Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, ja bych taky radeji zustala tady, ale ty diskuze jsou takove divne. To napise nekdo rano, pak jiny v poledne, neslezem se treba v nejakou dobu, at je to trochu zivejsi? Ja treba denne od cca seste vecer nemam problem. Hezky zbytek nedele.
Ahojky.. taky čekám 12.6.2013 Máme stejný termín.. jak se zrovna cítíš? Mě pálí žáha už asi týden, mamka mi říkala, že rostou vlásky… ![]()
Nebýt všech těch komplikacích co u mě nastali, tak bych si těhu asi více užívala.. ale je fakt, že se nemohu dočkat až ten uzlíček nádherný budu mít v náruči a budu vědět, že jsme oba v pořádku
@johankakoz nefunfuje mi ten presun ach jo a to jsem se chtela pochlubit, ze uz po tydnech cekani konecne citim pohyby ![]()
@Kacenka712 … už se ti to povedlo kdyžtak je to lepsi o stranku predtim ja to jen okopirovala pro ty co sem nechodi tak casto
Ahoj tak ja se k vam taky pridam.. termin mam 11.6.2013 a cekame chlapce.. doma mam 2rocni dceru… ![]()
@makyna91 Ahojky, máš hezký profil i to „jak roste Sofinky sourozenec“ ![]()
Já mám termín 13.6. ale budu asi rodit dřív
mám zhoršené průtoky pupečníkem a spomalil se růst miminka
V pátek jdu na kontrolu do nemocnice, tak počítám s tím, že už tam zůstanu
Čekám holčičku a jméno máme Verunka
první miminko a doma máme ještě dvě fenky a kočičku ![]()
@kanka80: dekuju.. neboj se dopadne to dobre
a jak se tesis na Verunku… my mame jmeno pro syna Jakub.. a dcera se jmenuje Sofie.. ![]()
@kanka80 ahojky, držím palečky, ať to v nemocnici není tak hrozné a máš třeba jen častější kontroly, ale hlavně aby byla malá v pořádku, viď
my měli včera ko a taky nám potvůrka za poslední dva týdny téměř nevyrostla, už posledně byla menší, že na to poprvé dr. upozornil a teď mě posílá na ko do špitálu, ale tam mě objednali až za týden, tak doufám, že se jenom rozhodla být skřítečkem a nic novýho neobjevěj a nebudu tam muset zůstávat, přeci jenom doma je doma
tak ještě jednou hodně štěstíčka ![]()
@kanka80 Ahoj děvče
,tak jak se s mimčem máš, přestala jsi sem chodit, jsem se bála, že se ti po všech těch odběrech těhotenství nezadařilo…Hurá a je to jinak! Tak jak to u tebe všechno probíhalo, naposledy si pamatuju nějaké problémy po odběru plodovky… ![]()
Ahoj holky, jj, měla jsem z té plodovky zánět dělohy a antibiotika, do toho jsme se stěhovali, tak byl docela frmol
No a teď zase další problémy a 2× týdně na kontrole v nemocnici
Už bych radši držela malou v náručí a vědět, že je zdravá
Vám se doufám daří dobře bez žádných problémů ![]()
@Clairisek Mě řekli na posledním ultrazvuku po měření, že jim vychází, že by měla mít o měsíc míň
a že hlavička zaostává
já Ti nevím, jak tak nad tím přemýšlím, radši bych rodila i dřív, kdyby se malé u mě v břichu nedařilo tak jak má a radši ji pak vypiplu
Pořád mám stresy a depku, kontroluju každý pohyb a když se dlouho nehýbe tak mám hned strach
Kolik váží Tvoje malá? Tu naši malou budou přeměřovat až zitra, tak doufám, že už bude mít aspoň 2kg
Taky vám přeju hodně štěstíčka ![]()
@kanka80 a ze kdy máte poslední měření? A kolik má hlavička průměr, jestli tedy víš. Naše by teď měla v 37tt vážít cca 2.300-400g, ale doktorovi se nelíbí, že při posledním měření ve 35tt měla 2.100-200 a bříško teď naměřil jenom o 1mm víc než posledně. Jinak teda bříško podle měření vychází o 4týdny menší a hlavička spolu s tou stehenní kostí cca o 3týdny. Prý když vydržíme do termínu, tak máme počítat s porodní váhou kolem 2.800g, ale zase si říkám, že ty odhady se kolikrát seknou i o půl kila, jelikož se to bere podle těch průměrů a délek, tak třeba bude maličká, ale aspoň ty 3kila mít bude ![]()