Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1611
10.1.13 22:15
@Kacenka712 píše:
@kanka80 moc ti to preju slyset jen same pozitivni zpravy a chapu, ze to budou dlouhe 3 tydny, ale neboj se mysli na miminko, ze nejdulezitejsi je byt v klidu a jak riaks odpocivej a bude to v poradku ne nadarmo se rika, ze klid leci :)
Jinak holky vsude nas strasi, ze se na nas vali chripkova epidemie, berete nejake vitaminy, nebo spolehate na ovoce a zeleninu? Ja beru GS mamavit+DHA uz 3 mesice pred otehotnenim a pisou tam, ze neni potreba se vitamina nejakyma jinyma dojidat tak nevim? Krasny vecer vsem :mavam:

Jsem sice doma na rizikovym, takže mezi lidi se moc nedostanu, ale manžel pracuje na ZŠ a už pokašláváme oba. Spoléhám na čaje, ovoce a zeleninu. Nic jiného brát nechci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
10.1.13 22:34

@Kacenka712 Od včerejška co jsme dojeli z nemocnice tak jen ležím, ještě zitra budu ležet a v sobotu pujdem volit ;) Já na Štědrý den dostala pod stromek bacila :? Začalo to škrabáním v krku a pak jsem měla i ucpaný nos :( Brala jsem jen paralen, do krku jitrocelový sirup a do nosu vincentku, za týden jsem byla ok, ale bojím se, aby se bacil nevrátil! Vitamíny si dělám rozpustné a v tabletkách občas multivitamín, železo a zinek, teď po odebrání té plodové vody mi doporučily i hořčík, tak ten mám taky v tabletkách :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
11.1.13 06:23

@kanka80 no tak snad uz se ti{Vam]choroby vyhnou, ja prave nebudu uz take nic brat v tom Mamavitu je pry dostatecna porce vitaminu.Ale pozor na ty sumivy do vody…nikdy by me nenapadlo, ze nejsou moc vhodne pro tehotne, takze ty uziva pritel a ja piju prevazne vodu s vymackanym citronem. Krasny den hlavne odpocinkovy.Ja se chystam dneska vylozene lenosit, jsem po dvou nocnich a jeste jsem pres den jezdila do skoly na zkousky, takze uz se moc a moc tesim na pelisek a pak uz budeme rusit vanoce a stromecek, tak se tesim na uklizeni bytecku po jehlicich z borovice, nachazim je pak az do leta, ale je fajn porad drzi a nepada, ale uz mi to prijde dlouho mit tam stromecek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
11.1.13 06:29

@Kacenka712 8o už ty šuměnky nepiju, ale nenapadlo by mě, že to není vhodné 8o jinak Vánoce mám taky pořád doma :D nějak se mi je nechce sundávat ;-) a jak dlouho ještě chceš chodit do práce? já uvažuju, že půjdu až do dubna… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
11.1.13 08:25

@Kacenka712 já byla včera u dr. na kontrole a na skok ve městě a přivezla jsem si nějakýho bacila domů :zed: :zed:
večer mě začalo všechno bolet, palily mě oči a měla jsem zvýšenou teplotu, teď už mě bolí v krku :cert:
Chlap až pojede z práce domů, tak má za úkol nakoupit citrony a pomeranče, nějaké tablety nemají smysl, z toho si tělo vezme minimum :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
11.1.13 08:44

@Kacenka712 Dobré ránko! Ty chodíš na noční? Ty jsou přece těhotným zakázané 8o Neriskuj svoje zdraví a zdraví miminka! Ať někde nezkolabuješ :,( bojim bojim! A vy jste si nechali říct co čekáte? nebo to necháte jako překvápko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
11.1.13 08:50

@ivana-domca No já do sebe láduju taky pořád pomeranče, mandarinky, grepy, kiwi, banány a čaj s moře citronu a stejně jsem toho bacila o vánocích chytla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.13 09:54

Ahoj holky, tak sjem taky tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
11.1.13 11:01

No tak já jsem přes vánoce měla antibiotika :-( angína… lehli jsme oba, přítel je dostal taky, aby to nepřecházel a znovu mě nenakazil…přes jeho odpor k antibiotikům souhlasil pro dobro mě a špunta ;-) :srdce:
jinak se snažim ládovat pomerančema, citron do čaje a vody a nějaká ta zelenina :-) spíš mám teď problém že málo piju :-( nedokážu do sebe dostat víc jak litr-litr a půl vody :-(
mějte se hezky a ať se vám nemoci vyhýbají :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
11.1.13 15:25

@kanka80 Ahoj děvče, to je mi líto, čím procházíš, taky nechápu, jak nevědí s těmi výsledky. Ale nic člověk nenadělá, že? Odpočívej a tyhle výsledky už budou jasné a neboj, dopadne to dobře, prostě musí a hotovo! A ty sis nechala říct pohlaví? Z těch klků je to jako z plodovky na 100procent? Minulé těhotenství jsem byla na plodovce a výsledky byly do 2 dnů, ale protože jsem šla až po 20 tý, tak spěchali, kdyby bylo něco blbě. Sice p.prim.brblala, že jim to neproplatí pojišťovna(ten zrychlený výsledek),já ji řekla, že si to klidně zaplatíme, mávla rukou a nic nechtěli :nevim:
Jinak teď je nemocnej malej, taky nějaká viróza, chraptí, blbě mluví,2 dny horečky, my ostatní se zatím držíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
11.1.13 15:30

Holky mluvil s vámi doktor, jestli půjdete ve 24. týdnu na testy na cukrovku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
11.1.13 15:34

@Anabellkaa Ještě ne, ale na cukr posílají všechny, jen nevím, jestli je to nějak předepsané, že ve 24 týdnu. Ale nic hrozného to není, teda pokud ti nevadí vypít sklenku sladkého sirupu, já se bála, jestli mi nebude blbe, ale šlo to. prostě jsem pomalu pocucávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
11.1.13 15:40

@glorča Já chtěla taky tu zrychlenou metodu, abych se nemusela nervovat dalšich minimálně 14dní, ale nedoporučili mi ji, prý ta delší je spolehlivější :nevim: To pohlaví nám řekla paní doktorka při ultrazvuku, tak fakt nevím jestli to věděli z tech klků nebo až při ultrazvuku, to já se neptala :oops: Místo Edw. syndromu, který se nepotvrdil našli jiný problém, nějakou vadu na 8.chromozomu, tak to s námi paní doktorka konzultovala :think: snad bude vše vpořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
11.1.13 15:51

@Anabellkaa Posílaji všechny, mezi 23 - 28 týdnem. Když jsem posledně byla na kontrole, tak 4maminy tam poslala a říkala, ať si tam zavolaji, že se testy na cukrovku dělaji mezi 23 - 28 týdnem. Takže mě to v uterý asi čeká taky si tam zavolat, to už budu 21tt. :roll: :)

• Citovat
  • Upravit
1611
11.1.13 16:11

Doktor mi říkal, že je to zase nalačno a to nepřežiju. Pořád mám ranní nevolnosti a když je nezajím, bleju a bleju. A vypít nalačno nějakej sladkej humus, no potěš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí