Poradna duly
Jana Čurdová
@Ambrotta
děkuju ti za reakci ![]()
když jsem vydělávala tak jsme to neřešili. můj platil nájem i hypotéku a já jídlo a 2000kč na spoření. a ani jeden jsme se do peněz toho druhého nevrtali
a fungovalo to…jen prostě byl zvyklý spořit si penízky bokem..a o tom já jsem neměla přehled. to už byl jeho problém co dělal se zbytkem peněz..ale musím se ho zastat v tom že spořil pro NÁS..na dovču a tak…ale jeho celoživotním koníčkem je elektronika a je v ní hodně náročný, a není to opravdu LEVNÝÝÝ koníček.
mě udělá radost triko za 200kč, mu udělá radost iphone5 za 15000kč ![]()
mě i vyhovuje tak jak to máme nastavené v těch nákupech,,,to přeposílání peněz…mě to nevadí…nějak na tom nestrádám a je pravda že mít u sebe hotovost tak určitě víc utratím ve městě..
mě štve, že si nemůžu sama v klidu nakoupit tu výbavičku, ale zkusím to s ním ještě probrat ![]()
na druhou stranu jsem fakt ráda že mi nevyčítá že sedím doma bez příjmů, a co potřebuji to mám. tak uvidím jak to dopadne ![]()
@Ambrotta
jinak s tím kočárkem to vypadá nadějně teď jsem se dívala na video o něm a vypadá super…jen doufám že je dost vysoká rukojeť…jsem vysoká tak potřebuju delší ![]()
my jsme měli ve jménech každý svoje dva topy…ale ani jedno z těch čtyř jmen nepřipadalo v úvahu, takže jsme vybrali nejmenší zlo z ostatních ![]()
asi mi už leze na mozek to že jsem doma…ani si nějak nevybavuju že bysme se na něčem až takhle nemohli dohodnout když jsem pracovala…přitom opravdu takové blbosti…
![]()
už se strašně těším na malé, budu mít nějakou činnost a nebudu myslet na blbiny:)
Ta rukojeť se dá nastavit na 4 různé polohy, myslím že to ukazují i v tom videu a to byl právě jeden z požadavků co můj chlap měl, protože je taky vysoký a ta nejvýše položená je opravdu dostatečná ![]()
Je super lehký, což byl zase můj požadavek, protože furt někde jezdím autem a skládat a nakládat třeba 2× denně kočár abych pak byla vorvaná jak borůvka - děkuji nechci
Navíc ve složeném stavu je opravdu malý a nezabírá žádné místo, což je mi ale docela jedno, protože v SUV nemám problém (jedině co je super, že se třeba podvozek vejde i za přední sedačky, kdybych v kufru měla oba psy) ![]()
Jinak ono kolikrát člověka rozhodí i hádka o blbosti, to dobře znám ![]()
Určitě pak s miminkem bude menší protor pro hádky ![]()
Moula Ahoj, zdravím tě. Neměj nervy, každé soužití má svoje pozitiva a negativa, ale je fakt, že tě nenechat rozhodovat v ničem je hrozné, musíš si s ním nějak promluvit, dítě přeci bude taky společné, tak musí chápat, že máš do toho výběru věcí taky jaksi co mluvit, i když to on financuje.Zkus mu to vysvětlit, jak blbě si připadáš a obrátit mu to na něj. Nikde není psáno, že jednoho dne nepřijde třeba o práci a živitelka rodiny budeš ty…
Jinak kočárky se mi moc líbí oba, fialové barvy bych se pro kluka vůbec nebála, přijde mi to s tou šedou neutrální(pokud ve skutečnosti není moc světlá),takhle to vypadá super. A ten druhý, PP book patří mezi mé favority, mám ho vybraný jako sporťák, ale naživo jsem neviděla ani jeden. Naši si teď koupili golfky PP sí nebo tak nějak, materiál stejný a na golfky je to opravdu kvalita. A nánožník je potřeba, kolikrát když je fakt zima nebo mlha nebo fouká opravdu fusak nestačí. @Ambrotta Ty máš už kočárek PP book doma? Pak písni, jak jsi spokojená, i když ho zatím asi nemáš vyzkoušený venku.Je stříška velká, dá se ještě přetáhnout dopředu, nebo je ta poloha na fotkách už úplná? A co nákupní košík, je velký a přístupný? Já právě hledám lehký sporťák a na book jsou dobré recenze, tak bych ráda i nějakou osob. zkušenost. Teď mám MC muru a je to děsně těžká kára, bydlíme v kopci a teď to sotva vyfuním, už jdu jen do lehkých kočárků ![]()
@glorča
zdravím tě ![]()
právě že já nejsem žádná uťáplá
já jsem ta dominantnější v tom vztahu a většinou stejně i manžel uzná že mám pravdu, tohle je opravdu první situace, kdy se mi nedaří ho přesvědčit, asi o to víc mě to štve
![]()
pokud hledáš opravdu lehký kočár, tak doporučuju ten Jané Muum…je lehoučký, ale na úkor bytelnosti kočáru…dítě mi v něm připadne takové nechráněné…krátká stříška, ale do města je úplně ideální…mě jen zarazil ten materiál, je takový strašně tenký a myslím že se musí hodně trhat, ale to nevím…a má fakt velký nákupní košík…ale u mě vede teda PP book…jsem zvědavá jak bude působit až ho uvidím naživo… ![]()
Moula No já už právě chci víc chráněný kočár, u Mury je taky taková nějaká stříška a štve mě to.Book je taky lehký, navíc má odpruž. kola zadní, dobře se skládá, tak zatím vítězí. Ještě se mi na fotkách líbí Brio go, někteří jsou z něj nadšení, někteří ho hodně haní, tak nevím. Jo a ještě jsem na mall.cz našla kočárky Valco, taky zajímavé…jo je to dilema, já totiž když už něco mám tak to nerada měním a můj chlap je ještě horší, ten by mi dal. Takže už musím vybrat dobře. ![]()
@glorča Ahoj, ano mám ho doma, takže zatím vyzkoušeno jen po pokoji, zahradě a tak, ale myslím, že budu moc spokojená. Jak jsem psala je lehký, super ovladatelný jednou rukou, skládání je hračka i pro slabší ženskou, ani výměna korby za třeba sedačku nevyžaduje žádnou velkou fyzickou námahu, muž ho dal do kupy, ukázal mi kde co zmáčknout, třikrát jsem si to vyzkoušela a už to plně ovládám úplně bez problémů. U hluboké korby je ta stříška o trochu víc dopředu než je madlo, ale cca. je v úhlu lehce nad 90 stupňů. U sporťákový nástavby je to na max. tak jak je to na tomhle obrázku - přesně ta verze i barva co máme - http://www.babystar.cz/…013/d-75202/ ale přijde mi to dostatečné. Když sklopíš opěrku víc do lehu tak i víc než je standart. Je k tomu i pláštěnka. Nákupní košík je dost hluboký (dokonce víc než jsem si představovala) a přístup k němu perfektní, má takovou tu pružinku vepředu, žakže si jí rukou stáhneš a vejdou se tam i objemnější věci. Možná trochu může dělat problém u přístupu přebalovací taška, ale ta se dá na tu chvilku ototčit směrem nahoru a nepřekáží než si uložíš co potřebuješ ![]()
My s manželem máme vše nastaveno tak, že veškeré náklady platíme napůl (teď když jsem na nemocenské, tak platí o něco víc on) a co zbyde, to se oba snažíme pošetřit nebo za to nakoupíme něco pro sebe. Funguje to skvěle, tím, že každý má zodpovědnost za své peníze také více ušetříme.
Dneska jsem byla u Dr., všechno zatím v pořádku, i cukr a konečně už 100 % víme, že to bude Verunka
, bylo to krásně vidět.
@Coco_o píše:
@Anabellkaa Já jdu příští týden, tak jsem zvědavá.. spíš nevím co tam ty dvě hodiny budu dělat, nesnáším, když musím někde čekat
Určitě to bude taky dobrý. Měla jsem s sebou časopis, ale nakonec jsem koukala na film v mobilu, takže to celkem uteklo. Hlavně doporučuju vzít si obyč. vodu. Jak se mi točila hlava, tak to trochu pomohlo..
Holky taky vás bolívají kyčle? Respektive kostrč od zadku směrem do nohou? Já dneska trpím jak pes…začalo to dnes nad ránem a trvá to celý den..úplně se hrozím co bude v noci
To nesnáším!!! ![]()
Ahojky, tak jsem dnes byla na cukrovce a naštěstí ji nemam.Ale musím tam ještě jednou kolem 30.týdne, protože máme cukrovku v rodině. To si nedovedu představit že ten hnus budu pít ještě jednou.
@Ambrotta Tak jsem se dívala na ty stránky a to video booku je super, už jsem skoro rozhodnutá pro něj. Jen mi nejde ten tvůj odkaz otevřít, jakou teda máš barvu?(mám nějakou nastavenou ochranu v počítači a každý 2 odkaz mi nejde otevřít)
.Hele a máš ho s tou otočnou sedačkou sporťáku? A je u něj i nánožník? Viděla jsem nánožník jen u těch comleto a tam se mi moc nelíbí ten matroš a barvy…
@RadunkaP Taky mě bolívají kyčle, teď mám zrovna klid, ale před měsícem to bylo hrozný a trvalo to fakt dlouho. Teď mě to občas chytne, ale zase povolí…Jo a to nás teprve čeká 3 trimestr, ach jo ![]()
@Anabellkaa píše:
Určitě to bude taky dobrý. Měla jsem s sebou časopis, ale nakonec jsem koukala na film v mobilu, takže to celkem uteklo. Hlavně doporučuju vzít si obyč. vodu. Jak se mi točila hlava, tak to trochu pomohlo..
Jj, díky za tip, vodu si určitě vezmu, protože mám hroný problémy s tlakem, tak předpokládám, že motanice hlavy mě taky nemine.. a myslim, ze me zachrani tablet co si vezmu s sebou, tak to bude snad dobry
Jinak o vikendu jsem byla v bazenu zkusit plavat a kupodivu me prekvapilo, jak to bylo prijemny, ale sama bych nesla, kdyz jsem vylezla z bazenu, tak jsem sebou malem sekla a byla jsem jak po kolotoci.. vubec ty tlakovy navaly nedokazu v tomhle stavu odhadnout.. ![]()
@Coco_o @Coco_o
a vyšlo to 
no zkoušela jsem hodně nicků a všechny už byly používané, tak jsem si říkala že moula tu určitě žádná nebude