Poradna duly
Jana Čurdová
@Clairisek ja to mám tiež tak. Hrozná bolesť, bez ohľadu na to, koľko vrstiev mám na sebe ![]()
@aminkadf to jsem měla jako první příznak těhu, takhle to vygradovalo :lol
@iva77 tak aspoň že v tom nejsem sama
asi jsi nehladala nic, co by je nějak znecitlivělo nebo tak něco viď ![]()
@Clairisek ani
ne, nejak som to zobrala ako fakt, že bradavky sú teraz ešte citlivejšie. Sa skor snažím vždy dostať z mrazu do tepla.
@iva77 to já to mám právě i doma, relativně v teple
ale máme hrozně blbě dělaný okna, takže moc topit nemůžeme, jsou hned zamlžený a pak mužskej každou chvíli větrá a to když třeba vylezu z postele zrovna když někde začne pouštět zimu do bytu, tak bych ho nejraději nečím praštila ![]()
@Clairisek aha, tak mne sa to našťastie stáva len vonku. Nič ma nenapadá, skús možno nejaký ten nahřívací polštářek. Krémy na znecitlivenie asi nie.
@iva77 zítra jdu na KO, tak se zmíním doktoru a kdyžtak řeknu Ježíškovi o nějaký malý polštářky tedy ![]()
Holky já mám teda prsa nateklý jak balon. A dost často mě bolí podbřišek. Máte to taky některá? Já jsem to u prvního těhotenství neměla. Teď jsem teda po IVF… Tak mám pořád trochu strach…
Děkuji za přivítání. Já problémy s prsy nemám, i když mě trochu bolí z toho, jak se zvětšují. Ale je mi pořád hrozná zima, pořád mám ledové nohy. Jsem taky doma na nemocenské už od začátku, protože jak už jsem psala, předchozí těhotenství nedopadlo dobře a teď jsem hned od začátku krvácela. Já se chci zeptat, jestli máte některá problém s pletí? Myslela jsem, že to po prvním trimestru bude odeznívat, ale zatím nic
Koupila jsem si Eucerin, ale žádné zlepšení jsem nezaznamenala
, nemáte tip na něajakou kosmetiku?
@Tinakaterina Mě taky občas bolý v podbřišku. Ptala jsem se na to doktorovi a ten mi řekl, že je to způsobený tím, jak se ta děloha roztahuje.
Holky, už jste některá během těhu měla bolesti v krku? A co jste na to použivaly? Mě to chytlo do rána a nemůžu skoro už mluvit, hlas mi vynechává
né že y mi to vadilo
ale je to nepříjemné ![]()
@Mama 2 píše:
Děkuji za přivítání. Já problémy s prsy nemám, i když mě trochu bolí z toho, jak se zvětšují. Ale je mi pořád hrozná zima, pořád mám ledové nohy. Jsem taky doma na nemocenské už od začátku, protože jak už jsem psala, předchozí těhotenství nedopadlo dobře a teď jsem hned od začátku krvácela. Já se chci zeptat, jestli máte některá problém s pletí? Myslela jsem, že to po prvním trimestru bude odeznívat, ale zatím nicKoupila jsem si Eucerin, ale žádné zlepšení jsem nezaznamenala
, nemáte tip na něajakou kosmetiku?
já měla úplně ze začátku, normálně mám pleť mastnější, takže ráj pro všechny pupínky a na začátku těhu to byl děs, vypadala jsem jak nějaká třináctka pomalu
ale pak jsem sebrala mužskýmu jeho peeling od neutrogeny a mám docela klid, sem tam něco vyraší, ale nic hrozného
jenom těžko říct, jestli je to tím peelingem, nebo se ustálily trochu hormony
@Tinakaterina ten podbřišek bude nejspíš od toho zvětšování, mrňous si dělá místečko
@aminkadf na krk jsem často četla o Propolki pastilkách, ale nemám s tím zkušenosti
Ahojky, mohu se k vám připojit?
dnes jsem 13+1 a termín vychází na 18.6.
jinak čekám druhé mimčo a obě jsou z umělého oplodnění, takže jsem furt ve stresu a furt se pozoruju ![]()
starší slečně je rok a půl
četla jsem jen posledních asi 10str., takže se možná budu občas blbě ptát, tak se rovnou omlouvám ![]()
@Petea píše:
Ahojky, mohu se k vám připojit?dnes jsem 13+1 a termín vychází na 18.6.
jinak čekám druhé mimčo a obě jsou z umělého oplodnění, takže jsem furt ve stresu a furt se pozoruju
starší slečně je rok a půlčetla jsem jen posledních asi 10str., takže se možná budu občas blbě ptát, tak se rovnou omlouvám
Ahojky, taky mám termín 18.6.
Chci se zeptat, jak jsi na tom s přibýváním na váze?
@Clairisek Nic takového, akorát mě občas svědí…