Poradna duly
Jana Čurdová
Holky já už jsem 2 rána bez zvracení
Blbě mi po ránu sice je, ale je to úplně něco jiného. Jupíííí
Ahoj holky, tak dnes jsem byla na kontrole a všechny výsledky screeningu vyšly dobře, fakt jsem si oddechla(na chvilku)
! Jen mi posunuli termín porodu na 26.6,kdopak tady má stejný? @bara 1 Ahoj, vítám tě
a normálně se přidej tak, že piš
,třeba hned něco o sobě…
@glorča Já měla původně termín 22.6. ale po screeningu mi ho taky posunuli na 26.6. ![]()
Jinak posílám fotečku ze včerejší kontroly. Už máme 10cm bez nožiček ![]()
Kdy je to tak zhruba asi vidět co to bude?
já jsem zvědavá už
@sylvis píše:
@glorča Já měla původně termín 22.6. ale po screeningu mi ho taky posunuli na 26.6.
Chichi, mě taky, úplně stejně ![]()
@bara 1 zatím nevíme, protože je prcek lenoch a ignorant
říct ti to můžou už na 1.screeningu pokud bude mrňous dobře otočený.
@glorča tak uvidíme, třeba to na nás příjde dřív ![]()
@sylvis a kdy se chodí na ten screening? já tam ještě nebyla…
ale minulou kontrolu bylo díte nějaké moc divoké ( aby ne, když mi chutná cola) ![]()
@bara 1
jj, já to vydržet chci no, ale něco uvnitř mi prostě říká, že to bude kluk (Vojtík), a kdyby holčička tak Anička
. Takže si více přeješ holčičku jo? Hlavně, ať je to zdravé, zbytek není důležitý
Já jdu na další kontrolu 2.ledna, tak jsem zvědavá, jak mimi porostlo ![]()
Ja bych chtěla holcicku, pani dok´torka rikala ze pindika nevidi, ale pripada mi to brzy ve 13 tydnu tak pockam na plodovku… @glorča jo jo verim doktorka rikala 3 dny naprosty klid a tyden az tri klidovy rezim tak uvidime
Ahoj holky, omlouvám se, že Vám sem vpadávám, občas na Vás kouknu, i když povídám hlavně v uzavřené skupině. Mám TP 28. 06. a teď právě těsně po 1. screeningu, jsem 12+ 5 tt.
@glorča gratuluju k dobrým výsledkům. chtěla bych se zeptat, jestli uvažuješ pořád o tom prenascanu. Mám sice výsledky podle dr. vzorově negativní, ale prý jestli budu chtít plodovku, tak mě vezmou kvůli věku - 35. Manžel navrhuje ten prenascan ![]()
@johankakoz Můžu se prosím zeptat, jestli tu plodovku plánuješ, i když budeš mít dobré výsledky?
Holky a znáte někoho, komu by se narodilo nemocné mimi, i když měl všechny testy v pořádku?
@adele1
ahoj ano ja na ni jdu 2.1 byla mi doporučena pro vysoky věk 37 a malinko horší projasnení i kdyz to vyslo negativne
@johankakoz no, měla jsem radost z negativních výsledků a teď mám od manžela brouka v hlavě
Ty jsi vůbec neuvažovala o tom prenascanu? Sposta holek s tou plodovkou straší kvůli rizikům…šla by jsi na ni, i kdyby Ti doporučená nebyla?
ahoj Kikuš, no já jsem hrozně zvědavá a nevydržim to
ráda bych slyšela, že mám zdravou holčičku(byla by to Pavla), ale prý to zatím na týdnu doktorka nepozná
. A co ty? už máš vybraná jména? a odkud jsi?