Poradna duly
Jana Čurdová
@Emily01 ale tak toho máš docela dost připravenýho jak koukám
tak si udělej všechno kolem co potřebuješ a pak se teprve vrhni na ten pořádný úklid, ten prý porod vyvolává, tak ať si nemusíš dělat hlavu s tím, jak to udělá chlap ![]()
@kanka80 v kolik máš KO? Ať vím v kolik držet palečky, aby to bylo OK ![]()
@xoxy to jsem dnes taky slysela, prvniho jste prenasela? Tak ted se toho bat nemusite:D me ale vubec nedochazi, ze mam rodit a mit druhy dite:D sakra:D
@Clairisek kdyz to ted ctu tak to tak vypada, jenze nemame detskej pokoj:/ mame vytopenej strop a potrebuje vystukovat a nikdo se k tomu nema, tak me to stve, tim bych si vse pripravila uplne, takhle nam spi kluk v obyvaku, do loznice si ho uz nedam, to by jsme se nevyspali uz vubec:D
Tak holky kontrolu mám zitra dopoledne, čas přesně nevím, jdu tam tak na 9h, ale vždycky všude čekám, takže tam vždycky prosedím v čekárně tak 3hodiny
Jdu na KTG, pak na kontrolu průtoků a pak ještě k doktorce do rizikové poradny
a všude bývají plné čekárny. Jinak připraveno už mám všechno kromě přebalovacího pultu, ten nám má do konce týdne stolař dodat
No a s pořádným úklidem si hlavu lámat nemůžu, protože máme doma dvě fenky a kočku tak to se musí uklízet prakticky každý den ![]()
@Emily01 jo tak to je pak jiná, k tomu by to chtělo donutit toho mužskýho a co nejdřív
já svýmu navrhla, že by mohl sjet k našim na víkend sám a mě koupit barvy, že zatím vymaluju a hned mě nazval bláznem
ale on by teda maloval rád, mít doma barvy, jenom tu máme všechny krámy daleko, tak je to bez auta blbý
ale aspoň pokojček už je vymalovanej, za to bez postýlky a přebalováku, nemluvě o věcičkách co jsou u budoucí prababičky, mám tu jenom nějaký kousky co jsme si koupili a ty jsou teda už pro jistotu vypraný a vyžehlený, kdyby náhodou, tak ať má malá aspoň něco „čistýho“ ![]()
@kanka80 jéje, my ji máme ve 12, pojedeme tam už na 11 a snad dlouho čekat nebudeme (odpoledne nám konečně dovezou skříň do ložnice
) tak na tebe budu myslet od rána dokud tu nenapíšeš ![]()
@Clairisek no muj chlap stukovat neumi a jeden zednik se na nas vyprdnul, druhej chce silenou castku za praci a dalsi muze az pulce cervna
@Emily01 áá tak to je pak jiná, tak to přeju ať se najde někdo, kdo bude mít čas dřív a nebude to stát majlant, ať máš klid
![]()
@Clairisek Díky, jsi hodná
To já mám věcičky na malou všechny vyprané. Aj jsme kvůli tomu koupili sušičku
je to super věc a žehlit už nemusím
aspoň o starost míň ![]()
@kanka80 tak to žehlení pidi věciček docela jde, ale na manželovo věci by se mi taky hodila, přeci jenom 2m chlap má moc veliký věci
ale u nás by nebyla kam dt bohužel, už takhle musí být pračka v kuchyni, jak je blbě dělanej byt a to to byla vždycky moje noční můra ![]()
@Clairisek Tak to my na baráčku máme pračku i sušičku ve sklepě, ale když jsme bydleli v bytě tak jsme taky měli pračku v kuchyni ![]()
Jo holky, jeste dotaz, dr mi rekl at se snazim spat i odpocivat na pravem boku. Zkusite se mnou vymyslet proc?
jinak ja malicky budu zehlit vse prvni mesic a pak jen co se bude muchlat:)
@Emily01 píše:
Jo holky, jeste dotaz, dr mi rekl at se snazim spat i odpocivat na pravem boku. Zkusite se mnou vymyslet proc?jinak ja malicky budu zehlit vse prvni mesic a pak jen co se bude muchlat:)
Já zas slyšela že se má spát na levém… Si nevybereš
Já se budím v noci na zádech, tak se mi od začátku těhotenství spí nejlíp a i když usínám na boku, každou noc se budím na těch zádech ![]()
Já taky četla i slyšela, že se má spat na levém boku
a na zádech vůbec
no ale stejně jak Anabelka se vždycky probudím v noci na zádech ![]()
No me u prvniho rikali, hlavne nespat na zadech a na nich ani spat neumim, do 6 mesice jsem spala na brise:D ted mam jineho dr a ten me pokazdy zasobuje tolika informacema, ze nemam sanci se ani na nic zeptat:D me napadlo, ze mam malou na pravem boku, tak aby se nemusela pretacet, ale to je asi blbost co:D