Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1611
14.5.13 19:30
@kanka80 píše:
Já taky četla i slyšela, že se má spat na levém boku :think: a na zádech vůbec :oops: no ale stejně jak Anabelka se vždycky probudím v noci na zádech :D

No právě, vím, že se nemá spát na zádech, ale co mám dělat, když o tom ani nevím :lol: Vždycky ráno zkontroluju, jestli se malá hýbe a dobrý. Prý to vede ke zhoršenému dýchání matky a tím i méně kyslíku mimču. Snad je to jediný proti, o jiném nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
14.5.13 19:32
@Emily01 píše:
No me u prvniho rikali, hlavne nespat na zadech a na nich ani spat neumim, do 6 mesice jsem spala na brise:D ted mam jineho dr a ten me pokazdy zasobuje tolika informacema, ze nemam sanci se ani na nic zeptat:D me napadlo, ze mam malou na pravem boku, tak aby se nemusela pretacet, ale to je asi blbost co:D

Mě většinou kope do pravého boku a když si na něj lehnu, je mi to ještě nepříjemnější. Tak si lehám na druhý a na pravém mám ruku a mírním ty její „bomby“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
14.5.13 19:33

@Anabellkaa jasne co mas delat, ja spat na zadech nemuze, ze nemuzu dychat, ale ten pravej bok me bude asi trapit:D no ja mu snad zitra zavolam:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
14.5.13 19:38

@Emily01 tak na pravým netuším, co jsem četla a slyšela, tak by se mělo právě na levým, jak píšou holky :lol: že prý na pravo je nějaká žíla či co, tak aby sis ji nepřeležela a všechno se dobře prokrvovalo, ale možná to byl kec :mrgreen: jinak j spím na střídačku, podle toho jak rychle si přeležím kyčel, na zádech nemůžu, to se mi začne malá boulit a hrozně mě bolej záda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
14.5.13 19:39

@Clairisek To jsem taky četla, je to i kvůli otékání nohou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
14.5.13 19:42

Tak jsem si to nasla, vetsina detije na leve strane, proto by se na ni melo i spat, ja mam malou prave na prave strane, tak proto pravy bok, ale obcas se probudim na levem boku, tak se budu snazit spat jen na pravym no:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
14.5.13 19:46

@Emily01 myslím,že to asi neovlivníš, pokud se teda při každým pokusu o přesun ze strany na stranu nebudíš s vorvaním vzdycháním jako já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
14.5.13 19:48

@Clairisek pretaceni problen neni, jen zvednout je silenost!!! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
15.5.13 08:57

@kanka80 drzim palce, at poradne vyjde v poradku:)

Jinak zeny, vecer mi odesla zatka:D to bude nakonec drama jestli vydrzim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
15.5.13 14:44

Ahoj holky, tak už mě nechali v nemocnici a zitra (36+0) budu rodit :( nemám už skoro žádnou plodovou vodu a průtoky zase zhoršené :( Budou mi vyvolávat porod a kdyby to nešlo tak císař. Mám strašný strach :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
15.5.13 14:57

@kanka80 tak hodně štěstíčka a držíme palečky… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
15.5.13 15:39

@kanka80 moc moc držím palce aby vše dobře dopadlo neboj zvladnete to jste šikovný :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
15.5.13 15:42

@kanka80 To bude dobrý, držim palečky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
15.5.13 16:26

@kanka80 to bude dobry uvidis, musis to brta pozitivne, budes mit malou holcicku, ktery bude lip venku a jeste budes usetrena posledniho mesice :) vyvolavani je v pohode, ja to mela za 2:30 minut hotovo:) uvidis bude to vsechno v poradku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
15.5.13 16:41

@kanka80 neboj, ber to tak, že už si budeš moct berušku hezky pohlídat i sama a nebudeš se muset strachovat, co se děje v bříšku :) obě to zvládnete, jste holky šikovný :) držím palečky a přeju hodně štěstíčka a zdravíčka :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí