Poradna duly
Jana Čurdová
@maminkaAMATÉRKA me by to taky nevadilo jen jsem napsat at nas holky najdou kdo se toho ujme?
Ahoj holky, chci se zeptat, jaké plenky budete preferovat (nevím, zda to tady již bylo nebo ne) - jednorázovky nebo látkové? Já pořád přemýšlím ![]()
„POSLALA JSEM DOTAZ ADMINUM ZDA BY NESLA NASE DISKUZE UZAVRIT NA SKUPINU POCKAME CO ODPOVI A PAK KDYZTAK ZALOZIME NOVOU SKUPINU… CO VY NA TO? .{color:red}“
Tak jsem založila uzavřenou skupinu, čekám na schválení administrátorem a pak můžem vesele debatovat, přidávat fotky… ![]()
@Kikuška87
Já také ještě přemýšlím, ale už jsem tak na 90% rozhodlá pro látkovky. Máme nedavno novou sušičku na prádlo, tak by s tim mělo bejt minimum práce. Nejvíc mě na tom láká, že se nemůže stát, že bych zapomněla koupit. ![]()
A taky si myslim, že to pro mimčo musí být mnooohém příjemnější. Když si vezmu jak já sama nesnášim vložky a to můžou bejt sebelepší.
@moula píše:
@Ambrotta
Prosím tě můžu se tě ještě zeptat jaké má ten kočár kola? jsou to asi nejaký ty nenafukovací pogumované ne???jinak jsem se dívala na ten tvůj kočárek a nepřipadne mi stejný…je tam o malinko jinčí konstrukce.je to letošní model? těch typů je tolik že se v tom člověk fakt nevyzná:(chceme ho určitě vidět naživo ale bude to problém. už jsme psali maily na prodejny v okolí a zatím nikde není.
příští týden jedeme do ostravy, tak jsem zvědavá jestli tam bude…ale většina prodejen psala že ho nemají:(chjo to je škoda:(snad bude v ostravě větší výběr ale co jsme se dívali na netu tak těch velkych prodejen tam teda moc není. uvidíme no:)
Ahoj, ty kolečka jsou ty přesně ty co píšeš - pogumované nanafukovací. Já jsem je chtěla moc, protože mi kamarádky říkaly, že jestli si koupím nafukovací, tak ať si udělám rychlokurz lepení
Navíc ty přední se dají buď nastavit že se protáčejí a nebo na pevno, t uvidíš co ti bude víc vyhovovat při jízdě. Každopádně zkoušela ho i naše babička (87 let) a říkala, že je tak jednoduše ovladatelný díky těm kolům, že by s ním klidně vyjela taky ![]()
Ten náš je letošní model, já se v tom taky začala ztrácet, proto jsem vybrala ten co se mi nejvíc líbil. V tom Babystaru u nás v Praze ho měli, protože jsou hlavní distributor pro Peg Pérego v ČR, tak jsem to tam byla omrknout. Pak jsem ho ještě viděla v Malvíku, taktéž Praha. Kde u vás ho shlídnout to bohužel nevím. ![]()
@Kikuška87 Ahoj, já určitě jednorázovky, ale kdo ví, jak se to nakonec vyvine, může se stát že bude potřebovat normální. Ale tak snad mu sednout a nebude problém, už mám nakoupené ty nejmenší Pampers Premium Care, tak uvidíme ![]()
Ahoj holky:-) tak až budete mít více info o té nové skupině tak dejte vědět…myslím že se přidáme všechny ![]()
To je skvělý nápad, udělat uzavřenou skupinu!
Já budu používat jednorázové + látkové na noc kvůli kyčlím. Ale nebudu kupovat značkové plíny, ale Kauflanďácké z Německa. Vycházejí na 3,5/ks. Možná když budou někde v akci třeba Huggies (pro holčičky prý lepší než Pampers), tak je koupíme. Ted je mají v Albertu - Pampersky i Huggiesky..
@maminkaAMATÉRKA …tak mi napsali ze máme založit novou a přijímat žádosti může ten kdo to založí…tak dej vědět kam se máme přesunout
@Ambrotta píše:
@Kikuška87 Ahoj, já určitě jednorázovky, ale kdo ví, jak se to nakonec vyvine, může se stát že bude potřebovat normální. Ale tak snad mu sednout a nebude problém, už mám nakoupené ty nejmenší Pampers Premium Care, tak uvidíme
Jojo, taky jdu do těhlech a chystám se je koupit nějak teď.. za mě určitě jednorázovky.. ![]()
@johankakoz píše:
@maminkaAMATÉRKA …tak mi napsali ze máme založit novou a přijímat žádosti může ten kdo to založí…tak dej vědět kam se máme přesunout
Tak kam teda se máme přehlásit? ![]()
Ha, tak nenapsali, ale skupinu založily. Je to tady dámy: https://www.emimino.cz/…nas-spojuje/
Tak se mi tam naklikejte!
Dneska nejsem moc online, takže kdyby to chvíli trvalo tak se nelekejte.