Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jsem zažádala:-) Ještě se chci zeptat..co s touto skupinou? Musíme se nějak smazat? Nebo se to nechá tak??
@johankakoz píše:
@Nefertiti09 ahoj tobe ho predepsal lekar nebo jsi si ho v lekarne jen objednala?
Johy, došla jsem si ke své ortopedce a ta mi ho napsala. Když si ho budeš chtít objednat, jde to i bez předpisu, ale stojí cca 850 Kč. Takže doporučuju navštívit lékaře a postěžovat si a dostaneš ho zadarmo.-)
Jo a nenech se případně zblbnout, v lékárně mi chtěli podstrčit nějaký noname pás, který vypadal strašně a rozhodně by neplnil svojí funkci
Já mám Cellacare Materna a je pěkně propracovanej. Myslím, že se pak dá prodat dál, když jsem pátrala co mi napsala, narazila jsem na několik inzerátů…
Jak se ti daří??
@Nefertiti09 ahoj a můžu vědět jestli jsi něco za pás připlácela?
@mamaAMATÉRKA @maminkaAMATÉRKA .. žádost jsem poslala zkus to napsat znovu a tučně at to holky které tu nejsou tak často najdou
Ahoj holky, dobrý nápad, já sice fotky vkládat nebudu(neboť jsem počítačový analfabet),ale nemusí na to naše tlachání každý čučet, že.
Jinak krásní mužové a sympatičtí
,mńam
!A plínky, u mě jedině jednorázovky, jsem lenoch lenošnej, ale látkařkám fandím! ![]()
Tak se musim pochlubit ja jsem ted u segry a jeji kamaradka mi poslala nejake veci tak mam ted asi 5 kalhot a i tehotensky pas super… to snad ani neunosim ha ha
@Nefertiti09 .ahoj zrovna vcera mi ho segra od nejake kamaradky prinesla takze jsem nadsena myslim ze urcite vyuziji
@glorča píše:
Ahoj holky, dobrý nápad, já sice fotky vkládat nebudu(neboť jsem počítačový analfabet),ale nemusí na to naše tlachání každý čučet, že.Jinak krásní mužové a sympatičtí
,mńam
!A plínky, u mě jedině jednorázovky, jsem lenoch lenošnej, ale látkařkám fandím!
Taky jsem zastánce jednorázovek…po mé zkušenosti s prvním dítětem, kdy jsem aktivně dávala látkové mě myšlenka absolvovat to znovu přešla
Každý má na to svůj názor…já už si ho udělala… a není to jenom o lenošení ![]()
Holky a normálně kecat o všem budeme dál tady, nebo uděláme téma v uzavř. skupině?
@glorča já jsem tedy pro být už jen tam… témat tam může být neomezeně
@johankakoz Mě je to jedno, asi bude lepší chodit jen tam, akorát mě chybí takové to všeobecno bez témat ![]()