Poradna duly
Jana Čurdová
@kanka80 píše:
Já taky četla i slyšela, že se má spat na levém bokua na zádech vůbec
no ale stejně jak Anabelka se vždycky probudím v noci na zádech
No právě, vím, že se nemá spát na zádech, ale co mám dělat, když o tom ani nevím
Vždycky ráno zkontroluju, jestli se malá hýbe a dobrý. Prý to vede ke zhoršenému dýchání matky a tím i méně kyslíku mimču. Snad je to jediný proti, o jiném nevím ![]()
@Emily01 píše:
No me u prvniho rikali, hlavne nespat na zadech a na nich ani spat neumim, do 6 mesice jsem spala na brise:D ted mam jineho dr a ten me pokazdy zasobuje tolika informacema, ze nemam sanci se ani na nic zeptat:D me napadlo, ze mam malou na pravem boku, tak aby se nemusela pretacet, ale to je asi blbost co:D
Mě většinou kope do pravého boku a když si na něj lehnu, je mi to ještě nepříjemnější. Tak si lehám na druhý a na pravém mám ruku a mírním ty její „bomby“ ![]()
@Anabellkaa jasne co mas delat, ja spat na zadech nemuze, ze nemuzu dychat, ale ten pravej bok me bude asi trapit:D no ja mu snad zitra zavolam:D
@Emily01 tak na pravým netuším, co jsem četla a slyšela, tak by se mělo právě na levým, jak píšou holky
že prý na pravo je nějaká žíla či co, tak aby sis ji nepřeležela a všechno se dobře prokrvovalo, ale možná to byl kec
jinak j spím na střídačku, podle toho jak rychle si přeležím kyčel, na zádech nemůžu, to se mi začne malá boulit a hrozně mě bolej záda ![]()
Tak jsem si to nasla, vetsina detije na leve strane, proto by se na ni melo i spat, ja mam malou prave na prave strane, tak proto pravy bok, ale obcas se probudim na levem boku, tak se budu snazit spat jen na pravym no:D
@Emily01 myslím,že to asi neovlivníš, pokud se teda při každým pokusu o přesun ze strany na stranu nebudíš s vorvaním vzdycháním jako já ![]()
@Clairisek pretaceni problen neni, jen zvednout je silenost!!!
![]()
@kanka80 drzim palce, at poradne vyjde v poradku:)
Jinak zeny, vecer mi odesla zatka:D to bude nakonec drama jestli vydrzim ![]()
Ahoj holky, tak už mě nechali v nemocnici a zitra (36+0) budu rodit
nemám už skoro žádnou plodovou vodu a průtoky zase zhoršené
Budou mi vyvolávat porod a kdyby to nešlo tak císař. Mám strašný strach ![]()
@kanka80 moc moc držím palce aby vše dobře dopadlo neboj zvladnete to jste šikovný
![]()
@kanka80 to bude dobry uvidis, musis to brta pozitivne, budes mit malou holcicku, ktery bude lip venku a jeste budes usetrena posledniho mesice
vyvolavani je v pohode, ja to mela za 2:30 minut hotovo:) uvidis bude to vsechno v poradku:)
@kanka80 neboj, ber to tak, že už si budeš moct berušku hezky pohlídat i sama a nebudeš se muset strachovat, co se děje v bříšku
obě to zvládnete, jste holky šikovný
držím palečky a přeju hodně štěstíčka a zdravíčka
![]()