Poradna duly
Jana Čurdová
@xoxy píše:
Holky, kde kupujete tehu kalhoty? Nejak uz me zacinaji tlacit
Já právě koukám po bazarech na netu, sehnala jsem kousky právě z toho HMka nebo CA kolem 200,–
@Petea píše:
Holky nechá si některá z vás udělat těhu fotky od profesionála? já se na to chystám a při té příležitosti nechám vyfotit i princeznu co mám doma
a taky nějaký komplety s taťkou a dcerou… už se nemůžu dočkat května
Chtěla bych se nechat fotit od profíků, kteří nám fotili svatbu. Jsou výborní fotografové, fotky jsou úžasné, ale jsou pěkně drahé. Tak doufám, že přemluvím manžela aspoń na nějaký základní balíček…
Ahoj holky
taky jsem poslala žádost o přidání, prďolku čekáme 2.6.2013 ![]()
@Kikuška87 píše:
Holky a co říkáte na tento kočárek? v diskuzích ho celkem chválí
http://kocarky.heureka.cz/…verano-long/
taky jsem koukala po tomhle kočárku, strašně se mi líbí ten zelený ![]()
@Raduskaa píše:
Ahoj holkytaky jsem poslala žádost o přidání, prďolku čekáme 2.6.2013
Vítej. Já mám 18.6. Už víte pohlaví? Zajímalo by mě, jestli v 16. týdnu už bude doktor schopný rozeznat.
@Anabellkaa ahojky ja kdyz jsem byla v genetu, tak mi pan doktor rekl, ze pohlavi kdyz se miminko dobre natoci lze urcit kolem 20.tydne z toho vyplyva, ze na tom druhem ult kolem 20.tydne by to poznat mohli, nicmene jsme se doma dohodli, ze nebudeme nic moc pripravovat, takze to ani nechceme vedet, nechame si to jako prekvapeni, miminko si moc prejeme a je uz nam tudiz jedno jestli to bude holka nebo kluk.Ale je pravda, ze me posledni dobou hodne svrbi ruce abych neco nekupovala, protoze jsem pred vanoci byla v CA a tam maji skvele a cenove dostupne veci anebo take na netu na dupydup.cz to jsou bozi veci, ale jelikoz jsem v 15.tydnu tak si myslim, ze mam casu na nakupovani dost a dosti. Jinak termin porodu mam 21.6,takze jsem ti v tesnem zavesu.Vsem preji kransy a pohodovy den ![]()
@Raduskaa Ahoj, moc Tě mezi námi vítám!
Já mám termín 3.6.
Verano long je zatím můj favorit a taktéž v zelené barvě, takže Ti chválím Tvůj vkus ![]()
@Anabellkaa píše:
Vítej. Já mám 18.6. Už víte pohlaví? Zajímalo by mě, jestli v 16. týdnu už bude doktor schopný rozeznat.
pohlaví ještě nevíme, já byla na kontrole v 17tt a neukazal se, ale říkal, že kdyby byl prcek dobře otočený tak tím, že jsem hubená by to šlo vidět pěkně, ale bohužel, tak až další kontrolu snad ![]()
@Fidofido píše:
@Raduskaa Ahoj, moc Tě mezi námi vítám!Já mám termín 3.6.
Verano long je zatím můj favorit a taktéž v zelené barvě, takže Ti chválím Tvůj vkus
jéé 3.6. tak to se budem přibližně stejně potit
, taktéž ti chválím tvůj výběr
, jen ted zkusit v obchodě jak se s ním jezdí, některé jsou naprd špatně zatáčí apod. to není na mé nervičky
ale věřím, že tenhle kousek bude perfektní ![]()
@Kacenka712 píše:
@Anabellkaa ahojky ja kdyz jsem byla v genetu, tak mi pan doktor rekl, ze pohlavi kdyz se miminko dobre natoci lze urcit kolem 20.tydne z toho vyplyva, ze na tom druhem ult kolem 20.tydne by to poznat mohli, nicmene jsme se doma dohodli, ze nebudeme nic moc pripravovat, takze to ani nechceme vedet, nechame si to jako prekvapeni, miminko si moc prejeme a je uz nam tudiz jedno jestli to bude holka nebo kluk.Ale je pravda, ze me posledni dobou hodne svrbi ruce abych neco nekupovala, protoze jsem pred vanoci byla v CA a tam maji skvele a cenove dostupne veci anebo take na netu na dupydup.cz to jsou bozi veci, ale jelikoz jsem v 15.tydnu tak si myslim, ze mam casu na nakupovani dost a dosti. Jinak termin porodu mam 21.6,takze jsem ti v tesnem zavesu.Vsem preji kransy a pohodovy den
dupydup.cz neznám, fakt moc pěkné věci, díky za typ
je fak, že v CA mají teď parádní slevy…ale držím se a nic nekupuju, ještě je čas a slevy ještě budou ![]()
@Anabellkaa Mě pohlaví řekl v 17tt
Takže myslím, že když budeš mít prďolu dobře natočeného, že ti to řekne ![]()
@Raduskaa píše:
dupydup.cz neznám, fakt moc pěkné věci, díky za typ![]()
je fak, že v CA mají teď parádní slevy…ale držím se a nic nekupuju, ještě je čas a slevy ještě budou
Dupydup. taky neznám, já dostala tip na brumla.cz a pak jsem kupovala tady na emiminu, bazos.cz a modrym koníkovi.
Kočárek máme vybraný a zarezervovaný - modro-svělemodrý pro kluka a červený pro holčičku. Vypadá takto, jen jiná barva. Nechceme, aby převažovala černá, když bude mimčo na léto. Navíc aby vypadalo, jako v rakvičce
http://deti.bazos.cz/…r-6-Spin.php
@Anabellkaa taky se mi nelíbí černá na kočárku, kočárek by měl mít veselé barvy
modrého koníka taky neznám
musím se více zaměřit na ty bazary ![]()
@Petea my asi ne, uvidíme jak budou korunky, ale spíš plánuju pak na Vánoce za rok nechat vyfotit mimčo a případně i nás na přáníčko ![]()
@xoxy já mám z H&M, v C&A mají taky, ale tam se mi zatím žádné nelíbily, ale to je zase individulní, musíš se mrknout ![]()
@Fidofido mě se líběj designově, i jsem nad tím chvíli přemýšlela, ale nakonec budou papírové, jelikož nevím kdo by to u nás přepíral bobky
ale co jsem koukala, tak jsem se přikláněla spíš k patentkům, nečetla jsem nic o tlačení a přijdou mi vhodnější, když je potřebuješ povolit jak prcek roste, ale nemám zkušenosti ![]()
@Raduskaa Taky si ho chci jít teď po vánocích omrknout naživo, ale podle recenzí vypadá fakt dobře
Mně se černá na kočárku líbí jen když je v kombinaci s nějakou jinou barvou, celý černý bych nechtěla, ale když můžu, preferuju jiné barvy, už jen právě z toho důvodu, že budeme mít miminko na léto, tak bych ho v té černé nechtěla škvařit a na zelené barvě fakt ulítávám, tak uvidíme ![]()
@Clairisek Celkem jsem to už proštudovala, dává se tam separační vložka, takže praní bobečků dost odpadá, hodně se tím ušetří a i pro mimčo mi to přijde lepší, žehlit už se taky nemusí, takže zatím žádnou nevýhodu nevidím ![]()