Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
bara 1
21.12.12 17:35

@Clairisek je hezký, ale černý je takový smutný ne? :(

• Citovat
  • Upravit
31
21.12.12 17:37

Jj to přední kolo taky právě nechci, právě se dívám taky na kombinované kočárky - no a dají se koupit jak za 15 tis, tak třeba ale i za 8 tis.. otázkou je, kolik toho pak vydrží :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
21.12.12 17:38

@bara 1 no jsem ráda, že má alespoň světlou tu konstrukci, to předtím manža s tchýní koukali na celý černý, včetně té konstrukce a to bych nebrala, tenhle má prošívání a vnitřek boudičky aspoň růžový :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
21.12.12 17:39

@Clairisek moooc pěkný :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
21.12.12 17:40

@Kikuška87 kdyby to člověku předem někdo zaručil viď :) poruchovej může být ten za 15tis, úplně stejně jako ten za 8 bohužel, takže si člověk nevybere :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
21.12.12 17:43

@Clairisek no zase v létě aby nebylo miminku oc velký vedro ne? ale zase výhoda je jasná, žádná špína nebo šmouha nebude vidět. Kolik si za něj dala?

• Citovat
  • Upravit
6437
21.12.12 17:47

@Aneťák89 Ahojky, jak jsi dopadla včera u doktora? Už jsi objednaná na tu plodovku? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
21.12.12 17:51

@Kikuška87 děkujeme :)

@bara 1 snad ne, stejně v tom vedru bude v pohotovosti pořád navlhčená plína a flaška s pitnou vodou, aby se to dalo obnovovat :) být to na mě, tak vezmu zelinkavej a že jsem dneska viděla úplně dokonalej :lol: ale to by mi doma už neprošlo :) celkově bude stát díky akci 220euro, jenom autosedačku musíme koupit extra, ta u něj není :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
21.12.12 18:10

@kanka80 Ten je moc hezky, prostě klasika :-)

@Clairisek Taky nevypadá špatně.

Já nejak porad nevim, jestli s tima otačecíma nebo pevnýma kolama :-)

• Citovat
  • Upravit
8877
21.12.12 18:15

@aminkadf člověk musí zvážít, kam bude nejvíc jezdit asi :) do města podle mě ty otáčecí tak nevaděj a hlavně se dají u většiny kočárků zaaretovat, takže jsou pak na pevno, ale pokud člověk bydlí někde u lesa a bude jezdit často na procházky do terénu tak jsou určitě lepší velká, pevná kola :) ještě je čas přemýšlet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
21.12.12 18:16

@Clairisek Tak za ty peníze je to nádherný, já jsem říkala, že za kočárek dám maximálně 10 tisíc a nebo si koupim oježděný. Zelinkavej by byl super, to je trošku veselejší, ale co, hlavně že bude jezdit že? a ty už víš co budeš mít?

• Citovat
  • Upravit
bara 1
21.12.12 18:20

http://www.chytramama.com/…-4-tyrkysovy mě by se líbil takový barvičkou, ale nevim jestli je to dobrý kočárek nebo ne :? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8877
21.12.12 18:23

@bara 1 no byl by veselejší, teď mají krásné Xlandery myslím, dneska jsme viděli krásně růžovej, zelinkavej, tyrkysove a oranžovej :) ale jelikož mám na zelenou úchylku malinko, tak jsem kočárek dostala rovnou v takový barvě zakázanej :lol:… ještě nevíme na 100%, ale máme odhad z minulé kontroly na 60% holčičku :) proto je zatím placená jenom záloha a snad to v lednu už dr. uvidí líp, přeci jenom to už bude 20tt, tak jenom aby se prcek zase nestyděl :) a kdyby náhodou řekl, že je to chlapeček, tak se rezervace na tento zruší a koupí se jinej, víc klučičí :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
21.12.12 18:29

@Clairisek na 20tt a není to pořádně vidět? já jsem ve 12tt a myslela jsem, že mi to na další kontrole už řeknou… :kytka: tak to gratuluju, taky bych si přála holčičku a máš už jméno? :)kočárek kupujete v německu? :) tak to je super, že se to dá zrušit kdyby něco.

• Citovat
  • Upravit
8877
21.12.12 18:31

@bara 1 jestli mi to našlo dobře na netu, tak by to měla být polská značka, když se zaměříš na maminkovské servery, tak hodně mamin na polské kočárky nadává, ale osobně bych se toho nebála, jelikož zastávám názor, že poruchovej může být kočárek z polska i kočárek z VB, chtělo by to asi najít na netu někoho, kdo měl kočárek od této značky, aby ti napsal osobní zkušenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí