Poradna duly
Jana Čurdová
Kikuška87: gratuluju, mě přítel také žádal na Štědrý den a vůbec jsem to nečekala, bylo to skvělé. A kdy máte termín?
Holky, chci se vás zeptat, protože jsme těhulky víceméně nastejno: kolik kg jste doteď přibraly? Já právě mám pořád 3,5 kila dole, už to neklesá, naštěstí, ale zatím jsem nepřibrala ani na původní váhu. Jím celý den, nepřejídám se, protože mě pořád trápí ty nevolnosti, ale musím je během dne zajídat jídlem. Jak jste na tom vy? A co vám třeba řekl doktor?
@Anabellkaa no u mě teď po svátcích bude asi něco málo nahoře, i když jsem spíš nafouklá než přežraná, takže s váhou počkám až na KO za dva týdny, ale při minulé jsem měla od začátku těhu necelých -5kg, manža se ptal sestřičky, jestli je to v pořádku nebo bychom se měli znepokojovat a jelikož jsem malá a tudíž mám nadváhu, tak říkala, že je to zatím v normě, i na mimču bylo vidět na tom 3D zobrazení jak od KO předtím krásně buclatí, takže to zatím nikdo neřeší
ale asi to bude individuální
jinak pro představu mám 158cm a před těhu kolem 71kil, takže zásoby dost veliké…
@Clairisek píše:
@Anabellkaa no u mě teď po svátcích bude asi něco málo nahoře, i když jsem spíš nafouklá než přežraná, takže s váhou počkám až na KO za dva týdny, ale při minulé jsem měla od začátku těhu necelých -5kg, manža se ptal sestřičky, jestli je to v pořádku nebo bychom se měli znepokojovat a jelikož jsem malá a tudíž mám nadváhu, tak říkala, že je to zatím v normě, i na mimču bylo vidět na tom 3D zobrazení jak od KO předtím krásně buclatí, takže to zatím nikdo neřešíale asi to bude individuální
jinak pro představu mám 158cm a před těhu kolem 71kil, takže zásoby dost veliké…
To bude asi v pohodě. Mě hlavně u doktora ani jednou nevážili ![]()
Já nepřibrala vůbec, zatím. Držím svojí váhu +/- 70kg (mám 178cm) takže ideální váha, prý ![]()
Děkuji všem za přání
byla to hezká žádost, byla jsem strašně dojatá a chtělo se mi pořád brečer. Termín zatím nevíme přesný, ale chtěli bychom aby bylo aspoň trochu už teplo a já bych nechtěla být už úplná kulička, tak snad začátkem dubna, ale ještě se to určitě upřesní - každopádně nechceme nic velkého jen nejbližší rodinu a večer možná pár kamarádů.
S tou váhou, já vážila před otěhotněním 58kg na 165cm, na další kontrole jsem měla o 2kg míň a teď si myslím, že je budu mít určitě zpět. A co bříško? Mně se zvětšilo snad jen nepatrně, co se mi zvětšilo, tak jsou zatím prsa ![]()
@Kikuška87 mě roste bříško, nebo se spíš rýsuje, je pevnější než předtím, není to takový špek jenom
i ostatní si toho všímají, dokonce i v oblečení
za to prsa se mi zatím ztrácejí jak jsem shodila, ale ony to doženou ![]()
@Anabellkaa Já mám taky asi 3 kila dole. Ale fakt je, že po svátcích jsem se ještě nevážila, skoro se bojím ![]()
@glorča Děkuji. Po tom odběru jsem tři dny poctivě ležela, fakt nic jsem nedělala. Dost mě to namáhalo a při pohybu to břicho taky dost bolelo. Takže jsem neriskovala. Jinak všechno v pohodě ![]()
Ahoj holky
tak já včera vyrazila shánět těhu kalhoty, a byl to docela boj. Zkoušela jsem si velikost 38,ta mi byla akorát, ale chtěla jsem raději o kousek větší, abych měla rezervu na přibírání
jenže další velikost co měli po 38 byla 46. Tak jsem teda smutně odkráčela domů a doufala, že třeba příští týden by mít mohli. A dnes jak jsem skočila do Lidlu na rohlíky, tak jsem tam našla těhotenský kalhoty za 150,– takže spokojenost, než si najdu v jiném obchodě potřebnou velikost
@Kikuška87 gratuluji k zásnubám
mě to teprve čeká, tak doufám, že to bude stejně krásné jako u tebe
@sylvis píše:
Ahoj holkytak já včera vyrazila shánět těhu kalhoty, a byl to docela boj. Zkoušela jsem si velikost 38,ta mi byla akorát, ale chtěla jsem raději o kousek větší, abych měla rezervu na přibírání
jenže další velikost co měli po 38 byla 46. Tak jsem teda smutně odkráčela domů a doufala, že třeba příští týden by mít mohli. A dnes jak jsem skočila do Lidlu na rohlíky, tak jsem tam našla těhotenský kalhoty za 150,– takže spokojenost, než si najdu v jiném obchodě potřebnou velikost
@Kikuška87 gratuluji k zásnubámmě to teprve čeká, tak doufám, že to bude stejně krásné jako u tebe
Já už taky džíny nedopnu, tak jsem sedla k počítači a prohledávala internetové bazary. Zítra by mi měly prodávající posílat dvoje džíny a tepláky nadoma. Už se těším na pohodlí ![]()
Holky nechá si některá z vás udělat těhu fotky od profesionála? já se na to chystám a při té příležitosti nechám vyfotit i princeznu co mám doma ![]()
a taky nějaký komplety s taťkou a dcerou… už se nemůžu dočkat května ![]()
Holky, kde kupujete tehu kalhoty? Nejak uz me zacinaji tlacit ![]()
@xoxy mají je v každym HM nebo CA, ale můžeš zkusit i internet
@xoxy Někdy mají těhotenský věci i normálně v obchodě s dětským zbožím, ale musíš hledat, je to dobrodrůžo. C&A a H&M jsou takový nejjistější. ![]()
Holky, chci se zeptat, plánujete některá nebo už používáte u svých starších zlatíček látkové kalhotkové plenky? Já se na to totiž chystám, tak bych byla vděčná za každou radu. Nevím, jestli jsou lepší na patentky (bojím se, aby mrňouse netlačily) a nebo na suchý zip. ![]()
@Clairisek Děkuji
. Jj, Maxíka tu máme, tak já si tam dojdu