Poradna duly
Jana Čurdová
Děkuju vám holky za pěstičky a za podporu
moc si toho vážím
snad zitřek přežiju, mám strašný strach a teď do toho ještě migréna, nervy pracují na plné obrátky
Opatrujte se maminky ![]()
@kanka80 Taky držím palce ať jste v pořádku a vše dobře dopadne! Až budeš O. K,napiš nám…
Ahoj maminy, jak se mate? Ja jsem od rana silene nervni, vsechno mi pada z rukou ![]()
Ahojte maminky
8:15 se mi narodila Verunka
musel byt akutní císař kvůli ozvám
má 1930kg/44cm. Jsem ještě ko z narkózy a bolí mě hodně břicho, ale hlavní je, že je malá vpořádku ![]()
@Emily01 já bych nejraději nic dneska nedělala, i počasí tomu nahrává, takže se od rána válím v posteli, chlap je na pohovoru a jediná moje povinost zatím byla jít vyvenčit psa ![]()
@kanka80 jůů to je skříteček, gratuluju
teď už bude jenom dobře a malá všechno rychle dožene, hlavně že jste v pořádku obě dvě
tak hodně štěstíčka a zdravíčka holky
![]()
@kanka80 píše:
Ahojte maminky8:15 se mi narodila Verunka
musel byt akutní císař kvůli ozvám
má 1930kg/44cm. Jsem ještě ko z narkózy a bolí mě hodně břicho, ale hlavní je, že je malá vpořádku
Moc gratuluju jmenovkyni naší Verunky, ať se jí na světě líbí a tobě je brzy dobře ![]()
@kanka80 Velká gratulace!! A malé přeji hodně sil..ať vše zvládnete…já rodila před 11 lety v Baťovce na císaře ve 33tt malá měla 1.900kg a 45cm..takže úplně stejný případ jako ty! A můžu ti říct, že všechno zvládla..dohnala a dneska by nikdo neřekl, že to byl takový malý prcek (nedonošenec)! Teď jsem po druhé těhotná 35tt a též mi hrozí porod každou chvilku…navíc v Baťovce na porodnici jsem před týdnem ležela na rizikovém na 4p..a taky mi hrozil předčasný porod..nakonec jsem to nějak ustála a pustili mě domů..a teď čekáme každý den co bude! Tak se tam možná potkáme
Drž se!!
@Clairisek tak ja dnes zvladla nakup, ve 12 jsem sla uspat dte a spala s nim 2 hodiny a jsem opravdu ko:/ co to je:/
@kanka80 Jé,tak přeju malé hodně štěstíčka a hlavně zdraví do života! Doufám, že budete brzy obě v pořádku, že malá bude dobře přibírat a růst a půjdete zanedlouho domů… ![]()
@kanka80 gratuluju a přeju hlavně hodně zdravíčka a ať maličká hezky přibírá.
Holky všem moc děkuju za gratulace
dnes malou konečně uvidím
Večer byla za mnou pediatrička a říkala, že malá je ďáblice
už se na ni moc těším! A Radunko jsem ve 4.patře, pokoj č.10 ![]()
@kanka80 Podle všeho se tam od příštího týdne ocitnu i já…najdu si tě
Drž te se obě!! ![]()
@kanka80 To je krásný! Začaly mi téct slzy, když jsem četla že už máš holčičku
Jsem moc ráda že jste to zvládly holky!! A moc držím pěsti a přeju hodně štěstíčka!! ![]()
@Aneťák89 Ahojky, moc děkujeme
neboj taky budeš mít za chvilku krásné miminko!
My zatím ale moc bojujeme, malá je od včerejška na jipce, má antibiotika, tak snad brzo bude líp
pá ![]()