Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
905
3.3.13 12:31

@glorča @glorča tak můžeme udělat další téma… prostě jen tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
3.3.13 15:03

@johankakoz Jasně nějaký „všeobecný pokec“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95951
3.3.13 16:14

Ahoj holky, ja bych taky radeji zustala tady, ale ty diskuze jsou takove divne. To napise nekdo rano, pak jiny v poledne, neslezem se treba v nejakou dobu, at je to trochu zivejsi? Ja treba denne od cca seste vecer nemam problem. Hezky zbytek nedele.

• Citovat
  • Upravit
625
4.3.13 23:25

Ahojky.. taky čekám 12.6.2013 Máme stejný termín.. jak se zrovna cítíš? Mě pálí žáha už asi týden, mamka mi říkala, že rostou vlásky… :lol:
Nebýt všech těch komplikacích co u mě nastali, tak bych si těhu asi více užívala.. ale je fakt, že se nemohu dočkat až ten uzlíček nádherný budu mít v náruči a budu vědět, že jsme oba v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
5.3.13 09:15

UZAVŘENÁ SKUPINA

HOLKY PŘESUN DO UZAVŘENÉ SKUPINY

http://www. emimino. cz/…uje/diskuse/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
5.3.13 10:33

@johankakoz nefunfuje mi ten presun ach jo a to jsem se chtela pochlubit, ze uz po tydnech cekani konecne citim pohyby :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
5.3.13 10:38

@Kacenka712 … už se ti to povedlo kdyžtak je to lepsi o stranku predtim ja to jen okopirovala pro ty co sem nechodi tak casto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
8.5.13 12:58

Ahoj tak ja se k vam taky pridam.. termin mam 11.6.2013 a cekame chlapce.. doma mam 2rocni dceru… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
8.5.13 14:14

@makyna91 Ahojky, máš hezký profil i to „jak roste Sofinky sourozenec“ :palec:
Já mám termín 13.6. ale budu asi rodit dřív :oops: mám zhoršené průtoky pupečníkem a spomalil se růst miminka :( V pátek jdu na kontrolu do nemocnice, tak počítám s tím, že už tam zůstanu :? Čekám holčičku a jméno máme Verunka :kytka: první miminko a doma máme ještě dvě fenky a kočičku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
8.5.13 14:53

@kanka80: dekuju.. neboj se dopadne to dobre :palec: :palec: :palec: ;) a jak se tesis na Verunku… my mame jmeno pro syna Jakub.. a dcera se jmenuje Sofie.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
8.5.13 17:56

@kanka80 ahojky, držím palečky, ať to v nemocnici není tak hrozné a máš třeba jen častější kontroly, ale hlavně aby byla malá v pořádku, viď :) my měli včera ko a taky nám potvůrka za poslední dva týdny téměř nevyrostla, už posledně byla menší, že na to poprvé dr. upozornil a teď mě posílá na ko do špitálu, ale tam mě objednali až za týden, tak doufám, že se jenom rozhodla být skřítečkem a nic novýho neobjevěj a nebudu tam muset zůstávat, přeci jenom doma je doma :) tak ještě jednou hodně štěstíčka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
8.5.13 20:52

@kanka80 Ahoj děvče :mavam:,tak jak se s mimčem máš, přestala jsi sem chodit, jsem se bála, že se ti po všech těch odběrech těhotenství nezadařilo…Hurá a je to jinak! Tak jak to u tebe všechno probíhalo, naposledy si pamatuju nějaké problémy po odběru plodovky… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
9.5.13 07:41

Ahoj holky, jj, měla jsem z té plodovky zánět dělohy a antibiotika, do toho jsme se stěhovali, tak byl docela frmol :oops: No a teď zase další problémy a 2× týdně na kontrole v nemocnici :oops: Už bych radši držela malou v náručí a vědět, že je zdravá :oops: Vám se doufám daří dobře bez žádných problémů :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
9.5.13 07:48

@Clairisek Mě řekli na posledním ultrazvuku po měření, že jim vychází, že by měla mít o měsíc míň :oops: a že hlavička zaostává :( já Ti nevím, jak tak nad tím přemýšlím, radši bych rodila i dřív, kdyby se malé u mě v břichu nedařilo tak jak má a radši ji pak vypiplu :hug: Pořád mám stresy a depku, kontroluju každý pohyb a když se dlouho nehýbe tak mám hned strach :? Kolik váží Tvoje malá? Tu naši malou budou přeměřovat až zitra, tak doufám, že už bude mít aspoň 2kg :oops: Taky vám přeju hodně štěstíčka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
9.5.13 09:33

@kanka80 a ze kdy máte poslední měření? A kolik má hlavička průměr, jestli tedy víš. Naše by teď měla v 37tt vážít cca 2.300-400g, ale doktorovi se nelíbí, že při posledním měření ve 35tt měla 2.100-200 a bříško teď naměřil jenom o 1mm víc než posledně. Jinak teda bříško podle měření vychází o 4týdny menší a hlavička spolu s tou stehenní kostí cca o 3týdny. Prý když vydržíme do termínu, tak máme počítat s porodní váhou kolem 2.800g, ale zase si říkám, že ty odhady se kolikrát seknou i o půl kila, jelikož se to bere podle těch průměrů a délek, tak třeba bude maličká, ale aspoň ty 3kila mít bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí