Poradna duly
Jana Čurdová
@sylvis no ono není moc co závidět
měsíc přežíváme s vařením na něčem podobném remosce, ale s ohřevem ode dna a pak na hotovkách, jelikož kuchyň jako taková tu není vůbec, ani taková kuchyňská babička
takže jsme vzali jenom něco aby bylo, mužskej by stejně chtěl do tří let maximálně jít do baráčku, pokud se tedy začne dařit, tak to bude stačit ![]()
jinak co se pupíku týče, tak se začíná rýsovat, dokonce i pod oblečením
kalhoty mám od kamarádky těhu lacláče, kupovala si je loni při svým těhu za 1300, už je chtěla vyhodit a nakonec jsem je zdědila já, když se to tetka dozvěděla, jenom mají nevýhodu při cestování, během cesty do čech a zpátky máme samý záchody na odpočívadle a teď v tý zimě se muset po každý svlíknout z bundy, odskočit si a pak oblíkat zase a během tý doby mrznout není moc příjemný
pak jsem měla jedny svoje oblíbený polobokovky, ale v těch mě to pořád nutilo zatahovat bříško, takže za prvé nebylo nic vidět a hlavně se to prckovi nelíbilo, každou chvilku mě pobolívalo břicho :-/ tak jsme koupili těhu kalhoty s tím látkovým pasem a to je paráda
nic netlačí, bříško má pohodlí a při tý cestě jsou k nezaplacení ![]()
@sylvis
fundus je prý vrchol dělohy, měří se kam ten vrchol dosahuje, nevím odkud se s měřením začíná, doktor mi prohmatával břicho, našel ten vrchol dělohy, změřil, zahlásil 12 cm, prej oukej a bylo:) no já si teďka bokovky docela chválím, na záda táhne, koupím si ty těhu pásy, a zatím to řeším dlouhou košilkou zastrčenou do kalhot:)
Joo holky, kuchyň jsme novou dělali před necelými dvěma roky, vlastně celou tu místnost jsme dávali dokupy, nový elektro. rozvody, přidat zásuvky, sádrokarton, zateplení, díra na rouru od digestoře( to bylo něco, ta zeď má 50 cm tloušťku
) no a nakonec taky vymyslet jak tu kuchyň chceme. následná montáž byla brnkačka, dělali to kuchyňáři. teď už jí jen splatit
ale už moc nezbývá:) a za rok a půl nás to samé čeká s koupelnou ![]()
Jsem taky na neschopence. Už u vás byla kontrola a z jakého důvodu jste doma? Já teda vycházky dodržuju. Už se ale tesim, až pujdu na mateřskou a budu mít volnost… Je to dost omezující a třeba teď na Vánoce bych rada k někomu na návštěvu odpo místo dopo a nemůžu
jinak kolik je vlastně teď mateřská? Víte někdo? Zatím jsem to moc neřešila.
@Tinakaterina
Ahojky, no na mě ještě kontrola nepřišla, časy vycházek se snažím dodržovat, nerada bych byla bez peněz. ani mi tak nevadí že nemůžu nikam dopoledne, jako že musím být doma po 6. hodině večer…ale zase jsem ráda že nemusím být v práci, měla jsem celkem stresující pozici, a taky do práce nemůžu kvůli prostředí, chemikálie apod. mateřská je vypočítávaná z průměru mezd za určité období, teď si nejsem jistá kolik měsíců v práci se do ní zahrnuje.
@Tinakaterina Ahojky, tak jsem koukla na net a zkus se podívat na tuto stránku, je tam toho hodně o mateřské dovolené
http://www.babyonline.cz/…ska-dovolena#…
@Tinakaterina píše:
Jsem taky na neschopence. Už u vás byla kontrola a z jakého důvodu jste doma? Já teda vycházky dodržuju. Už se ale tesim, až pujdu na mateřskou a budu mít volnost… Je to dost omezující a třeba teď na Vánoce bych rada k někomu na návštěvu odpo místo dopo a nemůžujinak kolik je vlastně teď mateřská? Víte někdo? Zatím jsem to moc neřešila.
Ahojky, já se taky snažím vycházky dodržovat, ale třeba víkendy to je blbý muset být doma do určité hodiny. Jsem doma také kvůli práci, pracovala jsem na ZŠ.
@Tinakaterina Ahoj,vítám tě mezi náma
u mě ještě nikdo na kontrole nebyl. Popravdě, vycházky se snažím dodržovat, ale někdy to flákám. Třeba včera, to jsem brzo ráno jela k mamči a vrátila se až večer. Jinak vycházky mám od 14 do 18
@Tinakaterina
ahoj popravde mám vychazky od 12-18 snazim se je dodrzovat dopoledne, o vikendu a vecer moc ne, predstava ze jsem sama o vikendu doma a koukam na televizi je strasna
Ahoj holky, můžu se k Vám taky přidat? Jsem 15+2 a čekám své druhé miminko. Četla jsem diskuzi už od začátku, ale protože jsem před tím v 11. týdnu potratila, čekala jsem s přihlášením do diskuze, až to bude jistější.
@Mama 2 píše:
Ahoj holky, můžu se k Vám taky přidat? Jsem 15+2 a čekám své druhé miminko. Četla jsem diskuzi už od začátku, ale protože jsem před tím v 11. týdnu potratila, čekala jsem s přihlášením do diskuze, až to bude jistější.
ahojky holky, obě Vás tu mezi námi vítám ![]()
kočky netrápěj Vás někoho bradavky? prsa jako takový se mi ještě nějak nenalévají, ale jakmile mi začne být zima, tak mě neskutečně začnou pálit a bolet bradavky, není něco na to něco náhodou? oblíkám se dost, takže se to minimalizuje, ale občas se to stejně nevychytá
Vítám nově příchozí ![]()
@Clairisek V tomhle teda neporadím, naštěstí nic takového nepozoruju a ani nevím, že by o tom někdo psal. ![]()
@Fidofido právě, taky jsem to tu nepostřehla, ale nevadí, zeptám se zítra dr. a uvidím nu