Poradna duly
Jana Čurdová
To je náhoda, taky jdu na 2.screening 7.2.,tak doufám, že nám všem dopadne dobře(samozřejmě i těm, které jdou jiné datum)!
@Nefertiti09 Ahoj,vítám tě, nechceš napsat něco málo o sobě? ![]()
Děkuji za přijetí ![]()
Včera jsem se upsala, jsem dnes 17+2 a TP máme 29.6.2013. Mám za sebou jedno zamlklé těhotenství, takže doufáme, že už nám to tentokrát vyjde. 30.1. jdu na genetický ultrazvuk, tak už se moc těším, až toho našeho prcka zase uvidím. Chci vzít s sebou i partnera, už se taky nemůže dočkat… Už ho máte některá za sebou? Jaké to bylo??
A není tu některá se stejným termínem? ![]()
Já jsem byla v úterý na velkém UZ. Je to krasný. Dr. nám měřil obvod hlavičky, pak od spánku ke spánku, obvod bříška, měřil stehenní kost, počítali jsme prsty, koukli na srdíčko. Vše OK. Přítel měl jít taky, jenže jsem ho za boha nemohla vzbudit ![]()
@aminkadf píše:
Já jsem byla v úterý na velkém UZ. Je to krasný. Dr. nám měřil obvod hlavičky, pak od spánku ke spánku, obvod bříška, měřil stehenní kost, počítali jsme prsty, koukli na srdíčko. Vše OK. Přítel měl jít taky, jenže jsem ho za boha nemohla vzbudit
A pohlaví vám tam znovu potvrdili? A jak bylo/nebylo vidět?
Jj potvrdil - kluk. Vidět bylo ukázkově, už i minule. Prcek se nám chtěl pochlubit, tak byl připraven na samém začátku-hned jak jak pan doktor položil tu „sondu“ na pupík tak jsme HO viděli
![]()
@aminkadf Taky jsem byla na velkém UTZ, bylo to super
Ukazoval nám i obličej v detailu, bylo to roztomilý ![]()
@aminkadf Nene, bylo to 2D, ale hodně to přiblížil a ukazoval nám právě i detaily obličeje ![]()
Tak to jo. To mi ukazoval taky
Máme fotku z profilu jak nám něco „vyprávěl“ a přítel říkal, že má bradičku a nosánek po mě.
Tak jsem na to zvědvá až tu bude snámi, nebo jesli se to pak nějak hezky ukáže na 3D ![]()
Mě přijde, že ty miminka jsou na 3D fotkách hrozně ošklivý takže bych spíš počkala až vyleze ven ![]()
Ahoj holky, tak jak se vám daří? Co bříška? Začínám mít problém se vstáváním, bolí mě podbřišek, takže se začínám převalovat a vstávat přes bok. Si připadám jako sud
Jinak všechno dobrý, už cítím každý den alespoň tři kopanečky a je to strašně krásný pocit. Také už to cítíte?
@Anabellkaa To jsme na tom stejně s tím vstáváním. U nás kopeme před snídaní - asi hlásí, že má hlad
Pak tak hoďku po obedě a těsně před spaním.
Je to krása ![]()
@aminkadf píše:
@Anabellkaa To jsme na tom stejně s tím vstáváním. U nás kopeme před snídaní - asi hlásí, že má hladPak tak hoďku po obedě a těsně před spaním.Je to krása
U mě odpoledne. Třeba když jsem docvičila, seděla v čekárně u doktora nebo si doma četla časopis. No a včera před spaním, to bylo tak nějak silnější, tak jsem myslela, že to ucítí i manžel, ale zatím ne..