Poradna duly
Jana Čurdová
Holky kolik jste už přibrali? A co bříška rostou ještě se vejdete do normálního kalhot?
@johankakoz Ahojky, tak já jsem na váze ještě nepřibrala nic. Ale kalhoty přes pupík už nezapnu, ale nemůžu sehnat žádné s tím těhu pásem takže chodím s rozepnutými a v dlouhých mikinách ![]()
@johankakoz Ahojky, ja zatim 1 kg
ale do normalnich kalhot uz se nevejdu
mam dziny z HM s takovym tim pasem pres brisko ![]()
Ahojky, dneska jsem byla na kontrole, tak jsem se hezky zvážila
Zatím žádná změna pořád se mi drží ta moje váha. Jinak pupek vykouknul, už to nezakecám, že nejsem těhu
Kalhoty zatím svoje a ještě asi dlouho budou
Prcek má 360g, no jooo, už je to chlapák
![]()
@johankakoz píše:
Holky kolik jste už přibrali? A co bříška rostou ještě se vejdete do normálního kalhot?
Já mám pořád o 2 kila míň než před těhu, pupík už mám - je vidět na profilovce. Kalhoty už nemůžu nosit od Vánoc, takže mám z bazarů nakoupené těhotenské legíny na doma a troje kalhoty na ven.
Chi chi, tak jsem asi jediná, která pěkně přibírá, mám už 3 a něco kg nahoře
!Břicho už mám viditelné, obzvlášť večer po celém dni je jak kopačák. Ale i v prvním těhotenství jsem přibírala co měsíc to kilo, skončila jsem se 14 kg nahoře a do 4 měs po porodu jsem vážila míň než před tím, takže se nějak netrápím
!Kalhoty nosím už těhotenské, normální mívám sice pružnější, takže i do nich vlezu, ale vadí mi to na břicho, mám nějakou citlivější dělohu, často mi břicho tvrdne, takže tak. ![]()
@Aneťák89 Anet, nebyla ses po těch kalhotech podívat v tom Bambínu na starém městě? A nebo v C&A, tak mají teď výprodej. Pak mě ještě napadá, že za Kauflandem je takový dětský bazárek, myslím Sluníčko, a tam mají i těhu oblečení. Jakou máš velikost? Mně kamarádka půjčila dvoje kaťata, ale nedám je přes stehna, jedny béžové C&A vel. 36 a jedny rifle vel.40, chtěla by je prodat, tak kdybys nic nesehnala, dej vědět a pokud by ti sedly, tak není problém, zeptala bych se jí, ale myslím, že víc jak 250,– by za ně nechtěla. Tak uvidíš, pokud budeš chtít, tak ti oboje nafotím. Kaťatům zdar! ![]()
Ja mám také asi kilo kilo a půl. Ale břicho jsem tedy vždy měla větší ale aspoň jsem ho zatáhla teď už nic. Takže kalhoty hledám. dneska jsem byla v c&a a zkoušela dvoje džíny a jedny takové šedivé jako společenské všechny pás. byli super ale každé byli za 1000 a to mi připadá dost. Tak koukám teď na bazary ale nikde není má velikost. kdyby jste někde někdo viděli kalhoty yessica vel.46 prosím dejte vědět
@johankakoz píše:
Ja mám také asi kilo kilo a půl. Ale břicho jsem tedy vždy měla větší ale aspoň jsem ho zatáhla teď už nic. Takže kalhoty hledám. dneska jsem byla v c&a a zkoušela dvoje džíny a jedny takové šedivé jako společenské všechny pás. byli super ale každé byli za 1000 a to mi připadá dost. Tak koukám teď na bazary ale nikde není má velikost. kdyby jste někde někdo viděli kalhoty yessica vel.46 prosím dejte vědět
Také jsem svou velikost nesehnala, tak aspoň že jsem sehnala větší, ale jsou mi krátké a na stehnech odstávají. Hlavně že je bříško v pohodlí ![]()
Dneska mám nějakou blbou depku, bolí mě hlava, jsem náladová, buď naštvaná nebo brečim. K tomu mě zase začaly pobolívat zuby. Ach jo ![]()
@Fidofido Děkuji moc za nabídky a tipy
Ale velikost mám o pár čísel větší, takže do nich se určitě nenarvu…
V C&A jsem si několikery zkoušela, ale přišlo mi že mi vůbec neseděly
Ale asi je to normální, je to úplně jiný typ kalhot, asi se tam ještě půjdu mrknout. V Bambínu jsem nebyla, sice pracuji asi sto metrů od něj ale ještě jsem se tam nedostala, no děs…
V pátek jedeme do Liberece na kontrolní UTZ takže se ještě mrknu tam
Ale už je to fakt akutní…
Každopádně ještě jednou díky ![]()
@johankakoz Ahojky,taky mám ryfle z C&A, jsou tam drahé, ale tehdy byla sleva, tak byly za 800kč, ale dlouho jsem váhala zda je koupit či ne, taky vel.46 s tou černou gumou na bříško
strašně perfektně mi sedí a nelituju teď vůbec tu investici
Jinak jsem ještě v nemocnici, pořád mám v krvi známky zánětu a k antibiotikům mi dávají utrogestan na zacelení dělohy. Snad půjdu brzo domů
pá
@kanka80 ahoj já už byla v c&a několikrát ale slevy na těhu kalhoty jsem ještě neviděla. Ale fakt super seděli. Je to mě mrzí doufám ze se o tebe dobře starají a jsou hodný
@kanka80 ahoj já už byla v c&a několikrát ale slevy na těhu kalhoty jsem ještě neviděla. Ale fakt super seděli. Je to mě mrzí doufám ze se o tebe dobře starají a jsou hodný
@Aneťák89 píše:
@Fidofido Děkuji moc za nabídky a tipyAle velikost mám o pár čísel větší, takže do nich se určitě nenarvu…
V C&A jsem si několikery zkoušela, ale přišlo mi že mi vůbec neseděly
Ale asi je to normální, je to úplně jiný typ kalhot, asi se tam ještě půjdu mrknout. V Bambínu jsem nebyla, sice pracuji asi sto metrů od něj ale ještě jsem se tam nedostala, no děs…
V pátek jedeme do Liberece na kontrolní UTZ takže se ještě mrknu tamAle už je to fakt akutní…
Každopádně ještě jednou díky
Byla jsem v CA v Nise a tam mají prd výběr. Ale třeba budeš mít štěstí. Prý je lepší výběr v HM..