Poradna duly
Jana Čurdová
@Raduskaa píše:
taky jsem koukala po tomhle kočárku, strašně se mi líbí ten zelený
ahoj, pro mě to je stále favorit, jsou moc hezké a podle recenzí jsem nenašla v ničem žádný velký zádrhel
jen pořád nevím, kde u nás ho jít omrknout, nikde jsem ho neviděla a zas nevím, jestli ho jen tak „naslepo“ a na základě recenzí objednat z inernetu ![]()
Ahoj holky, jaký byl Silvestr? U nás byl brácha s manželkou, snědli jsme horu jídla a byla pohoda a klid, ale měla jsem co dělat abych neusnula do půlnoci ![]()
Jinak jsem teď přišla od doktora a vše je prý tak, jak má být, tak mám radost ![]()
@Kikuška87 já mám stejný problém, nikde ho v kamenném obchodě nemůžu najít a prvně jsem si jej chtěla omrknout přece jen osobně, a naslepo přes net…to se trošku bojím ![]()
Tak já jsem dneska v 16+5 teď jsem přijela z plodove vody. Výsledky bohužel budou až 21.1 a na ultrazvuk jdeme 28.1 tak to budou nervy do té doby. Ale těším se až mi řeknou zda je to holčička nebo chlapeček.
My jdeme s manželem zítra a moc bysme si přáli už vědět, co za mrňouska se tam skrývá. Podvědomě myslím, že je to kluk, podle všeho co jsem četla - zhoršená pleť, bolest zubů, chutě na ovoce to vypadá na holčičku. Také budou výsledky těch krevních testů, čekám, že budu mít nízké železo, to jsem měla vždycky, ale jinak snad bude vše ok.
Ahojky, tak jsem vás konečně dočetla
na kočárky taky pořád koukám na netu a pořád se nemůžu rozhodnout. Když už se mi nějaký líbí a jsem pevně rozhodnuta, tak to má spoustu negativních recenzí, tak nevím
asi spíš přemluvím přítele a zajedem se podívat do nějaké prodejny. Teď zrovna se mu snažím rozmluvit to, co si vza do hlavy. Přišel s tím, že prodáme domeček a začneme stavět. Nemůže pochopit, že s prckem na cestě se mi do toho moc nechce..snad ho to ještě přejde
Jinak tiše závidím těm, co jdou teď někdy na UZ. Já jdu 7.1.na krev a teprve 15.1. na vyšetření.
@Kikuška87 ještě se mi hrozně líbí tenhle : http://www.funbaby.cz/…-crocus.html ale podle recenzí není moc dobrý
přitom má vše co bych ke kočárku chtěla, kromě autosedačky, ale ta je k dostání za 1 750. Ale už fakt nevím který vybrat ![]()
@johankakoz já jsem dneska 18+2 a na ultrazvuk jdeme až 24.1
už se taky těším až nám řekne pohlaví
doufám jen, že tentorkát se ukáže…minulý týden ne a ne se ukázat ![]()
@sylvis
tak to ti nezávidím, máte starší domeček, že chcete stavět nový? My teď dostavujeme, doufám, že do června se vše stihne..jinak mě asi
ale kolem stavění je práce a práce, hlavně alespoň můj manžík byl pořád na stavbě takže jsem ráda, že už finishujem a budem pokupě všichni tři
i když na baráčku se maká pořád, ale už nebude jezdit nikde na stavbu ![]()
jinak já závidím tobě, že jdeš 15.1 já až 24.1 ![]()
Ahoj holky, mam dotaz, chtela ybch se k Vam pridat do skupiny, jenom nevim jak se to dela, poradite prosim? Tehulka z Usti nad Labem ![]()
@Raduskaa popravdě už se také těším co to bude. Mám fotku ze dneska a také nic.
@Raduskaa popravdě už se také těším co to bude. Mám fotku ze dneska a také nic.
@Raduskaa domek máme starej. Přítel ho kupoval před 16lety a postupně ho přestavěl tak jak potřeboval. Teď už se mu nějak přestal líbit, v podkroví by musel prckovi ještě postavit pokojíček a to už se mu taky nechce, tak přišel na to, že když si najme firmu, tak za chvilku bydlíme, on se nenadře a ještě si navymýšlí co všechno tam chce. Strašně se mu totiž líbí dřevostavby. Už se bavil za mojema zádama i s našima a ti by nám dali stavební parcelu
jenže mě se do toho nechce ani tak. Sice představa být v novém je krásná, ale ne teď když jsem těhotná.
@johankakoz Ahoj,držím palce ať plodovka dopadne dobře! Opatruj se teď pár dní, polehávej a nic netahej(kromě svého bříška)
!Já mám z odběru vítr, minulé těhotenství jsem na něm byla, a trochu dýl jim to trvalo, udělalo se mi blbě, tak jsem si vyslechla trošku komentáře od p. primářky(stará raketa),ale hlavně že to dopadlo vše dobře! @sylvis Jejda,tak to se stavěním ti nezávidím, s malým mimčem je normálně i bez stavby záhul, ale vidina nového bydlení…krása…tak přeju šťastné rozhodování! A měli by jste kde bydlet, než postavíte?(ve vašem domečku nebo u vašich)?
A jinak, kočárky, to je strašné dilema, minule jsem dlouho vybírala, až jsem trošku přebrala! Koupila jsem si Maxi cosi muru 4,hluboký kočár celkem dobrý, ale sporťák mě štve doteď! Takže na mimi nechám muru jako hluboký a sprťák pořídím nový, líbí se mi nový X lander Movie(je i v trojkombinaci) a má celkem hodně vychytávek, nebo jsem koukala na Peg perego uno, tam mě fascinuje otočná rukojeť, velký nákupní koš a ještě i ruční brzda!!!
Ale musím někam zajet a přesvědčit se naživo! Ono totiž vybrat blbě, a pak se trápit s kočárem je naprd, manžel je svůj a o výměně kočárku nechce slyšet
Omlouvám se za dlouhé psaní, ale stíhám psát jednou za čas ![]()
@glorča bydleli bychom asi zatím v tom „starém“ tam kde bydlíme teď. Pokud by se rychle našel nějaký kupec, tak bychom se na chvilku nastěhovali k našim. Já už tak nějak rezignovala vysvětlovat mu pořád, proč jsem proti tomu. Včera o tom mlel celý den a dnes jak přijel z práce, tak to slyším znovu. Ať si dělá co chce. Má prý nějakého kamaráda s firmou, který by nám postavil dům na klíč za rozumnou cenu, takže bychom za 3-4měsíce bydleli. Ale to lítání kolem toho, zařizování…
doufám, že mu v bance nedají úvěr, jinak fakt zešílím