Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1611
4.1.13 15:40

Nebo jít třeba na procházku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
6.1.13 15:27

@johankakoz Ahoj,četla jsem tvůj deníček a mrzí mě, jak to máš s přítelem, držím palce, ať se to srovná. Chápu, že jsi nemohla tušit, že to zrovna hned vyjde(otěhotnění),když to doteď nešlo. Ale hlavně ať je mimčo zdravé a celé těhotenství dál probíhá v pohodě, chlap je nahraditelný, dítě ne (obzvlášť v našem věku):hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
7.1.13 07:05

Ahojky, holky dekuju za rady ohledne tehu kalhot :-) vcera jsem byla v CA a HM a takovych kalhot, co tam meli :-) tak jsem si vybrala v HM. Vypadaji krasne :-) uplne normalni dziny, akorat maji ten „pytel“ (jak rika manzel :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
7.1.13 10:28

@xoxy Já na sebe třeba v CA nemohla sehnat velikost, protože měli buď menší nebo už moc velké. Ale plánuju se mrknout ještě do HM, snad tam taky seženu.
Dnes se jdu s mamčou mrknout na kočárek co jsem si vyhlídla na netu, ať mám ještě čas hledat další, kdyby se mi tento nezdál. Snad nenajdu jiný co by se mi líbil, protože to by mě už přítel asi přizabil :D už teď remcá, když mu ukazuju zase nějaký nově najitý na netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
7.1.13 12:25

Ja kdyz ukazu manzelovi jakykoliv kocarek, tak on mi na to rekne: „hm, kocarek no“ :-D nejradsi by koupil nejakej za 1000kc a je mu jedno, jak bude vypadat :-) ale ja uz mam vybrano :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
7.1.13 12:49

Já konečně taky :) hned ode dveří jsem poznala že je to on a že ho musím mít :) psala jsem hned sms přítelovi a odpověď byla „Bože, už zase řešíš kočárek?“ asi si se mnou ještě užije, až budu hledat postýlku, povlečení, hadříky, komodu…už se těším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
7.1.13 13:00

Ahoj holky, mam dotaz, ve 20. tydnu byl mel probehnout velky ultrazvuk…ale kdyz mi o nem gynekolog nic nerekl? A Ani mi nedal objednavku, mam se objednat sama? Dal mi jenom objednavku na vysetreni srdicka a cukr.. :o(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
7.1.13 13:09
@Lakila píše:
Ahoj holky, mam dotaz, ve 20. tydnu byl mel probehnout velky ultrazvuk…ale kdyz mi o nem gynekolog nic nerekl? A Ani mi nedal objednavku, mam se objednat sama? Dal mi jenom objednavku na vysetreni srdicka a cukr.. :o(

Já zase nemám na cukr. Ale na ten screening mě objednal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
7.1.13 13:26

@glorča po pobrecenych nocich a dnech si ted uzivam kazde chvilky s nim a dekuji za ni mam ho moc rada a je to chlap ktery na vse musi prijit sam jeste jesitny…a tak pomalinku se snad i pta zjistuje co a jak a atd. ted se o me dokonce dva dny staral po odberu plodovky…tak se treba blizska na lepsi casy uvidime… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
7.1.13 13:29

@Lakila ja jdu 28.1 na velky utrazvuk ktery mam tedy spojeny s navstevou geneticke poradny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
7.1.13 15:20

@Lakila Ahoj,já myslím, že ta žádanka na vyš. srdíčka co máš je ten velký Uz ve 20 týdnu, říkají tomu kardio.Oni sice shlédnou celé miminko, ale taky právě hlavně to srdíčko :lol:!Raději se zeptej, jak se budeš objednávat, nebo svého gyn.,ale určo je to ono

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
7.1.13 15:21

@johankakoz Jo jo chlapi, těžko být s nimi i bez nich, přeju ti, ať už je to jen lepší… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
7.1.13 16:30

@Lakila Dneska v 19:00 hodin jdu do poradny, tak se moc tesim co tam uvidim a jak se miminku dari…na velky ULT mi dali zadanku na predchozim ve 14.tydnu, dneska se u gynekologa zeptam jestli si tam uz muzu zavolat a objednat se, ale myslim, ze ano, dulezita je ale ta zadanka a take odkud jsi, protoze ja se objednavam do Prahy a tam je to uplne v pohode, jsou tam hodni a i prostredi je krasne…jinak kocarek zatim neresim a jen tak si rozmyslim v hlave barvicky, to si myslim, ze mame jeste dost casu a po vyprodeji starych lonskych modelu urcite vyjedou nejake novinky :) vsem krasny tehulkovsky cas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
7.1.13 21:24

Ahoj holky. Dnes jsem byla v poradne a přišly výsledky triple testů. Sestra to šla řešit s doktorem. Strašně me vyděsila… A je to špatné.. Mam nějaké vysoké hodnoty a riziko rozštěpu. Doktor me uklidňoval… Ale další posun bude až za dva týdny, kdy mi udělá podrobný ultrazvuk. Zatím co tak koukal, nikde rozštěp neviděl… Ale říkal, že miminko je zatím malé a přesnější to bude na ty dva týdny. Patro ani zkontrolovat nemohl, protože si brouček cucal palec. Výsledky prvním testu, který jsem si platila, byly úplně v pořádku… Na netu jsem četla, že triple test je nepřesný a bývá často falešně pozitivní… Ale ty nervy.. Jsem po IVF…

Příspěvek upraven 07.01.13 v 23:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
7.1.13 21:35

@Tinakaterina To bude dobrý :hug: :kytka: Hlavně žádný stres

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie