Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
905
28.2.13 09:09

@maminkaAMATÉRKA me by to taky nevadilo jen jsem napsat at nas holky najdou kdo se toho ujme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
28.2.13 09:10

Ahoj holky, chci se zeptat, jaké plenky budete preferovat (nevím, zda to tady již bylo nebo ne) - jednorázovky nebo látkové? Já pořád přemýšlím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
28.2.13 09:16

VŠEM !!!!

POSLALA JSEM DOTAZ ADMINUM ZDA BY NESLA NASE DISKUZE UZAVRIT NA SKUPINU POCKAME CO ODPOVI A PAK KDYZTAK ZALOZIME NOVOU SKUPINU… CO VY NA TO? .{color:red}“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.13 09:34

Tak jsem založila uzavřenou skupinu, čekám na schválení administrátorem a pak můžem vesele debatovat, přidávat fotky… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.13 09:35

Heh, koukám, že jsme se na to vrhly. :mrgreen: Tak uvidíme co odpoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.13 09:37

@Kikuška87
Já také ještě přemýšlím, ale už jsem tak na 90% rozhodlá pro látkovky. Máme nedavno novou sušičku na prádlo, tak by s tim mělo bejt minimum práce. Nejvíc mě na tom láká, že se nemůže stát, že bych zapomněla koupit. :D
A taky si myslim, že to pro mimčo musí být mnooohém příjemnější. Když si vezmu jak já sama nesnášim vložky a to můžou bejt sebelepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
28.2.13 10:03
@moula píše:
@Ambrotta
Prosím tě můžu se tě ještě zeptat jaké má ten kočár kola? jsou to asi nejaký ty nenafukovací pogumované ne???jinak jsem se dívala na ten tvůj kočárek a nepřipadne mi stejný…je tam o malinko jinčí konstrukce.je to letošní model? těch typů je tolik že se v tom člověk fakt nevyzná:(chceme ho určitě vidět naživo ale bude to problém. už jsme psali maily na prodejny v okolí a zatím nikde není.
příští týden jedeme do ostravy, tak jsem zvědavá jestli tam bude…ale většina prodejen psala že ho nemají:(chjo to je škoda:(snad bude v ostravě větší výběr ale co jsme se dívali na netu tak těch velkych prodejen tam teda moc není. uvidíme no:)

Ahoj, ty kolečka jsou ty přesně ty co píšeš - pogumované nanafukovací. Já jsem je chtěla moc, protože mi kamarádky říkaly, že jestli si koupím nafukovací, tak ať si udělám rychlokurz lepení :lol: Navíc ty přední se dají buď nastavit že se protáčejí a nebo na pevno, t uvidíš co ti bude víc vyhovovat při jízdě. Každopádně zkoušela ho i naše babička (87 let) a říkala, že je tak jednoduše ovladatelný díky těm kolům, že by s ním klidně vyjela taky :-)
Ten náš je letošní model, já se v tom taky začala ztrácet, proto jsem vybrala ten co se mi nejvíc líbil. V tom Babystaru u nás v Praze ho měli, protože jsou hlavní distributor pro Peg Pérego v ČR, tak jsem to tam byla omrknout. Pak jsem ho ještě viděla v Malvíku, taktéž Praha. Kde u vás ho shlídnout to bohužel nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
28.2.13 10:07

@Kikuška87 Ahoj, já určitě jednorázovky, ale kdo ví, jak se to nakonec vyvine, může se stát že bude potřebovat normální. Ale tak snad mu sednout a nebude problém, už mám nakoupené ty nejmenší Pampers Premium Care, tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
28.2.13 10:28

Ahoj holky:-) tak až budete mít více info o té nové skupině tak dejte vědět…myslím že se přidáme všechny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
28.2.13 10:47

To je skvělý nápad, udělat uzavřenou skupinu!

Já budu používat jednorázové + látkové na noc kvůli kyčlím. Ale nebudu kupovat značkové plíny, ale Kauflanďácké z Německa. Vycházejí na 3,5/ks. Možná když budou někde v akci třeba Huggies (pro holčičky prý lepší než Pampers), tak je koupíme. Ted je mají v Albertu - Pampersky i Huggiesky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
28.2.13 11:03

@maminkaAMATÉRKA …tak mi napsali ze máme založit novou a přijímat žádosti může ten kdo to založí…tak dej vědět kam se máme přesunout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
28.2.13 11:15
@Ambrotta píše:
@Kikuška87 Ahoj, já určitě jednorázovky, ale kdo ví, jak se to nakonec vyvine, může se stát že bude potřebovat normální. Ale tak snad mu sednout a nebude problém, už mám nakoupené ty nejmenší Pampers Premium Care, tak uvidíme :)

Jojo, taky jdu do těhlech a chystám se je koupit nějak teď.. za mě určitě jednorázovky.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
28.2.13 12:06
@johankakoz píše:
@maminkaAMATÉRKA …tak mi napsali ze máme založit novou a přijímat žádosti může ten kdo to založí…tak dej vědět kam se máme přesunout

Tak kam teda se máme přehlásit? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.13 12:31

Zatím mi nic nanapsali. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.13 12:36

Ha, tak nenapsali, ale skupinu založily. Je to tady dámy: https://www.emimino.cz/…nas-spojuje/
Tak se mi tam naklikejte! ;) Dneska nejsem moc online, takže kdyby to chvíli trvalo tak se nelekejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí