Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
905
8.1.13 18:06

@ivana co to je prosim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
8.1.13 18:08

@ivana-domca
Kdybych nerodila sekci, byla bych i ja trvala na ambulantnim..:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
8.1.13 18:11
@johankakoz píše:
@ivana co to je prosim

to je to, že když je po porodu všechno v pořádku, tak jde žena i s miminkem na revers pár hodin potom domů, ale porod musí být fyziologicky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
8.1.13 18:12
@farska píše:
@ivana-domca
Kdybych nerodila sekci, byla bych i ja trvala na ambulantnim..:-))

to je škoda, že vám to nevyšlo, tak snad u toho dalšího to vyjde :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
8.1.13 18:15

@ivana-domca aha diky tak to si vzhledem k veku a prvnimu porodu netroufam, a hlavne vubec nevim jestli budu rodit normalne a nevim kdy se na to zeptat mam problemy s inkontinenci a jeste jsem po zakroku ve 14 letech operace na hrazi… tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
8.1.13 18:23

Id-moc dekuju! Ja to uz bohuzel nezaziju, po 3 sc uz si ani ja jinak nez 4.sc rodit netroufam.;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
8.1.13 18:28
@johankakoz píše:
@ivana-domca aha diky tak to si vzhledem k veku a prvnimu porodu netroufam, a hlavne vubec nevim jestli budu rodit normalne a nevim kdy se na to zeptat mam problemy s inkontinenci a jeste jsem po zakroku ve 14 letech operace na hrazi… tak nevim

domnívám se, že to nejsou předpoklady v cs, ale zkus se na to zeptat až pujdeš znovu na kontrolu :think:
já osobně doufám, že třetí porod půjde tak hladce jako oba předchozí, ale já po obou dvou mohla hned běhat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
8.1.13 18:34
@farska píše:
Id-moc dekuju! Ja to uz bohuzel nezaziju, po 3 sc uz si ani ja jinak nez 4.sc rodit netroufam.;-)

ty si měla všechny děti rozený cs 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
8.1.13 19:37

@ivana-domca Ne,ne, deti mam ctyri, sc tri.
Bohuzel jen prvni z dcer sla prirozene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
8.1.13 20:17
@farska píše:
@ivana-domca Ne,ne, deti mam ctyri, sc tri.
Bohuzel jen prvni z dcer sla prirozene.

ty jo, tak to tě budou ke konci asi dost hlídat :think: předpokládám, že budeš mít plánovaný cs :think: :nevim:
Ale co, hlavní je, že ty i mimčo budete v pořádku :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
8.1.13 20:18

@ivana-domca Hlidaji furt:-) Na nemocenskou fakt nechci, delam na plny uvazek, chci jit az pak na MD. Akorat teda mam si zvolit TP presne v 38.tt,dyl je to hazard. Coz mne netesi, ale akceptuju to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
8.1.13 20:34
@farska píše:
@ivana-domca Hlidaji furt:-) Na nemocenskou fakt nechci, delam na plny uvazek, chci jit az pak na MD. Akorat teda mam si zvolit TP presne v 38.tt,dyl je to hazard. Coz mne netesi, ale akceptuju to.

já musela jít na nemocenskou už v 8 týdnu, je to pro těhotnou rizikové pracoviště :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
8.1.13 20:38

Tak to je ma nocni mura, na rizikovem jsem byla uz u 2.dcery a od 5-.tt az do porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
8.1.13 20:43
@farska píše:
Tak to je ma nocni mura, na rizikovem jsem byla uz u 2.dcery a od 5-.tt az do porodu.

nebylo to moc příjemný, ale jinak to nešlo a rizikové jsem neměla ani jedno těhotenství..
Teď si na nudu stěžovat nemůžu, nejmladšímu je 15 měsíců, takže mám o zábavu postaráno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
8.1.13 20:48

@ivana-domca Tyy jo, tak to j dobry vek. Obzvlaste pokud je „zivejsi“ :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí