Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1611
27.2.13 12:56
@latyka píše:
@Anabellkaa
no ale tvůj je oproti mojemu úplná modelína :D přesně tak nějak by si přál vypadat můj chlap :lol: :lol:

No to on i chtěl zkusit si přivydělat jako model, ale on je prostě moc „chlap“. Vždyť víte, co je teď za vzor - ulízlej hubenej gay :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
27.2.13 13:02

Našla jsem jednu aktuálnější a jednu s neteřinkou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
27.2.13 13:08
@Pajule1 píše:
Holky a kdy máte TP, když už v dubnu nastupujete na mateřskou?

Já jsem se samozřejmě překlikla :roll: chtěla jsem napsat 6.5., tedy 6 týdnů a jeden den před TP - ten je 18.6. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
27.2.13 13:14
@Ambrotta píše:
Já jsem se samozřejmě překlikla :roll: chtěla jsem napsat 6.5., tedy 6 týdnů a jeden den před TP - ten je 18.6. ;)

TP máme stejný, taky bych chtěla jít 6 týdnů před. Dr. o tom s tebou už mluvil? Se mnou zatím vůbec ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
27.2.13 13:16

@Anabellkaa Máš pěkného fešáka doma :)
Můj chlap hodně posiluje a dělá thajský box, ale teď už jen jako koníčka takže ne úplně pravidelně, hubený on nikdy nebyl, je to typickej velikej plešoun co má přes sto kilo a sní k obědu 12 knedlíků :lol:
Navíc v práci při ochutnávání všech těch jídel taky určitě nezhubne, ale myslím, že ani nikdy nechtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
27.2.13 13:20
@Ambrotta píše:
@Anabellkaa Máš pěkného fešáka doma :)
Můj chlap hodně posiluje a dělá thajský box, ale teď už jen jako koníčka takže ne úplně pravidelně, hubený on nikdy nebyl, je to typickej velikej plešoun co má přes sto kilo a sní k obědu 12 knedlíků :lol:
Navíc v práci při ochutnávání všech těch jídel taky určitě nezhubne, ale myslím, že ani nikdy nechtěl.

Koukám kolik toho máme společného. Aleš by si chtěl oholit hlavu - já jsem zásadně proti :lol:, dělá kickbox a MMA a šišku štrůdlu má jako jednohubku. Má taky přes 100 kg, ale jsou to hlavně svaly, ne špeky. Jo a když jsme v průměrné restauraci, dává si dvě jídla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
27.2.13 13:20
@Anabellkaa píše:
TP máme stejný, taky bych chtěla jít 6 týdnů před. Dr. o tom s tebou už mluvil? Se mnou zatím vůbec ne.

Ještě jsme o tom nemluvily, ona mi jen vypsala do průkazky šest týdnů před ale podle původního termínu, který byl o týden později, nakonec se to upravilo na UTZ ale už jsme to nepřepisovaly, tak jsem si to spočítala sama abych věděla.
Ona mi nutí neschopenku snad už od 14 týdne, teda pokaždé se ptám jestli zvládám a že kdyby ne, tak mám zavolat a napíše mi jí. Ráda bych šla až těch 6 týdnl před, tak doufám že to takhle klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
27.2.13 13:26
@Anabellkaa píše:
Koukám kolik toho máme společného. Aleš by si chtěl oholit hlavu - já jsem zásadně proti :lol:, dělá kickbox a MMA a šišku štrůdlu má jako jednohubku. Má taky přes 100 kg, ale jsou to hlavně svaly, ne špeky. Jo a když jsme v průměrné restauraci, dává si dvě jídla :lol:

Tak v tom se taky nelišíme :mrgreen: Radek vždycky dojí a prý - hmm předkrm dobrej a kdy přinesou to hlavní jídlo? :lol:
Jinak já už ho bez vlasů poznala a vzhledem k tomu, že já jsem na tyhle plešky trochu ujetá, tak nebylo co řešit. Prostě holá hlava, bojový sporty a hadry od Lonsdale nebo Everlast mi jsou asi souzený :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
27.2.13 13:30

Ahojky, přečetla jsem si přízpěvky o boubelkách a o sexu :oops: tak taky přidám svůj. Vážím těď v těhu víc než přítel a vůbec mu to nevadí, ale mě jo, bojím se, aby se za mě nestyděl, když ještě naberu :think: a co se týče sexu, tak ho to moje větší břicho a nalité prsa strašně vzrušují a mohl by pořád… ale mě to vůbec neláká a ani nechybí, když jsem těď už tak neohrabaná :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
27.2.13 13:40
@Ambrotta píše:
Já jsem se samozřejmě překlikla :roll: chtěla jsem napsat 6.5., tedy 6 týdnů a jeden den před TP - ten je 18.6. ;)

Tak to jo, ten začátek května mi taky tak nějak vychází, ale termíny mám asi 4, takže se to asi teprve upřesní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
27.2.13 13:40

@kanka80 být tebou, tak bych se nebála, že by se za tebe styděl. Sama vidíš, že to má spíš opačný účinek:-) a bud ráda, že ho vzrušuješ s bříškem a prsy:-)když tě to neba, tak zkus jiné praktiky, ovšem, jeslti mu to bude stačit. Většinou se to stejně pak stočí ke styku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
27.2.13 13:52

@romulkaa :D jj, jiné praktiky mu stačí, ale mě už se nechce dělat ani ten orálek :oops: přitom jsem ho tak ráda dělala ;) prostě teď furt myslím na malou a na sex vůbec, třeba se to po porodu vrátí k normálu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.13 14:00

Já mám TP 12.6. a na mateřskou se chodí 6-8 týdnů před termínem. Takže mi to vychází, že můžu od 16.4. Navíc si chci před tim vybrat dovču. Najednu stranu je fakt, že by se mi pak na mateřský hodily kačky navíc, ale zase bude to poslední dovolená bez dítěte… taky bych si ráda přečetla knížky co už mám dlouho koupený a nepřečtený a užila si pohodový zbytek těhu aby mimčo bylo taky v pohodě a nestresovalo se. Takže já chci jít co nejdřív to půjde.

Ad chlap, můj je skvělej, neřekl mi jediný křivý slovíčko, naopak mě ještě podporuje v tom abych si to užila když to bude třeba jen jednou v životě (druhé neplánujem). On nikdy nebyl extra náruživý, to spíš já, takže je možná rád, že má ode mě trochu klid. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
27.2.13 14:03
@kanka80 píše:
@romulkaa :D jj, jiné praktiky mu stačí, ale mě už se nechce dělat ani ten orálek :oops: přitom jsem ho tak ráda dělala ;) prostě teď furt myslím na malou a na sex vůbec, třeba se to po porodu vrátí k normálu :)

Při kojení ta chuť spíš ještě klesá, co jsem slyšela a budeme víc unavené. Ale uvidíme, když nám s těma miminkama naši chlapy budou trochu pomáhat, určitě pak najdeme sílu pomoct zase my jim, že? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
27.2.13 14:03

@maminkaAMATÉRKA u nás taktéž, to spíš já jsem akčnější:-)ale chut moc nemám:-(přitom prý ve druhém trimestru je větší apetit. Nějak mě to míjí:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí