Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8877
21.12.12 18:35

@bara 1 no 20tt budu v lednu :) teď jsem 17 a na KO jsme byli v 16tt :) pohlaví bylo první, na co se manža na začátku vyšetření ptal, ale malá si schovávala jak hlavičku, tak svůj poklad mezi nožičkama :) dr. se snažil jak mohl a dal nám aspoň ten 60% odhad, takže právě doufám, že příště bude malá víc spolupracovat a pořád zůstane malou :))… jinak jméno máme - měli jsme mít Barunku původně, ale něco se manžovi nejspíš nelíbilo, jelikož pořád přemýšlel a měnil, tak jsme se teď shodli na Karolínce (u nás jsou všechny holky od K, tak to dodržíme taky :) ) a už to píše všude, i si včera koupil takovej ručníček v Pompu s Karolínaurusem Rexem :lol: takže to už určitě nezmění :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
21.12.12 18:41

Ja budu mit kocarek po segre neni sice super moderni ale je zadarmo ( bohuzel) a spousty dalsich veci nic moc noveho si nemuzu dovolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
21.12.12 18:41

@Clairisek a máš nějakou polskou stránku na ty kočárky? nebo kde se o tom ty maminky baví? :( já se omlouvám, ale vůbec nemám zkušonosti ještě. :mrgreen: Náhodou pracuju v tom Pompu a bavila jsem se tam s jednou maminkou a ta mi říkala, že si koupila kočárek za 25tisíc korun a rozbil se jí a ani jí ho nevyreklamovali, tak si říkám, že je opravdu zbytečné dát za kočárek takový prachy a radši si koupim támhle s Polska za 6 tisíc a když se rozbije nebudu tolik brečet. :mrgreen: Tak to by mi v lednu taky mohli říct že? :mrgreen: Barunka je moc krásné jméno, ale Karolínka taky :jazyk: aspoň, že se tatťka tolik zapojuje, to je hezké :palec:

• Citovat
  • Upravit
8877
21.12.12 18:50

@bara 1 v pohodě, taky jsem v tom poprvé, tak se určitě omlouvat nemusíš :) od toho jsou přeci tyhle diskuze, aby si člověk pokecal a dozvěděl se něco nového, no ne :)) dala jsem na seznamu do vyhledávače jenom tu značku „adamex“ a vyjel jako první odkaz tohle http://www.adamex.pl/sklep/ :) jinak já krom emimča chodím ještě na Modrého koníka, tak tam jsem to párkrát četla, jinak by se dala založit jak tady, tak tam diskuze na toto téma a třeba by se někdo ozval s osobní zkušeností :)… tak to máme stejný názor, když to nebude vyhovovat nebo se rozbije, tak z toho člověku aspoň není tak těžko, když to nestojí až takové hříšné prachy :)… jinak ještě k té předchozí zprávě - kupujeme v Německu, stejně jako většinu věcí :) teď jsme na svátky u mých rodičů v Teplicích tedy, ale jinak bydlíme ve Franfurtu, tak proto :)… a to jo, to on se zapojuje a rád :) dneska jak jsme se byli podívat na kočárky tady, tak najednou tam začal běhat po krámě a že něco hledá, ale že mi to nemůže říct, že je to tajemství a musel by mě zabít a nakonec koupil infra teploměr 5in1, to bylo to jeho tajemství :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
21.12.12 18:50

@Clairisek Pravda :-) Ale když vidim, to naše „město“ tak to spíš bude na pevný kolečka. Tady kousek od domu máme lesopark na procházky, takže vyhrajou ty na pevno :-) Takže do června mam času dost studovat „modely“ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8877
21.12.12 18:56

@bara 1 a ještě - v tom lednu by ti to mohli říct :) ale záleží jak se miminku bude chtít no :)) ale stejně se na to člověk nemůže spoléhat úplně na 100% jak jsem četla nedávno právě na tom koníkovi :lol: psala tam maminka, ve 32tt, že jí volal doktor, že našel výsledky z plodovky na který byla někdy začátkem září, celou dobu jí pokaždé potvrdili chlapečka a na tý plodovce zjistili, že je to holčička a oni už mají vše zařízeno do modra :lol: ale tak lepší takhle než obráceně :lol:

@aminkadf no raději bych měla jasno tak do dubna :) když jsme se byli ptát na kočárek, co jsme chtěli původně, tak ten se musel objednávat, nemají ho vůbec skladem a dodací lhůta cca. 6neděl :lol: tak vyhlídnout a zjistit jak to pak mají s dodáním :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
21.12.12 19:08

@Clairisek :mrgreen: vlastně, dodací lhůta. Na tu já úplně zapomněla :mrgreen: Jsem to datel :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8877
21.12.12 19:16

@aminkadf třeba budeš mít štěstí a odvezeš si rovnou z krámu :D ale jsem ráda, že už jsme začli hledat takhle brzo, jelikož manža původně tvrdil, že pro kočárek půjdeme až se mimčo narodí až nás pustěj z nemocnice :lol: aby to prý nepřineslo smůlu a pak když mu to ta prodavačka říkala, tak hned hodil pověry za hlavu a začal okamžitě intenzivně hledat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
21.12.12 19:34

@Clairisek Třeba to štěstí bude. Já se pak půjdu po svátcích podivat tady do jednoho obchůdku, který se mi ze všech tady líbí nejvíc - a juknu co tam maji. Je fakt, že mám taky radši všechno dřív. A vše pořádně okoukat. Jsem s tím hrozná, když jsem si kupovala novou zrcadlovku, tak jsem ji vybirala pomalu rok dopředu, hledala kompromis atd, chodila to ošahat, to samé mám se vším :mrgreen: jsem tak trochu magor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8877
21.12.12 19:39

@aminkadf nejsi magor, M má to samý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
21.12.12 19:43

@Clairisek :mrgreen: Aspoň v tom nejsem sama :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
131
21.12.12 20:03

Tak jsme neuspěli :-) poloha hlavou dolu a zády a i přes prosby a dloubání jsme nic neviděli :mrgreen:, tak babička má smůlu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
halllinka
21.12.12 20:07

kocarek

Ahoj holky, jen chci reagovat na výběr kočárku..Do polského bych určitě nešla..Švagrová tento kočárek vlastní a musím říct, že řekla, že už by do něj nikdy nešla(těžký, hůř ovladatelný, malý sporťák).. Já jsem původně také chtěla polský kočárek, říkala jsem si, dva roky záruka, to vydrží.. ale naštěstí jsem zakoupila x-landera z „druhé ruky“, mám ho již dva roky a nedám na něj dopustit, podvozek projede všude, kvalita je znát, nebojím se kamkoli jet, dosud jsem neměla „poruchu“,je skladný, lehký, lehce ovladatelný.. Teď čekáme druhé miminko a myslím, že ještě poslouží..Takže můj závěr - na kočáru nešetřit, jinak se nadřete..(lze zakoupit za dobrý peníz „z druhé ruky“..) Tak se opatrujte a dobře vyberte.. :) :) :)

• Citovat
  • Upravit
bara 1
21.12.12 20:08

@Clairisek děkuju, určitě se mrknu. :mrgreen: :mrgreen: teda, to máš pravdu, ještě, že neměli chlapečka. To se asi stává jen zřídka ne? :mrgreen: :mrgreen: teda ale nechtěla bych to zažít…

• Citovat
  • Upravit
bara 1
21.12.12 20:11
@halllinka píše:
Ahoj holky, jen chci reagovat na výběr kočárku..Do polského bych určitě nešla..Švagrová tento kočárek vlastní a musím říct, že řekla, že už by do něj nikdy nešla(těžký, hůř ovladatelný, malý sporťák).. Já jsem původně také chtěla polský kočárek, říkala jsem si, dva roky záruka, to vydrží.. ale naštěstí jsem zakoupila x-landera z „druhé ruky“, mám ho již dva roky a nedám na něj dopustit, podvozek projede všude, kvalita je znát, nebojím se kamkoli jet, dosud jsem neměla „poruchu“,je skladný, lehký, lehce ovladatelný.. Teď čekáme druhé miminko a myslím, že ještě poslouží..Takže můj závěr - na kočáru nešetřit, jinak se nadřete..(lze zakoupit za dobrý peníz „z druhé ruky“..) Tak se opatrujte a dobře vyberte.. :) :) :)

Ovariantě, že si ho odkoupím z druhé ruky jsem taky přemýšlela, ale zase se bojím, že bude rozbitý, prodávající mi to zatají a já pak budu mít rozbitý kočárek na dvě věci, nebo že se mi pak rozbije časem a já ho nebudu moct reklamovat. :( :( Ona je to fakt těžký, všechno má své pro i proti

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex