Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
212
28.2.13 13:24

Tak jsem zažádala:-) Ještě se chci zeptat..co s touto skupinou? Musíme se nějak smazat? Nebo se to nechá tak??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
28.2.13 13:32

@maminkaAMATÉRKA jsem také pro :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
28.2.13 13:39
@johankakoz píše:
@Nefertiti09 ahoj tobe ho predepsal lekar nebo jsi si ho v lekarne jen objednala?

Johy, došla jsem si ke své ortopedce a ta mi ho napsala. Když si ho budeš chtít objednat, jde to i bez předpisu, ale stojí cca 850 Kč. Takže doporučuju navštívit lékaře a postěžovat si a dostaneš ho zadarmo.-)

Jo a nenech se případně zblbnout, v lékárně mi chtěli podstrčit nějaký noname pás, který vypadal strašně a rozhodně by neplnil svojí funkci :? Já mám Cellacare Materna a je pěkně propracovanej. Myslím, že se pak dá prodat dál, když jsem pátrala co mi napsala, narazila jsem na několik inzerátů…

Jak se ti daří??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
28.2.13 14:48

@Nefertiti09 ahoj a můžu vědět jestli jsi něco za pás připlácela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
28.2.13 15:20

@mamaAMATÉRKA @maminkaAMATÉRKA .. žádost jsem poslala zkus to napsat znovu a tučně at to holky které tu nejsou tak často najdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
28.2.13 15:32

@romulkaa neplatila jsem vůbec nic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
28.2.13 17:08

Ahoj holky, dobrý nápad, já sice fotky vkládat nebudu(neboť jsem počítačový analfabet),ale nemusí na to naše tlachání každý čučet, že. :lol: Jinak krásní mužové a sympatičtí :mrgreen:,mńam :mrgreen:!A plínky, u mě jedině jednorázovky, jsem lenoch lenošnej, ale látkařkám fandím! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
28.2.13 19:55

Tak se musim pochlubit ja jsem ted u segry a jeji kamaradka mi poslala nejake veci tak mam ted asi 5 kalhot a i tehotensky pas super… to snad ani neunosim ha ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
1.3.13 08:21

@Nefertiti09 .ahoj zrovna vcera mi ho segra od nejake kamaradky prinesla takze jsem nadsena myslim ze urcite vyuziji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
1.3.13 08:46
@glorča píše:
Ahoj holky, dobrý nápad, já sice fotky vkládat nebudu(neboť jsem počítačový analfabet),ale nemusí na to naše tlachání každý čučet, že. :lol: Jinak krásní mužové a sympatičtí :mrgreen:,mńam :mrgreen:!A plínky, u mě jedině jednorázovky, jsem lenoch lenošnej, ale látkařkám fandím! :potlesk:

Taky jsem zastánce jednorázovek…po mé zkušenosti s prvním dítětem, kdy jsem aktivně dávala látkové mě myšlenka absolvovat to znovu přešla :) Každý má na to svůj názor…já už si ho udělala… a není to jenom o lenošení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
1.3.13 08:51

UZAVŘENÁ SKUPINA

HOLKY PŘESUN DO UZAVŘENÉ SKUPINY

https://www.emimino.cz/…uje/diskuse/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
1.3.13 09:33

Tak jsem si přeposlala žádost do té nové skupinky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
2.3.13 17:52

Holky a normálně kecat o všem budeme dál tady, nebo uděláme téma v uzavř. skupině?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
3.3.13 07:13

@glorča já jsem tedy pro být už jen tam… témat tam může být neomezeně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
3.3.13 08:35

@johankakoz Mě je to jedno, asi bude lepší chodit jen tam, akorát mě chybí takové to všeobecno bez témat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí