Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
905
19.5.13 13:37

@kanka80 AHOJKY MOC MOC GRATULUJI A PŘEJI TOBĚ I vERUNCE DO ŽIVOTA JEN TO NEJLEPŠÍ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
19.5.13 16:23

@johankakoz Ahojky, mocinky děkujeme :kytka: daří se nám už líp a taky už začínám odstříkávat mlíčko :dance: Jak se daří Tobě? a malé v bříšku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
19.5.13 16:30

@kanka80 Ahojky,jak je malé, proč má antibiotika, dostala nějaký zánět? Můžu se zeptat, v jakém týdnu jsi rodila a jestli ti před porodem píchali kortikoidy malé na dotvoření plic? myslím na vás :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
21.5.13 10:34

@RadunkaP Ahojky,tak jak to s Tebou vypadá? Zitra jde moje spolubydlící s miminkem domů tak bys ji mohla přijít vystřídat :kytka: mám Ti tu držet fleka? Jinak malá už je trošku lepší :dance: pomalinku ale i za to jsem ráda :srdce: Já mám po císaři zánět a antibiotika, ale to je jedno, hlavně že malé už se začíná dařit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
21.5.13 13:07

@kanka80 Ahojky:-) teda já se zatím doma držím, ale zítra jdu ke své gynekoložce na kontrolu a už minule mi hrozila nemocnicí…tak jsem ji ukecala ještě na týden doma! Uvidím jak to bude zítra vypadat. Navíc tam se to střídá jako na běžícím pásu..nebyla jsem tam sama na pokoji za celých 14 dnů ani chvilku! Vždycky mi tam někoho šoupli!! :? Neboj kdybych se tam ocitla tak se určitě ozvu:-) Takže malou máš na dvojce? A podařilo se rozkojit? Já s tím měla u malé velký problém..měla jsem málo mléka a navíc malá byla slabounka a neroztahala mi to..tak jsem odsávačkou odstříkavala jak drak a nosila ji to dole aby měla aspoň něco ode mě ;) A kdo ti dělal císaře? Henčlová? Na rovinu z té mám panickou hrůzu..nemám s ní moc dobrý zkušenosti :think: A měla jsi celkovou nebo spinal na půl těla? Tak se držte obě! Říká se že předčasně narozené holčičky jsou velké bojovnice a zvládají to líp než kluci ;) Moje malá taky bojovala a zvládla to všechno na výbornou :palec: Úplně s tebou cítím..zažívala jsem si to samé co ty! Ale věřím že to malá zvládne a za chvilku ji budeš mít vedle sebe v tom žlutém vozítku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
21.5.13 13:15

Ahoj holky, především posílám velkou gratulaci novopečeným maminkám a miminkům :)
dneska už jsem byla po KO v porodnici a bylo mi řečeno, že si mám do příštího úterý vybrat, jestli chci zkusit rodit normálně a nebo císařem. po předešlé zkušenosti u mě je volba jasná… císař :D
mimo jiné mi posunuli termín o týden, což je 24.6. bez cca 14dní o které se dělá sekce dřív. přítel má narozeniny 10.6., takže jestli to vyjde takhle, tak ho doma asi tejden neuvidíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
21.5.13 13:24

@Petea Ahojky můžu se zeptat jaký je důvod k tomu že jdeš rodit císařem? Máš nějaký problém? Jinak to bude mít tatínek hezký dárek k narozeninám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
21.5.13 14:26

@RadunkaP Ahojky :mavam: malou mám v prvním patře na jip, taky jí tam nosím od soboty mlíčko, ale zkusili jí ho dat až dnes, protože do včerejška jí ze žaludku odsávali krev :( ještě jsem ji ani nechovala, protože musí byt neustále v inkubátoru napojena na spoustu hadiček :( ale aspoň že si ji můžu pohladit :hug: Dnes mě přestěhovali na pokoj č.11 za maminkou, která má mimi ve dvojce. Císař mi dělali pod celkovou narkózou a operovala mě dr. Sukupová, která je jinak dole na Oskarovi. Jsem za to moc ráda :hug: ona je zlatá :kytka: O Henčlové radši nic psat nebudu, zatím neznám člověka, který by na ni pěl chválu, včetně mě :cert: Tak ať Ti to na kontrole dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
21.5.13 14:34

@Petea Manžel má narozeniny 5.6. a já termín 16., takže taky dáreček :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
21.5.13 14:38

@Anabellkaa :mrgreen: aspoň nemusíme vymejšlet dárky a můžem se jenom ptát, „co dostanem za porod?“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
21.5.13 14:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
21.5.13 16:42

@kanka80 Sukupová je v pohodě..to jsi chytla dobře ;) Já mám svoji gynekoložku MUDr. Grossmanovou a tu si nemůžu vynachválit:-)Tak to mě moc mrzí že je malá na Jipce…ale oni tam dlouho miminka nedrží a pak až ti ji dají na 2p na medial už to bude veselejší ;) Já mám z nemocnice hrůzu!! Před 3 týdnama jsem si tam užila na 4p svoje a hrůza děs! To by mi nikdo nevěřil hlavně s personálem..některé sestry byly fakt na zabití :zed: proto se tam teď moc nehrnu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
21.5.13 20:07

@RadunkaP Jj, některé sestry by měly dělat u dobytka a né u těhotných maminek :cert: taky mám svoje teď z víkendu jak si jedna sprominutím kráva myslela, že simuluju bolest břicha po císaři a v pondělí se přišlo na to, že tam mám zánět, tak beru antibiotika :think: Už se těším až bude na Mediale, budu si ju moct konečně pochovat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
22.5.13 08:26

@kanka80 Přesně jak píšeš!! K dobytku do kravína!! :palec: Až budeš mít malou na mediále bude to v pohodě, tam můžeš za ni kdykoli..já tam šla kolikrát i v noci ;) když mi bylo smutno a malá mi chyběla! Taky jsem měla asi 4den po porodu plačkavou :oops: ty jo řvala jsem tam každý den..nějak to na mě dolehlo a hormony pracovaly na plné obrátky!! Úplně si na to vzpomínám :oops: Ale vše se sklidnilo až jsem měla malou u sebe na pokoji…pak už to bylo ok!! Takže ti přeju ať se dočkáš a máš tam tu svoji pronceznu co nejdřív :hug: Já ji měla první dny místo televize :D pořád jsem se na ni dívala a nemohla od ní odtrhnout oči!! pořád jsem ji hladila a tiskla k sobě..doháněla jsem těch 10 dnů co jsem ji měla od sebe. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
22.5.13 09:06

@RadunkaP Já taky ze začátku furt brečela ze strachu, že nemůžou přijít na to co s malou je, proč má pořád krev v žaludku a dokonce uvažovali o převozu do Brna :( Naštěstí už druhý den krev v žaludku není a teď mám pořád slzy v očích dojetím, že malé se daří čím dál líp :hug: Můj na mě taky hledí proč furt bulím ;) Taky jsem ráda, že mám čím dál víc mlíčka :dance: půjčili mi tu elektrickou odsavačku tak tu každé 3hodiny bzučím jak včelka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí