Poradna duly
Jana Čurdová
@Tinakaterina Ježiši ti doktoři se fakt vyznamenali
Úplně mě zamrazilo jak jsem četla Tvůj příspěvek
to bych je asi zažalovala za zanedbání péče
To je fakt hrozné co se v této době děje! A to prý všechno zjistí hned
Nechápu jak to nemohli zjistit při screeningu ![]()
Drž se, vyplakej se a věř že bude líp
![]()
@Tinakaterina Z tveho prispevku mam slzy v ocich. Neumim si predstavit co prozivas, ale z celeho srdce ti preji at si brzy v poradku
@Tinakaterina
Jsem stastna, ze jsi to prezila Ty. Tva tragicka ztrata mi pripomnela presne muj osud, kdy jsem pred 8 lety v 17.tt rodila mrtvy plod chlapeckeho pohlavi..
Nekdy by clovek radsi nebyl. Mne tehdy pomohla okamzita snaha o dalsi dite, ktera byla pri sotva ukoncenem sestinedeli korunovana uspechem. Prala bych Ti totez.
Kdybys mela dotazy na cokoli, pis sem nebo SZ.
Panenko skákavá, jak je něco takového dnes vůbec možné? Do 16 týdne nepřijít na to, že máš i mimoděložní těhotenství!
Prosím tě, je mi moc líto, co se stalo a co prožíváš, hlavně se teď opatruj, hlavně že jsi to přežila. Věřím, že se k tobě, co nejdříve to půjde Pepíček andílek vrátí! ![]()
@Tinakaterina No to snad není pravda!! To bych toho pitomce doktora snad zažalovala. Mimoděložní není přece dnes těžké zjistit. Pitomci!! Je mi to líto a přeji hlavně hodně zdraví a do budoucna vše dobré… ![]()
Také jsem si s hrůzou přečetla tvůj příspěvek a opravdu je mi to moc líto. Myslím na tebe, abys byla co nejdříve v pořádku.
@Tinakaterina bože to je jak z jiného století ne 21… moc ti přeji hlavně psychicky klid a at se brzy povede znovu a pepicek se k vám brzy vrátí
@johankakoz Ahojky, chci Ti moc poděkovat za radu koupit si to magnesium
i v nemocnici po zákroku mi řekli, že mám magnézium užívat
Jak se jinak daří? Vím, že je to ještě brzo, ale výsledky Ti zatím nevolali?
@kanka80 ahoj mě to neřekli až v poradně když jsem ji říkala ze mě bolí břicho. Občas to bolí ale dá se to. Mám ještě týden pak jdu zase na brigádu. Já si tam mám volat 21.1 strašně se těším na to co čekám…a jak ti je?
@johankakoz Rozhodně se cítím líp než po CVS
Bolel mě ještě nadruhý den podbřišek a občas mám v břichu tlak a pichne mi tam, jinak v rámci možností dobré
Jen aby nám ty výsledky dobře dopadly
![]()
Všude kde jsem byla tak jsem pochopila ze jsem tam hlavně kvůli věku. Tak věřím ze bude vše dobré… i u tebe… jo to mi občas pichne taky. Už jsi koukala na kočárky?
@johankakoz My už kočárek máme koupený před měsícem
trojkombinaci za 3500kč z aukra ![]()
@johankakoz Roan Marita http://aukro. cz/…1780071.html Sice čekame holčičku, ale mě na barvě zas tak nesejde, myslím, že jí to bude jedno v jakém kočárku se bude vozit, hlavně, že tam bude mít pohodlíčko ![]()