13 18:22

Ahoj holky, me vcera taky doktor trosku vydesil :-D mam termin 18. 6. a rika mi: tak vy urcite prenaset nebudete. Uz jsem cejtil hlavicku :-) ale zase by mi nevadilo, kdyby se malej narodil treba v 38. tt. No aspon me to donutilo uz si zabalit tasku :-) a zacinam si trosku uz uvedomovat, ze vlastne budu mama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí