Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1611
17.12.12 18:15

Hlásím že se mi od včerejška začalo zvětšovat bříško, už je to krásně vidět a skoro nedopnu kalhoty. Nevím jestli není brzy, ale už jsem začala mazat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
17.12.12 18:29

@Anabellkaa :) jupí :potlesk: Ve kterém jsi týdnu? Já v polovině 13.tt a nikde nic. už se nemůžu dočkat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
17.12.12 19:20

@Šalvějka doufám že nám to výjde, tak jak chceme. Třeba už zítra se to dozvím, co vlastně čekáme :)
@Anabellkaa gratuluji k bříšku :) mě už taky roste. Čím mažeš?? Taky bych si už měla něco pořídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6788
17.12.12 19:54

@Anabellkaa Na mazání není nikdy brzy, má se prý již od začátku :) Já mažu od zjištění těhotenství ;) a bříško ještě nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
17.12.12 21:42

Jsem na začátku 14tého. Mažu zatím jen zpevňujícím mlékem Balea z DM, ale koupený mám i masážní olej od Sallos (nebo jak se to píše).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
17.12.12 21:46

@Anabellkaa gratuluju k bříšku, taky už mám, kalhoty zatím dopínám všechny, až na ty s tím vysokým pasem, tlačí to :) mám postavu takovou tu slovanskou, takže gatě co mi jdou přes zadek a boky, mi přes břicho vždy odstávaj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
17.12.12 21:48

@sylvis no tak hodně štěstí, držím palec ať už to zítra víš, že máš v bříšku holčičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
17.12.12 22:33

Já jsem 15+5 a pupík ještě nemám :think: Jinak taky mažu od potvrzení těhu - vazelína. Tak uvidíme na šťastném konci jak moc pomohla :-)

• Citovat
  • Upravit
88
18.12.12 00:11

Tak zitra...

Ahojky holky, tak zitra na 1.trimestrialni screenning, celkem se tesim jak to bude vypadat, krev uz mi brali pred 3 tydny u meho doktora, tak snad mi reknou jak to v brisku vidi, protoze sdilim, Vas nazor, ye ani nevite, ze jste tehotne…taky to mam tak…nechute i chute me tak nejak presli…unavu pricitam pocasi a predvanocnimu shonu a jinak nic nepozoru, brisko spis k veceru, ale rano kdyz vstanu, tak mam pocit, ze ani nevim, jestli tam miminko je, ale jsem rada, ze je spokojeny… :) no uvidime zitra se Vam ozvu jak to dopadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
18.12.12 07:03

Ahoj já mazala minulé těhotenství tim speciálním krémem z lékárny Elasti Q se to myslím jmenuje. Celou dobu dobrý, ale pak jsem nakonec 13 dní přenášela a to mi břicho popraskalo. Asi dost záleží i na typu kůže. Špatně se mi hojila i jizva po císaři. Teď po sedmi letech není skoro nic ale vidět. Já jsem 15. Týden a břicho mám už trošku. A čekám kdy budu cítit pohyby už se na to tesim!! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mama 2
18.12.12 08:35

Ahoj, tak hlásím, že na včerejší kontrole včera vše OK, jsem 16+1, ale mimičo se ne a ne ukázat, takže pořád nevíme :-).
Já si ten těhu pás chtěla koupit, protože mám všechny kalhoty bederní, pořád se do nich vejdu, jen je mi nepříjemné, že trika už nezakrývají celé bříško, ale kousek leze ven, proto jsem to chtěla překrýt tím pásem. Ale koukala jsem, že v H&M mají těhu legíny, tak to možná vyřeším tak.
Jinak jsem četla, že Tinakaterina čeká taky mimčo po 7 letech, jako my. A co máte doma, holčičku nebo kluka? A jak to bere? Naše malá se těší, říkala, že to tak dlouho ani nevydrží, pořád mi kontroluje břicho, jak roste a už teď má opatrovnické sklony, tak snad jí to vydrží 8).

• Citovat
  • Upravit
Mama 2
18.12.12 13:19

Máte některá zkušenosti s formovačema bradavek? Když jsem rodila poprvé, vynadali mi v porodnici, že jsem je nenosila, bohužel jsem o nich neměla ani ponětí. Teď si je chci teda koupit, mají se nosit od 5. měsíce, ale nevím, jestli to je k něčemu. Ty z Medely jsou totiž docela drahé, ale našla jsem ještě od firmy Farlin. Musela jsem pak kojit s kloboučkem a bylo to takové zdlouhavé - pořád sterilizovat a myslím, že i to miminko s tím bojuje.

• Citovat
  • Upravit
1611
18.12.12 13:22
@Mama 2 píše:
Máte některá zkušenosti s formovačema bradavek? Když jsem rodila poprvé, vynadali mi v porodnici, že jsem je nenosila, bohužel jsem o nich neměla ani ponětí. Teď si je chci teda koupit, mají se nosit od 5. měsíce, ale nevím, jestli to je k něčemu. Ty z Medely jsou totiž docela drahé, ale našla jsem ještě od firmy Farlin. Musela jsem pak kojit s kloboučkem a bylo to takové zdlouhavé - pořád sterilizovat a myslím, že i to miminko s tím bojuje.

Já jsem nějak proti těmhle moderním výmyslům, takže to určitě používat nebudu.. Kojení by mělo být sakra to nejpřirozenější na světě ne, tak jaký žes to měla nosit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4122
18.12.12 13:36

@Anabellkaa pardon, že Vám sem vpadávám. Já jsem těhu po téměř 7 letech, 15 + 5 tt. Mám trochu potíže a tak hledám někoho kdo je na tom podobně v diskuzích a zahlídla jsem otázku na formovač.
Netuším co jsem měla za firmu, měla jsem to na noc, je to na bázi podtlaku, měla jsem vpáčené bradavky a bez nich bych toho moc nenakojila. V porodnici mi tehdy jedna sestra řekla, že já v životě své dítě nenakrmím :( no k tomu tehdy hormony a už jsem brečela.
A ejhle kojila jsem rok bez problému a bez kloboučků :mavam: a ještě jsem dokrmovala neteřinku 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
18.12.12 13:53
@bronn píše:
@Anabellkaa pardon, že Vám sem vpadávám. Já jsem těhu po téměř 7 letech, 15 + 5 tt. Mám trochu potíže a tak hledám někoho kdo je na tom podobně v diskuzích a zahlídla jsem otázku na formovač.
Netuším co jsem měla za firmu, měla jsem to na noc, je to na bázi podtlaku, měla jsem vpáčené bradavky a bez nich bych toho moc nenakojila. V porodnici mi tehdy jedna sestra řekla, že já v životě své dítě nenakrmím :( no k tomu tehdy hormony a už jsem brečela.
A ejhle kojila jsem rok bez problému a bez kloboučků :mavam: a ještě jsem dokrmovala neteřinku 8)

Dobře, to je ale jiná situace, když jste měla vpáčené bradavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí