Poradna duly
Jana Čurdová
@bara 1 no zatím jsem četla jenom dva případy, kdy z chlapečka byla časem holčička
ten druhý případ byl, že mamince ve 13tt řekli, že je to chlapeček a pak někdy v tom 20-21tt to najednou byla holčička, že to co dr. považoval za pindíka byl poštěváček
ale obráceně jsem to ještě nikde nečetla no ![]()
@Petea koukám, že teď před Vánocema většina miminek dělá fóry a nespolupracují
tak snad příště ![]()
Já bych chtěla určitě ojetý v nějaké zelinkavé barvě. Projdu inzeráty v našem městě a na kočár se půjdu podívat osobně. Jak jste tu psali o kolečkách, tak ještě si dejte pozor, aby držadlo bylo přehazovací. Švagrová ho přehazovací nemá, malá jezdí obličejem směrem od ní a procházky se mění ve vřeštící noční můru, protože nemá oční kontakt s maminkou. Děs.
@Anabellkaa tak na to by i stačilo, aby se korba/sporťák daly nasadit po i proti směru jízdy
ale určitě je to dobrá připomínka ![]()
@Clairisek příště to zjistíme, i kdybych ji/ho měla otočit za nožičku
![]()
@halllinka píše:
Ahoj holky, jen chci reagovat na výběr kočárku..Do polského bych určitě nešla..Švagrová tento kočárek vlastní a musím říct, že řekla, že už by do něj nikdy nešla(těžký, hůř ovladatelný, malý sporťák).. Já jsem původně také chtěla polský kočárek, říkala jsem si, dva roky záruka, to vydrží.. ale naštěstí jsem zakoupila x-landera z „druhé ruky“, mám ho již dva roky a nedám na něj dopustit, podvozek projede všude, kvalita je znát, nebojím se kamkoli jet, dosud jsem neměla „poruchu“,je skladný, lehký, lehce ovladatelný.. Teď čekáme druhé miminko a myslím, že ještě poslouží..Takže můj závěr - na kočáru nešetřit, jinak se nadřete..(lze zakoupit za dobrý peníz „z druhé ruky“..) Tak se opatrujte a dobře vyberte..![]()
![]()
Ale X-lander je přece taky polský, ne? ![]()
Holky a co říkáte na tento kočárek? v diskuzích ho celkem chválí ![]()
http://kocarky.heureka.cz/…verano-long/
@kanka80 Ahojky, tak my jsme to vzali všechno strašně rychle. Ve středu jsem se dozvěděla negativní screening, ve čtvrtek mě můj dr. poslal do Liberce do Gennetu, kde jsme byli ještě ten den a tam nás zase poslali do Prahy do Gennetu, neboť v Liberci nedělají odběr choriových klků. Řekla jsem doktorce že nevydržím čekat na plodovku a ona hned volala do Prahy a zařídila to tam.
Na tom odběru jsem byla v pátek ráno - nechci strašit, ale dost mě to bolelo, hlavně ten vpich - úplně jsem bolestí vyjekla. A to mi tvrdili že to jen trochu tlačí… Tak nevím, asi jak koho ![]()
Bohužel jsou teď svátky takže výsledky budou až ve čtvrtek 27. Asi se do té doby zblázníme.
Mám hrozný strach a přestávám věřit v dobrý výsledek… ![]()
A jak na tom jsi Ty?
@Aneťák89 Ahojky, mě taky bolel ten vpich, ale až ten úplně hluboko, jak zajela do dělohy a jak pak jehlu vytáhla hodně to vevnitř štípalo
Můj přítel si musel vzít dovolenou, protože mě 2dny pomáhal vztávat z postele
strašně mě to bolelo a až pátý den po zákroku jsem se odvážila jít ven na procházku
Asi to má každá jinak, protože taky čtu, že to někoho vůbec nebolí, to se fakt divím
Mě ten výsledek do 48hodin nevyšel nijak, tak mi řekli, že musím počkat do začátku ledna, nechají to jak plodovku „odležet“ Myslela jsem, že se Ti něco přihodilo, jsem ráda, že ses ozvala! Budeme si držet pěsti, aby nám to všem, co jdeme nebo máme za sebou nějaké zákroky, dobře dopadlo ![]()
@Kikuška87 Tento kočárek se mi taky líbí, i je za přijatelnou cenu a právě, že má i poměrně dobré recenze.
@Aneťák89 Je dobře, že jste to takhle urychlili, to čekání je šílený! Moc na Tebe myslím!
@Aneťák89 @kanka80 Držte se, holky! Pořád si říkám, že to ještě nemusí nic znamenat, ikdyž je to určitě hrozný pocit, ale četla jsem, že jsou často i případy, kdy vyjdou špatné výsledky a mimčo se narodí úplně zdravé, věřím, že Vám to oběma dobře dopadne!!!
![]()
@Fidofido Moc děkujem za držení pěstí, snad nám to dobře dopadne ![]()
Přeji všem krásné Vánoce a hodně pohody bez stresu! Musíme doufat v to nejlepší ![]()
@kanka80 @Aneťák89
holky, taky na vás myslím, je to hrozný muset tohle řešit a podstupovat, hlavně se držte a věřte že je vše v pořádku, i když se to teď tak tvářit nemusí. Taky už jsem četla o případech, kdy screening dopadl špatně a nakonec bylo miminko zdravé. Užijte si Vánoce jak nejlépe to půjde, brzy už bude po stresu
![]()
A co se kočárků týká my máme v merku dva, http://www.krokodylek-tu.cz/…2012-zeleny/ tenhle je favorit, kdyby mě náhodou zklamal až ho pojedu omrknout naživo, tak bude vítězem tento: http://www.moje-miminko.cz/…4-19064.html
@Fidofido @Šalvějka nezbývá nám nic jiného než věřit… Dokud je naděje tak doufáme
Ale je to těžké…
Sestra u gynekologa mi říkala taky o několika případech, kdy výsledky screeningu byly třeba 1:10, 1:8 a mimi bylo zdravé… Tak snad máme naději.
@kanka80 To je fakt šílený, takhle čekat… Ale říkám si, že nás třeba chtějí prckové jen za něco potrestat a vystrašit a dopadne to dobře!! ![]()
PŘEJI VÁM KRÁSNÉ SVÁTKY PLNÉ POHODY A KLIDU!
Ahoj, všem Vám tady přeji krásné a klidné Vánoce bez karambolů a katastrof a na Vás holky @Aneťák89 @kanka80 myslím dvojnásob a držím palce, aby vše dopadlo dobře. Kamarádka před 2 lety měla strašné výsledky odběrů krve, ještě ji dr. řekla, že takové neviděla a hned ji také objednala na plodovku a nakonec má úplně zdravého syna. Já zase minule byla na plodovce kvůli vadě pupečníku, a taky vše dobré, synovi jsou skoro 2 roky, takže nevzdávejte se, hlavu vzhůru, vše dobře dopadne-poplivu Vás pro štěstí TFUJ TFUJ TFUJ!!! ![]()