Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
latyka
8.1.13 05:40

Ahoj holky. včera jsme byli na druhém screeningu v 17tt a jsme naprosto zdraví. akorát teda naší holčičce nějak dorostl pindík:-)takže nakonec čekáme chlapečka. příště se nebudu ptát na pohlaví dřív než v 17tt:-)teď je to prý na 99,9%chlapeček, tak snad mi to ještě v tom 20tt potvrdí. byli jsme s manžílkem tak v šoku že jsme si zapomněli říct o fotečku:-)nevadí příště. tak ať se daří maminky!!! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
30309
8.1.13 08:35

Ahoj holky, mam termin jako vy, takze obcas ctu:-)
@Tinakaterina jsem Te chtela uklidnit: Tripple testy jsou tak casto zbytecny poplach, ze je uz z principu odmitam. Jen jednou pri druhe dceri jsme se jimi nechala vydesit a nasledne podstoupila amniocentezu/zcela zbytecne/. Ony maji totiz pouze 65% zachyt pri minimalne 15% falesne pozitivite! Coz je oproti kombinovanemu NT screeningu v 1.trimestru, na kterem jsi byla, zlomek vypovidajici realite…
VUUUUUUUBEC SE VYSLEDKEM TOHOTO TESTU NENECH VYDESIT. On treba nic neukaze, i kdyz problem je-a naopak vydesi, kdyz je vse ok
Preju vsem klidne dny :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
8.1.13 10:16

Ahoj holky, včera jsem sesmolila svůj první a nejspíš i poslední deníček, tak kdybyste se nudili, můžete kouknout. https://www.emimino.cz/…catek-10187/?…

Latyka: Gratuluju k dobrým výsledkům, jen tak dál.
Tinakaterina: To mě mrzí, že tě takhle straší, držíme palce, aby se to vyvrátilo. Chci se zeptat, brala jsi kyselinu listovou před a během těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6788
8.1.13 10:52

@Tinakaterina Triply jsou opravdu často falešně pozitivní, takže hlavu vzhůru :)
@farska Ty čekáš pátého prcka? 8o Týýbrďo, to je odvaha :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
8.1.13 12:47

@Anabellkaa
Ahoj, díky. Jo kyselinu listovou beru pořád a i před těhu jsem ji brala… není to asi jen o kyselině listové.. no snad to bude dobré… Ty nervy jsou ale strašný : (

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
8.1.13 12:53

Ahoj holky :mavam: náhodou jsem narazila na vaši diskuzi. Čekáme třetího chlapečka :lol:
Už máme za sebou screening v prvním trimestru, ten dopadl dobře, ve čtvrtek nás čekají tripple testy, u druhého nebyly výsledky nejlepší, tak uvidíme u třetího, ale jelikož bývají často falešně pozitivní, tak je neberu nějak vážně :lol: :lol:
Termín porodu mám podle menstruace 12.6. a podle ultrazvuku 20.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1820
8.1.13 14:18

Ahoj, taky bych se ráda přidala do diskuse. Čekám první miminko a taky mám termín 12.6. takže zítra začínám 18tt a jdu na amniocentézu. Celkem se toho bojím, ale snad vše dopadne ok a já si tu s vámi budu moct povídat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
8.1.13 15:11

Ahoj, vítám nově příchozí :mavam:! Já teď také čekám na výsledky tripl testu a pokud nebude úplně katastrofální, tak určitě počkám až do velkého Uz ve 20 týdnu, až pak bych se rozhodla o případné amniocentéze. Také mi zástup mého lékaře našel vřídek na čípku svědčící o chronickém zánětu a dělal stěry mop a cytologii, tak mám ještě o jeden strach na víc. Divil se, že když jsem svému dr. říkala od začátku těhotenství, že mám výtok a někdy svědění, že nic nepodnikl, ach jo :zed:.Tak teď z toho ještě špiním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
8.1.13 15:14

@Tinakaterina A ty se neboj, jestli jsi měla dobrý 1.screening, bude vše v pořádku, triply jsou hodně nespolehlivé a třeba mě se dr, která dělá ten screening vyloženě dívala na pusinku a páteř a vyloženě o tom mluvila, jako že je vše O. K,dle mě by tedy již nějaké změny určitě tenkrát byly vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
8.1.13 15:15

@glorča: Drz se, snad vsechno dopadne dobre  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
8.1.13 15:29

Ahoj holky..nechci se míchat já mám chlapečka červen 2012..jen bych chtěla nabídnout po něm oblečení kdyby měl někdo zájem..pár věcí je nových, ale většinou jsem kupovala už použité..Chtěla bych prodat po pytlech - ne po kusech..tzn vše ve velikosti 56, vše ve velikosti 62 a vše ve velikosti 68..je tam opravdu vše co unosil…bodyčka s krátkým, s dlouhým, overalky, polodupačky, tepláky, mikiny a tak..v těch větších i svetry, jeansy..čepičky, punčochy, ponožky, prostě vše…pár věcí mám nafocených v mém fotoalbu..zbytek kdyby byl zájem mužu nafotit..

• Citovat
  • Upravit
1820
8.1.13 16:00

Já mám výsledky jen z I. screeningu, a i když byly všechny výsledky negativní, tak mi vyšla 7× vyšší pravděpodobnost na Downa a byla mi ta amnio doporučena. Někde jsem četla, že čím dřív se ta amnio dělá, tím by to mělo být bezpečnější. Už jsem na to měla jít minulý týden, ale byla jsem nemocná, tak jsem se musela přeobjednat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
8.1.13 16:07

A jak probíhá ten Tripl test? Já byla na krevních testech v 15. týdnu a teď jsem objednaná ve 20. týdnu na 2. screening. Takže ten tripl mě minul?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
8.1.13 16:22

@Anabellkaa Tos byla asi minuly tyden, dela se kolem 16.tt,neco o nem zde
 http://www.rodina.cz/clanek7958.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
8.1.13 16:23