Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1512
19.1.13 14:19

To je náhoda, taky jdu na 2.screening 7.2.,tak doufám, že nám všem dopadne dobře(samozřejmě i těm, které jdou jiné datum)! :lol: @Nefertiti09 Ahoj,vítám tě, nechceš napsat něco málo o sobě? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
19.1.13 14:48

Děkuji za přijetí :)
Včera jsem se upsala, jsem dnes 17+2 a TP máme 29.6.2013. Mám za sebou jedno zamlklé těhotenství, takže doufáme, že už nám to tentokrát vyjde. 30.1. jdu na genetický ultrazvuk, tak už se moc těším, až toho našeho prcka zase uvidím. Chci vzít s sebou i partnera, už se taky nemůže dočkat… Už ho máte některá za sebou? Jaké to bylo??
A není tu některá se stejným termínem? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
19.1.13 15:15

Já jsem byla v úterý na velkém UZ. Je to krasný. Dr. nám měřil obvod hlavičky, pak od spánku ke spánku, obvod bříška, měřil stehenní kost, počítali jsme prsty, koukli na srdíčko. Vše OK. Přítel měl jít taky, jenže jsem ho za boha nemohla vzbudit :-D

• Citovat
  • Upravit
1611
19.1.13 21:22
@aminkadf píše:
Já jsem byla v úterý na velkém UZ. Je to krasný. Dr. nám měřil obvod hlavičky, pak od spánku ke spánku, obvod bříška, měřil stehenní kost, počítali jsme prsty, koukli na srdíčko. Vše OK. Přítel měl jít taky, jenže jsem ho za boha nemohla vzbudit :-D

A pohlaví vám tam znovu potvrdili? A jak bylo/nebylo vidět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
19.1.13 21:34

Jj potvrdil - kluk. Vidět bylo ukázkově, už i minule. Prcek se nám chtěl pochlubit, tak byl připraven na samém začátku-hned jak jak pan doktor položil tu „sondu“ na pupík tak jsme HO viděli :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
6788
19.1.13 21:37

@aminkadf Taky jsem byla na velkém UTZ, bylo to super :) Ukazoval nám i obličej v detailu, bylo to roztomilý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
19.1.13 21:39

@Aneťák89 A ty jsi měla 3D? Já ho budu mít asi až další kontrolu.

• Citovat
  • Upravit
6788
19.1.13 21:45

@aminkadf Nene, bylo to 2D, ale hodně to přiblížil a ukazoval nám právě i detaily obličeje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
19.1.13 21:51

Tak to jo. To mi ukazoval taky :) Máme fotku z profilu jak nám něco „vyprávěl“ a přítel říkal, že má bradičku a nosánek po mě. :lol: :lol: :lol: Tak jsem na to zvědvá až tu bude snámi, nebo jesli se to pak nějak hezky ukáže na 3D :-)

• Citovat
  • Upravit
6788
19.1.13 21:53

Mě přijde, že ty miminka jsou na 3D fotkách hrozně ošklivý takže bych spíš počkala až vyleze ven :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
19.1.13 21:56
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
905
20.1.13 15:07

@Nefertiti09 ahojky vitám tě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
20.1.13 15:19

Ahoj holky, tak jak se vám daří? Co bříška? Začínám mít problém se vstáváním, bolí mě podbřišek, takže se začínám převalovat a vstávat přes bok. Si připadám jako sud :lol: Jinak všechno dobrý, už cítím každý den alespoň tři kopanečky a je to strašně krásný pocit. Také už to cítíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
20.1.13 15:23

@Anabellkaa To jsme na tom stejně s tím vstáváním. U nás kopeme před snídaní - asi hlásí, že má hlad :-D Pak tak hoďku po obedě a těsně před spaním.

Je to krása :-)

• Citovat
  • Upravit
1611
20.1.13 15:36
@aminkadf píše:
@Anabellkaa To jsme na tom stejně s tím vstáváním. U nás kopeme před snídaní - asi hlásí, že má hlad :-D Pak tak hoďku po obedě a těsně před spaním.Je to krása :-)

U mě odpoledne. Třeba když jsem docvičila, seděla v čekárně u doktora nebo si doma četla časopis. No a včera před spaním, to bylo tak nějak silnější, tak jsem myslela, že to ucítí i manžel, ale zatím ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí