Poradna duly
Jana Čurdová
@kanka80 Koukám že akorát píšeš
Tak to je super, že pije i z prsu
Ale nemít ji u sebe musí být asi divný co? ![]()
@kanka80 Tak to jsou super zprávy!! Malá je šikulka!!
málo komu se podaří rozjet kojení takhle dobře u těch předčasně narozených dětí. Tak ať hezky tahá víc a víc a máš ji co nejdřív u sebe ![]()
Děkuju moc holky
fakt se snaží i po tak dlouhé době neztratila sací reflex
Mám hodně mléka, tak mi včera vzala sestřička vzorek a podle toho jak dopadne tak budu dárce ![]()
Ahoj holky, jak valcite..?
kdo je tady jeste 2v1??
uz jsem 37+4tt a chtela sem se zeptat: kdo je v podobnem tydnu, mam problemek.. : mam obcas pocit, ze ze me neco tece, a ono opravdu tece, ale je to spis vytok (bílý)a hlavne asi neudrzim ani moc, a to ikdyz nepotrebuju na wc…
omlouvam se, nevedela sem jak to napsat.. ![]()
@kanka80 ahojky, malinká já nádherná princeznička
a pokroky dělá úžasný
tak snad budete moci být brzy spolu, držím palečky ![]()
@makyna91 ahoj, tak výtok je v těhotenství poměrně normální záležitost, pokud to nějak nezapáchá, nesvědí apod. tak by to mělo být v pohodě, dr. na kontrole by měl případnou infekci odhalit
Jinak když jsme byli s manželem na předporodním kurzu, tak nám PA povídala, že se může objevit únik moči, který může být bezbarvý a bez zápachu, ale mohla by to být i plodovka, tudíž by prý bylo vždy lepší zajet do porodky nechat to zkontrolovat..
ale když píšeš, že je to spíš do bíla, tak by to měl být obyč těhu výtok ![]()
@kanka80 ahojky mas nadhernou princeznu a jsem moc moc rada ze se vam takhle dari a pekne bumbate…jen tak dal at jste uz za chvili doma a uzivate si to uplne v klidu…drzte se
Holky tak už to mám za sebou:-) Včera ve 12.51h se nám narodil císařským řezem Jakub 2.360kg 44 cm 36tt…je v naprostém pořádku a mám ho od včerejška u sebe na pokoji
Kojení se nám taky hezky rozbíhá… ![]()
@RadunkaP Ahojky
tak to moc gratuluji
a já jsem od včerejška doma
a docházím za malou do porodnice s mlíčkem a 2× denně kojit
Na kterém patře ležíš? a číslo pokoje? že bych na minutku nakoukla ![]()
@kanka80 Ležím na 4p a pokoj č. 14 vzala jsem si nadstandart ať máme s malým klid:-)Tak jestli půjdeš tak se stav:-)
@RadunkaP moc moc gratuluji a hlavni je ze je vse v poradku drzim palce ![]()
@RadunkaP Ahojky, zitra se vracím do nemocnice, na 4.patro, tak se určitě stavím
Řekli mi to nečekaně dnes dopoledne jak jsem byla kojit, malá je moc šikovná a budu ji mít možná už o víkendu na pokoji ![]()
@kanka80 No tak to je supéééér
Tak to se tu budeme potkávat
Určitě se ukaž!!! Budu se těšit:-)