Poradna duly
Jana Čurdová
@iva77
jo jo staré matky, ale našla mi, že už mám 3 cysty to už mi připadá moc, v útrý jdu do poradny a ve čtvrtek na genetiku tak uvidíme
@Clairisek Jéé, ahoj, už jsme tě postrádali, mysleli jsme na Tebe, jestli jsi s mimískem v pořádku, že ses dlouho neozvala. Tak jak jste už zabydlení? A co mrňous, nezlobí? A co novomanžel, taky nezlobí?
Moc gratuluju! Měli jste jen svědky nebo i rodinu?
@Fidofido ahoj, ahoj, ahoj
moc děkuji
s mrňousem jsme v pořádku, sem tam zazlobí, nechce moc jíst, respektivě mě brání abych jedla
asi mu stále stačej moje zásoby, takže pořád ujíždíme na zelenině a ovoci, což se odráží na váze a manžílek do mě stále něco cpe, takže mi je pak krásně
ale snad bude stále vše ok, příští čtvrtek uvidíme
… jinak byt vypadá pořád tak nějak stejně - už je tedy aspoň objednaná kuchyň, tak jenom počkat až dorazí
až taťka udělá tu, tak se prý vrhneme na dětský pokoj a obývák pak až na konec
na ten pokojček se hrozně těším, bude dělat do tahovýho blbýho výklenku skříň na hadříky pro mrňouse, tak jsem hrozně zvědavá na výsledek
a už jsem si i prosadila v dětským pokoji velkou postel
musela jsem na to jinak, původně jsem říkala, že když bude maličké nemocné, tak než abychom ho brali do ložnice, tak bych s ním byla v pokoji, aby se nám taťka mohl v klidu vyspat do práce, tak o tom nechtěl ani slyšet a teď jak jsme byli u našich v TP, tak jsem se bavili a říkala jsem, že by se mi líbila taková ta jednolůžková s druhým vytahovacím lůžkem, že kvůli návštěvám - kdyby k nám někdy přijela moje mamka s taťkou a třeba i ségra s přítelem, tak dva nacpem na gauč (chceme rozkládací), ale aby ti druzí dva nemuseli být na zemi, tak už mi to prošlo
takže taťka je hodnej
dneska jsme byli zařídit pojištění, jak recepční, tak pak paní co to s náma vyřizovala nám hrozně gratulovali jak k sňatku, tak k miminku, to jsem ani nečekala a najednou šlo vše bez problémů
a když jsme pak odcházeli, tak kousek je krám s dětskýma věcma, tak jsme šli okouknout kočárky, i když máme vybráno už delší dobu a chtěla jsem vidět přebalovací tašku co jsem si tam vybrala na netu, ale bohužel ji neměli na krámě, tak hned říkal, že mi ji objedná k Vánocům
prostě je to taková moje urejpaný zlatíčko
… jinak na svatbě byla moje rodina, od mužskýho nikdo, ale to je složitější
ale jsem ráda, že to byla jenom malá svatba, domácí oslava a hlavně - že už je to za náma ![]()
Jinak jsem se holky pobavila s tom krámku s věcičkama - drahouš kdysi pronesl, že kočárek koupíme až po porodu, že to nosí smůlu mít ho doma atd. a dneska mu slečna prodavačka povídá „no dodací lhůta je u něj 6-8týdnů“
ale mě by nevěřil ![]()
koukala jsem, že se řešilo jestli nechat, nebo nenechat říct pohlaví - my si říct necháme, pokud se prcek ukáže dobře
sami to chceme vědět a i zbytek rodiny se stále ptá, jestli už víme, aby mohli taky nakupovat ![]()
co se jmen týče, tak já si stále stojím za Barunkou pro holku, mužskej se mi snažil „podstrčit“ Sofii, ale už se vrátil k původnímu plánu
a kluk je stále Kubík ![]()
jinak kdyby byla holčička, tak bychom měli spoustu hadříků zděděných, ale bylo mi smutno, když jsme byli s babi na nákupu v ČR, já koukala v Lidku na punčocháčky, ukazuju je drahýmu a babička na mě „to nepotřebuješ, ty jsou určitě ve věcech co posílala teta z Itálie pro sestřenku“, tak jsem si říkala, že aspoň něco bych mohla mít novýho, vybranýho podle sebe..
Přeji krásné sobotní ráno všem!
@Clairisek Náhodou, mrňouska ti chválím, že mu chutná ovoce a zeleninka, prostě ví, co je dobré a zdravé a až bude chtít něco jiného, tak se určitě ozve. Já naštěstí taky žádné těhotenské chutě nemám a už můžu jíst normálně, tak jsem taky moc ráda. Od (novo)manžela je moc hezké, že se o svoje zlatíčka takhle stará
Ve čtvrtek jdeš na kontrolu? Myslím, že jsi psala, že na screening nepůjdeš, že? Ono i hodně holek tady píše, že jim doktoři říkají, že je to často zbytečné, pokud není těhulce přes třicet a nemá žádné problémy. To zařizování ti závidím, když jsme postavili, hrozně mě to bavilo, vymýšlet co kde bude, jak to bude vypadat apod. S manželem jsme se naštěstí na většině věcí shodli úplně bez problémů, vyhovuje nám stejný styl, takže to byla paráda. Líbí se mi, jak jdeš na svého mužíčka chytře, tak se to musí, chlap je hlava rodiny, ale ženská krk, který s ní otáčí
Možná jsi to už psala, ale nějak se v té spoustě informací ztrácím, jaký kočárek byste chtěli? A kde jste měli svatbu? Byly bílé princeznovské šaty a nebo něco střídmějšího?
@Fidofido ale kdyby chtěl sem tam něco nezdravého, ať taky maminka trochu přibírá, tak by to možná neuškodilo, i když aspoň pak nebudu muset tolik shazovat ![]()
jj ve čtvrtek máme normální kontrolu a na screeningu jsme nebyli, tak snad bude stále vše ok ![]()
já se na to moc netěším, jenom na ten dětskej pokojík, jinak bych se na to vyprdla
on ten můj manžílek má nějakej druh barvosleposti, takže mi stále vyprávěl o nějaký červený do obýváku, nakonec zjistil, že je to prý nějaká tmavě hnědá, takže vybrat barvy na výmalbu s ním bude docela sranda
ale tak nějak se s tím popereme ![]()
co se kočárku týče, tak jsme chtěli ABC design 3-tec, ale dneska jsme šli neplánovaně do dalšího krámečku a nakonec vezmem na 99% taky od ABC design ale turbo 4Sv tomhle provedení http://www.detskezbozi.com/…13_magic.jpg ![]()
a svatba byla tam u nás na severu, v Oseku na úřadě a šaty byly dá se říct princeznovské, jenom ne bílá klasika, mám ráda, když se občas trošku vybočí
přikládám foto ![]()
@Clairisek Můj kamarád taky špatně rozeznává růžovou a šedou, takže je to vždycky sranda, když v lednu na plese vyhlašuje tombolu a lístečky s těmito barvami plete
Ten kočárek je super! Takovou kombinaci barev bych taky brala. Není náhodou ve Frankfurtu levnější než tady u nás?
A šatky byly taky krásné, zelenou můžu pořád a na všem, takže
My jsme měly celou svatbu laděnou právě do takovéto zelené, i obývák a ložnici máme do zelena ![]()
@Fidofido no kdyby měl jenom dvě barvy, ale třeba teď mi dával jeho klíče, když jsme šli od tchýně, abych odemkla a ptám se kterej je od bytu, v ruce jsem měla černej, žlutej a fialovej a on mi tak rozhodně praví, že ten modrej ![]()
no co jsme na něj koukali včera v jiný kombinaci, tak tam chtěli 299eur, ale bylo to od, už je to jak s autama - chceš jinou barvu a hned příplatek
přesně tenhle jsme dneska viděli za 329eur, což by mělo být stále o něco málo levnější než u nás co jsem teď mrkla na net, na seznamu mi to vyhodilo od 8.990Kč ![]()
já na tuhle zelenou taky ulítávám, proto taky byly šatky barevný a volba byla jasná
děkuji
… jinak v bytě si jí ale moc neprosadím, prý jí dostanu jenom do kuchyně, do ložnice ji nechce, ani když mu řeknu že má uklidňující účinky
a obývák by chtěl něco do béžova/hněda co mi vyprávěl, tak hold budu trávit celý dny u plotny ![]()
@Clairisek Tak řekni manželovi, že to je přece béžová, ta zelená
Béžovo-hnědý obývák myslím ale taky bude vypadat dobře. I těch 9 tisíc za kočárek ještě pořád jde, jsou dražší, jako třeba Jané (18000Kč) apod. A navíc si myslím, že to je německý výrobek, ABC design, takže si myslím, že svoji kvalitu mít bude.
@Fidofido to bych mu nemohla udělat
by si pak pozval třeba kolegu z práce, by se pochlubil jakej má rásně béžovej obejvák a on by na něj koukal
.. jj, říkám pořád, že do těch 10tis. za novej kombi kočárek to celkem jde, když se člověk podívá na ty dnešní ceny :-/ víš že ani nevím odkud je
někde jsem snad četla, že by to měl být polskej, ale je klidně možný že je tu od nás
já na to moc nedám, podle mě špatnej může být jakejkoli kočár, ať už je novej nebo použitej a nějaká super značka nebo něco levnějšího
… jinak mi z něj picne, teď koukal na ebay a zamiloval se do jedný tříkoly
já byla tedy vždy proti, ale vypadá docela dobře designově, jenom bychom si asi něco vyslechli od tchýně o nestabilitě, snadným převracení atd., ale na druhou stranu si říkám, že přece ty výrobky musejí projít nějakýma testama, když je to pro děti, tak kdyby to bylo tak nebezpečný, tak se to už dávno nevyrábí, tak uvidíme u čeho nakonec skončíme
ale aspoň značce jsme stále věrní ![]()
@Clairisek Kamarádka má tříkolku a úplně v pohodě, myslím, že je to hodně o zvyku. Mně se líbí obojí, tak uvidíme. Každopádně se mi líbí kombinace z barev hnědá, šedá, zelená, modrá, viděla jsem jeden sporťák, šedo-zeleno-modrý, no bomba ![]()
@Fidofido no ona nám vyprávěla, jak prej jela busem, tam byl taky někdo s tou tříkolou a prý bus prudce zabrzdil a kočárek se převrátil, ale podle nás za prvé v takové situaci se může převrátit asi i normální a za druhé, pokud bychom někdy někam jeli busem místo auta, tak určitě bude jenom kočárek pořád držet, takže se to stát nemůže
… jéé to by byly barvičky pro mě
no jsem zvědavá, co taťka nakonec objedná
ten co našel teď je nějaká limitovaná edice, celá korbička i sporťák vypadaj jako by byly složený z puzzlíků, tak sice to není moc barevný, ale vypadá to zajímavě ![]()
Ahoj holky
jsem se zas jednou přišla mrknout. Jak se vám daří?
@Šalvějka ahojky
nám se daří dobře, tedy snad
ve čtvrtek budeme vědět zase víc, jsem zvědavá o kolik prcek vyrostl ![]()