Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8877
14.5.13 18:30

@Emily01 ale tak toho máš docela dost připravenýho jak koukám :) tak si udělej všechno kolem co potřebuješ a pak se teprve vrhni na ten pořádný úklid, ten prý porod vyvolává, tak ať si nemusíš dělat hlavu s tím, jak to udělá chlap :)

@kanka80 v kolik máš KO? Ať vím v kolik držet palečky, aby to bylo OK :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
14.5.13 18:33

@xoxy to jsem dnes taky slysela, prvniho jste prenasela? Tak ted se toho bat nemusite:D me ale vubec nedochazi, ze mam rodit a mit druhy dite:D sakra:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
14.5.13 18:36

@Clairisek kdyz to ted ctu tak to tak vypada, jenze nemame detskej pokoj:/ mame vytopenej strop a potrebuje vystukovat a nikdo se k tomu nema, tak me to stve, tim bych si vse pripravila uplne, takhle nam spi kluk v obyvaku, do loznice si ho uz nedam, to by jsme se nevyspali uz vubec:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
14.5.13 18:39

Tak holky kontrolu mám zitra dopoledne, čas přesně nevím, jdu tam tak na 9h, ale vždycky všude čekám, takže tam vždycky prosedím v čekárně tak 3hodiny :? Jdu na KTG, pak na kontrolu průtoků a pak ještě k doktorce do rizikové poradny :roll: a všude bývají plné čekárny. Jinak připraveno už mám všechno kromě přebalovacího pultu, ten nám má do konce týdne stolař dodat :palec: No a s pořádným úklidem si hlavu lámat nemůžu, protože máme doma dvě fenky a kočku tak to se musí uklízet prakticky každý den :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
14.5.13 18:44

@Emily01 jo tak to je pak jiná, k tomu by to chtělo donutit toho mužskýho a co nejdřív :) já svýmu navrhla, že by mohl sjet k našim na víkend sám a mě koupit barvy, že zatím vymaluju a hned mě nazval bláznem :lol: ale on by teda maloval rád, mít doma barvy, jenom tu máme všechny krámy daleko, tak je to bez auta blbý :lol: ale aspoň pokojček už je vymalovanej, za to bez postýlky a přebalováku, nemluvě o věcičkách co jsou u budoucí prababičky, mám tu jenom nějaký kousky co jsme si koupili a ty jsou teda už pro jistotu vypraný a vyžehlený, kdyby náhodou, tak ať má malá aspoň něco „čistýho“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
14.5.13 18:46

@kanka80 jéje, my ji máme ve 12, pojedeme tam už na 11 a snad dlouho čekat nebudeme (odpoledne nám konečně dovezou skříň do ložnice :lol: ) tak na tebe budu myslet od rána dokud tu nenapíšeš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
14.5.13 18:47

@Clairisek no muj chlap stukovat neumi a jeden zednik se na nas vyprdnul, druhej chce silenou castku za praci a dalsi muze az pulce cervna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
14.5.13 18:54

@Emily01 áá tak to je pak jiná, tak to přeju ať se najde někdo, kdo bude mít čas dřív a nebude to stát majlant, ať máš klid :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
14.5.13 19:00

@Clairisek Díky, jsi hodná :kytka: To já mám věcičky na malou všechny vyprané. Aj jsme kvůli tomu koupili sušičku :palec: je to super věc a žehlit už nemusím :dance: aspoň o starost míň :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
14.5.13 19:03

@kanka80 tak to žehlení pidi věciček docela jde, ale na manželovo věci by se mi taky hodila, přeci jenom 2m chlap má moc veliký věci :lol: ale u nás by nebyla kam dt bohužel, už takhle musí být pračka v kuchyni, jak je blbě dělanej byt a to to byla vždycky moje noční můra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
14.5.13 19:13

@Clairisek Tak to my na baráčku máme pračku i sušičku ve sklepě, ale když jsme bydleli v bytě tak jsme taky měli pračku v kuchyni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
14.5.13 19:18

Jo holky, jeste dotaz, dr mi rekl at se snazim spat i odpocivat na pravem boku. Zkusite se mnou vymyslet proc? :D jinak ja malicky budu zehlit vse prvni mesic a pak jen co se bude muchlat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
14.5.13 19:22
@Emily01 píše:
Jo holky, jeste dotaz, dr mi rekl at se snazim spat i odpocivat na pravem boku. Zkusite se mnou vymyslet proc? :D jinak ja malicky budu zehlit vse prvni mesic a pak jen co se bude muchlat:)

Já zas slyšela že se má spát na levém… Si nevybereš :lol: Já se budím v noci na zádech, tak se mi od začátku těhotenství spí nejlíp a i když usínám na boku, každou noc se budím na těch zádech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
14.5.13 19:27

Já taky četla i slyšela, že se má spat na levém boku :think: a na zádech vůbec :oops: no ale stejně jak Anabelka se vždycky probudím v noci na zádech :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
14.5.13 19:30

No me u prvniho rikali, hlavne nespat na zadech a na nich ani spat neumim, do 6 mesice jsem spala na brise:D ted mam jineho dr a ten me pokazdy zasobuje tolika informacema, ze nemam sanci se ani na nic zeptat:D me napadlo, ze mam malou na pravem boku, tak aby se nemusela pretacet, ale to je asi blbost co:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí