Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
212
22.5.13 10:18

@kanka80 Jen bzuč..bzuč!! :mrgreen: Ať má malá co nejvíc mlíčka od tebe!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
22.5.13 14:52

@kanka80 Jé,to jsem ráda, že už je malá lepší a nemusíte do Brna! Tak pilně odsávej, ať se mlíko dělá víc a víc… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
22.5.13 15:41

Ahojky :mavam: tak teď odpoledne nám řekli, že malá půjde z jipky na to Mediale do 2.patra :dance: mlíčko už její žaludeček začal trávit tak už postupně zvyšujou dávky :kytka: no a já už začínám byt jak kravička bo mám čím dál víc mlíčka :dance: to je super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
22.5.13 16:02

@kanka80 ahojky mamino :) jsem ráda, že se maličká takhle lepší, jen tak dál :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
22.5.13 17:55

@kanka80 Tak to je super zpráva!!! :potlesk: Teď už bude jenom líp a líp uvidíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
22.5.13 18:36

@RadunkaP Už se těším, že si ju budu moct co nevidět pochovat, přebalit a nakrmit :hug: Moc Ti děkuju za předchozí zprávičky, uklidnily mě a nepřestala jsem ani na chvilku doufat, že bude všechno čím dál lepší :kytka: Myslím na Tebe a držím pěsti ;) aby taky vše dobře dopadlo! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
23.5.13 08:26

@kanka80 Jsem moc ráda že už je malé líp :-) No já překvapivě taky dobrý!! Včerejší kontrola u doktorky dopadla na výbornou a vše je v pořádku ;) Takže do nemocnice nemusím..a nechala mě hezky doma na lůžku. Tak jsem se taky trochu uklidnila! Až budeš mít princeznu u sebe tak nám tady hoď nějakou fotečku ;) ať se na tu bojovnici můžeme podívat :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
23.5.13 09:11

@RadunkaP ahojky :mavam: moc gratuluju, že u Tebe vše ok a ještě pár dní budeš Kindervajíčko :D Včera jsem se zvážila a moc jsem zatím teda nezhubla :( nato že jsem v těhu nabrala 23kg :poblion: tak zatím jen 7kg dole :( no radši obraťme list :P Večer za mnou byla paní doktorka a říkala, že Verunka jim tam dělá jen samou radost, že je hladová a musí jí zvyšovat čím dál víc dávky mlíčka a dnes možná skusíme už přiložení k prsu :dance: Fotečku pošlu klidně hned, ale mám v mobilu jen pár, jinak všechny doma na pc. Toto je fotečka z víkendu :hug: snad půjde odeslat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
23.5.13 10:26

@kanka80 To je bobek krásný..malinký :* Tak vidíš..to že pije a zvyšuje se jí dávka je super a vše je tak na dobré cestě ;) Bude ti teď růst před očima každý den a za chvilku vás pustí domů :palec: Jinak k té váze! Já u malé přibrala 25kg a po měsíci stráveném v nemocnici po porodu jsem se vracela domů jen se 7kg na hoře a ty jsem zhubla pak v 6ti nedělí..a to jsem šla ještě hodně pod svou původní váhu ;) Teď mám na hoře 16kg a hrozím se co bude! Víš jak ve 33 letech už se to bude shazovat hůř než když jsem byla těhotná poprvé ve 22 letech :roll: Tak snad se s tím nějak poperem :palec: Hlavně že prcci budou zdraví a zvládnou to všechno na jednotku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
23.5.13 10:56

@RadunkaP Jj, naše malá princeznička :-)) Byla jsem jí zanést mlíčko a ve 13h zkusíme se sestřičkou přiložení k prsu tak jsem zvědavá a hooodně natěšená :dance: No jinak já mám za měsíc taky 33let :oops: no doufám, že tím kojením dám nějaké kila dolů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
23.5.13 11:25

@kanka80 To je překrásná princeznička! A ráda slyším dobré zprávy, doufám, že se vám podaří i to kojení přímo z prsu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
23.5.13 14:26

@kanka80 Taky držím palce, ať se malá chytne, možná to bude ze začátku trochu boj, ale bojuj, stojí to za to! A váha dolů půjde právě kojením, tak kdyby náhodou malá nechtěla pít z prsu, koupíš si el. odsávačku domů a taky to půjde, prostě to vyzunkne z lahvičky…Já měla syna v 35 letech, přibrala 14 kg a do pár měsíců jsem byla taky pod původní vahou.No ale skončilo kojení, začala jsem víc spát a zase šlo něco nahoru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
23.5.13 14:48

@glorča Tu elektrickou odsavačku mi tu půjčili :palec: ale kdyby fakt nechtěla bumbat z prsou tak mám v plánu její koupi bo co 3hodiny odstříkávám 50ml a to by byla škoda o to mlíčko přijít :P Malá teď vyzungne skoro 20ml, prý je mooc hladová :dance: Přiložení k prsu se posunulo na 16h tak už se těšîm, že ji budu konečně chovat v náručí :dance: Děkuju i Anabelce! taky budeš mít za nedlouho překrásnou princezničku Verunku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
25.5.13 15:58

Ahoj maminy :mavam: Verunka je čím dál šikovnější :kytka: ve čtvrtek si vytahla z prsu 10ml, včera 20ml a dnes dokonce 30ml :palec: bumbá přes klobouček, aby se moc neunavovala, když je ještě slabá :hug: ale už má skoro 2kg! Budu teď za ní docházet každé 3hodiny z domu, už se mi nechce tu válet se v posteli, počkám až mi ji budou chtít dát na pokoj tak se vrátím ;) Aspoň si doma dám všechno ještě dokupy než si ji dovezem :dance: A jak vy holky válčíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6788
25.5.13 15:58

@kanka80 To je nádherný bobíšek! :palec: Doufám, že se vám kojení daří!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí