Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
aminkadf
12.12.12 18:54

@Clairisek Nic takového, akorát mě občas svědí…

• Citovat
  • Upravit
25
12.12.12 18:59

@Clairisek ja to mám tiež tak. Hrozná bolesť, bez ohľadu na to, koľko vrstiev mám na sebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
12.12.12 19:05

@aminkadf to jsem měla jako první příznak těhu, takhle to vygradovalo :lol

@iva77 tak aspoň že v tom nejsem sama :lol: asi jsi nehladala nic, co by je nějak znecitlivělo nebo tak něco viď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
12.12.12 19:09

@Clairisek ani :) ne, nejak som to zobrala ako fakt, že bradavky sú teraz ešte citlivejšie. Sa skor snažím vždy dostať z mrazu do tepla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
12.12.12 19:11

@iva77 to já to mám právě i doma, relativně v teple :lol: ale máme hrozně blbě dělaný okna, takže moc topit nemůžeme, jsou hned zamlžený a pak mužskej každou chvíli větrá a to když třeba vylezu z postele zrovna když někde začne pouštět zimu do bytu, tak bych ho nejraději nečím praštila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
12.12.12 19:13

@Clairisek aha, tak mne sa to našťastie stáva len vonku. Nič ma nenapadá, skús možno nejaký ten nahřívací polštářek. Krémy na znecitlivenie asi nie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
12.12.12 19:20

@iva77 zítra jdu na KO, tak se zmíním doktoru a kdyžtak řeknu Ježíškovi o nějaký malý polštářky tedy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
12.12.12 21:00

Holky já mám teda prsa nateklý jak balon. A dost často mě bolí podbřišek. Máte to taky některá? Já jsem to u prvního těhotenství neměla. Teď jsem teda po IVF… Tak mám pořád trochu strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mama 2
12.12.12 21:22

Děkuji za přivítání. Já problémy s prsy nemám, i když mě trochu bolí z toho, jak se zvětšují. Ale je mi pořád hrozná zima, pořád mám ledové nohy. Jsem taky doma na nemocenské už od začátku, protože jak už jsem psala, předchozí těhotenství nedopadlo dobře a teď jsem hned od začátku krvácela. Já se chci zeptat, jestli máte některá problém s pletí? Myslela jsem, že to po prvním trimestru bude odeznívat, ale zatím nic :? Koupila jsem si Eucerin, ale žádné zlepšení jsem nezaznamenala 8), nemáte tip na něajakou kosmetiku?

• Citovat
  • Upravit
aminkadf
12.12.12 21:30

@Tinakaterina Mě taky občas bolý v podbřišku. Ptala jsem se na to doktorovi a ten mi řekl, že je to způsobený tím, jak se ta děloha roztahuje.

Holky, už jste některá během těhu měla bolesti v krku? A co jste na to použivaly? Mě to chytlo do rána a nemůžu skoro už mluvit, hlas mi vynechává :nevim: né že y mi to vadilo :mrgreen: ale je to nepříjemné :?

• Citovat
  • Upravit
8877
12.12.12 21:39
@Mama 2 píše:
Děkuji za přivítání. Já problémy s prsy nemám, i když mě trochu bolí z toho, jak se zvětšují. Ale je mi pořád hrozná zima, pořád mám ledové nohy. Jsem taky doma na nemocenské už od začátku, protože jak už jsem psala, předchozí těhotenství nedopadlo dobře a teď jsem hned od začátku krvácela. Já se chci zeptat, jestli máte některá problém s pletí? Myslela jsem, že to po prvním trimestru bude odeznívat, ale zatím nic :? Koupila jsem si Eucerin, ale žádné zlepšení jsem nezaznamenala 8), nemáte tip na něajakou kosmetiku?

já měla úplně ze začátku, normálně mám pleť mastnější, takže ráj pro všechny pupínky a na začátku těhu to byl děs, vypadala jsem jak nějaká třináctka pomalu :lol: ale pak jsem sebrala mužskýmu jeho peeling od neutrogeny a mám docela klid, sem tam něco vyraší, ale nic hrozného :) jenom těžko říct, jestli je to tím peelingem, nebo se ustálily trochu hormony :)

@Tinakaterina ten podbřišek bude nejspíš od toho zvětšování, mrňous si dělá místečko :)

@aminkadf na krk jsem často četla o Propolki pastilkách, ale nemám s tím zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
12.12.12 21:43

@Clairisek vyzkoušíme, uvidíme :-) Děkuji…

• Citovat
  • Upravit
131
12.12.12 23:54

Ahojky, mohu se k vám připojit? :) dnes jsem 13+1 a termín vychází na 18.6.
jinak čekám druhé mimčo a obě jsou z umělého oplodnění, takže jsem furt ve stresu a furt se pozoruju :mrgreen:
starší slečně je rok a půl :) četla jsem jen posledních asi 10str., takže se možná budu občas blbě ptát, tak se rovnou omlouvám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
13.12.12 10:37
@Petea píše:
Ahojky, mohu se k vám připojit? :) dnes jsem 13+1 a termín vychází na 18.6.
jinak čekám druhé mimčo a obě jsou z umělého oplodnění, takže jsem furt ve stresu a furt se pozoruju :mrgreen:
starší slečně je rok a půl :) četla jsem jen posledních asi 10str., takže se možná budu občas blbě ptát, tak se rovnou omlouvám :)

Ahojky, taky mám termín 18.6. :) Chci se zeptat, jak jsi na tom s přibýváním na váze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MIŠANA1
13.12.12 11:31

Já mám 17.6..tak to jsme všechny hezky u sebe :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat