Poradna duly
Jana Čurdová
@farska píše:
@ivana-domca Tyy jo, tak to j dobry vek. Obzvlaste pokud je „zivejsi“![]()
no jejej, hlavně je to mamanek, jak může tak se po mě valí ![]()
@farska píše:
@ivana-domca Ne,ne, deti mam ctyri, sc tri.
Bohuzel jen prvni z dcer sla prirozene.
Pane jo. Já myslela, že max dvakrát císař a pak další dítě je už problém. Jak dlouho po císaři bys neměla otěhotnět? Já měla prvního syna taky císařem, přenášela jsem 13 dní. Pak 23 hodin na sále, chtěli přirozeně, ale byl moc veliký
uvidíme jak to bude teď… Chtěla bych pak brzo zkusit další. Říká se, že i když jsou problémy otěhotnět., tak pak to většinou brzo po porodu jde. U nás problém z manželovy strany..
Já jsem teda doma na neschopenku kvůli IVF. Holky už na vás byla kontrola?
Holky nevíte co je s @kanka80?? Čekala na výsledky z genetiky-teď nevím jestli plodovka nebo klky, ale to je celkem jedno. Už docela dlouho se neozvala… ![]()
@Aneťák89 Ahojky,dnes mám volat do nemocnice. Mám strach co jim na tom tak dlouho trvalo ![]()
@kanka80 To jsem ráda že ses ozvala, už jsem měla strach. Myslím na Tebe a držím palce!!
Moc vám děkuju holky!!! @Aneťák89 potěšilo mě, že sis vzpoměla
snad to dopadne dobře
Volali mi z nemocnice a prý že z toho vzorku si nejsou jistí, tak jdu dnes v 16h na odběr plodové vody
nevím čím jsem si to zasloužila tolik stresu ![]()
@Tinakaterina držím palce a přeju ti klid a hlavně žádné nervy…
ať vše dobře dopadne
@farska píše:
@ivana-domca Ne,ne, deti mam ctyri, sc tri.
Bohuzel jen prvni z dcer sla prirozene.
ahojky trošku jsem se vtěsnala do diskuze, překvapilo mě, že máš tolik sekcí…klobouk dolů…můžu se zeptat, po 1.sekci už to nešlo rodit normálně, nebo to nedoporučuje doktor??? já mám první taky císařem (akutní 32tt, příčná poloha) spíš by mě zajímalo, kdyby to šlo jestli by mě nechali rodit normálně…
@kanka80 i já ti držím palce, jak říkáš jsou to nervy, které nikomu nepřidají. Jak říká přítel dřív nic takového nebylo a děti se narodili také, je to stresování a pro některé to opravdu není nic moc…mysli na to, že to bude v pořádku a bude uvidíš. ![]()
Pro ty co se tady před časem ptaly na možnost proplacení, tak mě proplatili ULT ve 14.tt,stál 1100,– a 800,– mi dali mela jsem radost, alespoň něco. Byla jsem v pondělí u doktora nabrali mi krev na ty triple testy do 20.tt a do genetu 7.2.,tak jsem zvědavá co se nám tam ukáže
, miminko u doktrora spokojeně spinkalo, takže jsem viděla jen jak hajá s obličejem do bříška a tluče srdíčko, říkal doktor, že to bude hodné děťátko, tak uvidíme. Všem přeji krásný den.
@kanka80 Ach jo. To je fakt blbý. Zase další čekání
Mě z toho čekání málem švihlo! Snad jim ta plodovka nebude trvat tak dlouho a budeš vědět výsledky rychleji než teď!
A sakra-teď jsem vyčetla, že výsledky z amino jsou za 3-4 týdny ![]()
Hlavně se po odběru opravdu hodně šetři a odpočívej. Pořád je velká naděje, že čekáš zdravé miminko a nemá cenu riskovat komplikace…
Tak držím pěsti-víc se bohužel dělat nedá ![]()
@Aneťák89 @Kacenka712 Moc díky za podporu! Už mám zase slzy v očích a je mi z toho všeho zle
další 3týdny budou nervy ![]()
Dobre slunecne -snehove rano ![]()
@kanka80 Tyyy jo. Ja bych je asi zaskrtila. Jak „si nejsou jisti“??? Ted bude ve stresu dalsi tri tydny
/no, da se myslim zaplatit i za vyseldek do druheho dne, v Olomouci ve FN ano, pokud se nepletu/Jsem PRESVEDCENA, ze to dopadne dobre. Opravdu. Ale ty nervy…
![]()
@Eugiinka Jasne,ze Te nechi rodit normalne, pokud nemas extremne spatne srostlou jizvu anebo opet nejaky zadrhel pro priroz. porod… Ja mela poprve SC kvuli KP, dalsi dcera pak mela jit prirozene, ale diky chrudimskemu vyvolavani po sekci jsem si uzila… A nakonec stejne akutni SC za 5 minut 12. Kdybych vedela to, co vim ted, nikdy bych na vyvolani po porodu nepristoupila/ v mnoha porodnicich se na to take divaji jako na nesmysl/. Treti SC jsem mela opet slibeno zkusit prirozene, pokud se to samo rozjede-i nerozjelo, takze planovana SC v den terminu. No a ted bude totez, akorat uz dva tydny pred terminem.
At se Ti to povede ![]()