Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky.Tak jsem narychlo chtěla dokoupit nějaké dárečky a cestou jsem potkala strom. Já i cvrček jsme naštěstí v pohodě, jen auto je na odpis. Tak to mám zas krásné Vánoce. V loni jsem parkovala na poli, protože jsem se vyhýbala autu. Prostě mám nějak na to cestování o vánocích smůlu ![]()
Holky jinak vám přeji mnoho štěstí, zítra bohatého Ježíška a červnu všem zdravá mimminka
![]()
Krásné vánoce všem, užijte si chvilky pohody se svými blízkými ![]()
Děkujeme všem co na nás myslí a drží pěsti
a přeji pohodové svátky
Uvidíme co nám Nový rok nadělí, snad ta 13 bude štastná ![]()
Holky jelikož zítra budeme mít většinou jiné starosti po celý den, než vysedávat na internetu, tak přeji krásné, pohodové svátky a ať nám ty miminka dělají jen radost, @Aneťák89 @kanka80 pevně věřím i za vás holky, že už bude vše dobré, držte se
![]()
Holky, taky Vám chci ze srdce popřát krásné prožití svátků, hlavně pohodu, zdravíčko a klid
ať se mají všechny naše miminka v bříšku kráásně ![]()
@Clairisek
Krásné přáníčko
![]()
taky vám všem holky přeju krásné Vánoce, a co nejvíc štěstíčka, zdravíčka a lásky a to nejhlavnější, a to přeju jak vám tak i sama sobě, ať ty naše prdísky v pohodě donosíme a bezproblémový porod
![]()
já si jdu teď zkouknout Lásku nebeskou, to zas bude slz ![]()
páááá
Krásné svátky Vánoční a šťastný nový rok přeji všem „červnovkám 2013“
Pohlaďte pupíky ![]()
Všem krásné svátky a v novém roce hladký porod, zdravé miminko a hodně radosti ![]()
Tak jsme dneska po kontrole:-) Vše OK, což je super. Prcek sebou chvilku házel, pak si strčil, jednu packu do pusiny a druhou nám mával
Na 80% je to chlapeček. Doma bylo trochu smutno z toho (přítel) on chtěl hrozně holčičku. Pořád mi povídá, že tam těch 20% na holčičku pořád je…
Příští kontrolu jde semnou ať se taky taťka koukne ![]()
Ahoj moc všem držím palce at vám všechny výsledky dobře dopadnou já jdu 2.1.
@Clairisek píše:
@aminkadf my už máme zaplacenou zálohu na jedennení to žádná super známá značka jakýsi Babywelt Moon Orbit, tak snad budeme spokojeni
manža se zamiloval a za tu cenu se to dá risknout
přikládám fotečky
Ahojky, dneska jsem se dala do hledání nej kočárku a mezi favority jednoznačně patří německé kočárky značek Teutonia, Herqules a právě tenhle Moon. Chci se tě zeptat, to jste kupovali nový v Německu? A na kolik vás vyšel?
@Anabellkaa ahojky, ano je nový, z krámku Baby one, na logu mají Baby1one
ten co máme vybranej a rezervovanej byl teď v akci, podle mě asi doprodej, jelikož ho nějak nemůžu najít nikde na netu a vyjde nás na 219eur (hluboká korbička + sporťák), autosedačka s adaptérem se musí koupit extra
Ahoj,
smím se taky přidat? Čekáme trpaslíka kolem 20 června 2013 ![]()
Ahoj holky, tak jak jste si užily svátky a jak dále užíváte? Já teda pořád něco zobu, je to hrůza, ale aspoň to můžu svádět na těhotenství ![]()
@šmoulin
Ahooj, určitě, vítej
to budeme mít skoro stejně, já mám termín 22. a 26.6. ![]()