Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
905
30.11.12 18:14

@Kačudík ahoj já jdu příští týden na screening akrev mi brali minulý týden i na choroby. A je to 13 týden příští. A nic neplatím ale co jsem pochopila je to jak kde. jinak tě vítám jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
30.11.12 18:28

Ahoj, vítám tě :mavam: Já jdu na krev na choroby příští týden a už mám po screeningu (vyhodnotil ho hned, ale platila jsem 1200,–).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
30.11.12 18:35

Ja platila 800,– s tim, ze to vsechno odebere on a posle na vyhodnoceni do Gennetu. Ta cena je jina doktor od doktora, zadarmo to maji pojisteci Ministerstva vnitra a jeste jedne pojistovny, ja jsem u VZP, takze jsem ostrouhala. Ale ze mi rekne vysledky az s temi triple testy me teda neskutecne stve… jdu tam jeste 27.12., tak se ho na to asi zeptam… A diky za privitani!! Nejste nahodou nektera z Liberce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
30.11.12 18:41

@Kačudík Já jsem od Mladé Boleslavi. Asi před dvěma dny jsme debatovali o porodnici, už uvažuješ nad tím, kam půjdeš? Liberec si nějak moc nechválí, ani MB. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
30.11.12 23:31

@Kačudík Taky te vitam…nevim nevim, jak je to s tim proplacenim, protoze, ja jsem u pojistovny MV a doktor mi rekl, ze si to budu platit 1100,– tak uvidime 18.12.,dneska jsem byla na te krvi a jelikoz ma muj doktor stejnou laborator, tak jsem mohla jit jen k nemu, tam me sestra vycucla asi 8 ampulek na choroby a na kdovi co jeste a rekla mi, ze vysledky z krve bude mit 4.12.az pujdu prvne do poradny…docela se tesim co me ceka a co mi bude rikat…dostanu uz i tehotensky prukaz… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
30.11.12 23:34

@Anabellkaa no s tim pohlavim je to u nas doma 50:50,ja to vedet chci a pritel chce prekvapeni, takze nevim nevim jak to dopadne…jelikoz jede se mnou, tak si myslim, ze to sam uvidi…ale je to jedno hlavne, ze bude vse v poradku to ted to nejdulezitejsi… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
1.12.12 09:29
@Fidofido píše:
@Kačudík Já jsem od Mladé Boleslavi. Asi před dvěma dny jsme debatovali o porodnici, už uvažuješ nad tím, kam půjdeš? Liberec si nějak moc nechválí, ani MB. :nevim:

Cetla jsem si ruzna hodnoceni porodnic v LB i v Jablonci na netu, Jablonecka vychazela o neco lip, ale na druhou stranu liberecka nemela vylozene spatne ohlasy. Porad si rikam, ze kvalifikovani doktori jsou i v Liberecke, i v Jablonci, a jestli se zrovna nejaka sestra spatne vyspi, to se muze stat vsude… Nebudu to hrotit a pujdu do Lib, mam to za rohem :-) Asi jsem poucena z meho predchoziho bydliste, protoze jsem z maleho mesta u Decina, a decinska porodnice ma hrozne ohlasy, ale protoze siroko daleko nic neni, stejne vsechni jezdi rodit tam. Tak jsem vdecna za Liberec :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
1.12.12 15:05
@Kačudík píše:
Ja platila 800,– s tim, ze to vsechno odebere on a posle na vyhodnoceni do Gennetu. Ta cena je jina doktor od doktora, zadarmo to maji pojisteci Ministerstva vnitra a jeste jedne pojistovny, ja jsem u VZP, takze jsem ostrouhala. Ale ze mi rekne vysledky az s temi triple testy me teda neskutecne stve… jdu tam jeste 27.12., tak se ho na to asi zeptam… A diky za privitani!! Nejste nahodou nektera z Liberce?

Ahojky, já jsem původně z Liberce, pracovala jsem tam (teď jsem na rizikovém).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
3.12.12 07:13

Děvčata, tak to jste mě potěšili, já mám pojišťovnu MVČR, ale na testy jdu na začátku ledna, takže se to možná ještě změní a taky budu platit.
Já bydlím za Libercem v Podještědí. Ale chodím do LB do práce. Nejste někdo z toho okolí?
Jinak je mi strašně blbě, dneska to vypadá na špatnej den :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
3.12.12 12:46

Ahoj Jupi, ja jsem primo z Liberce, bydlim na Kralove Haji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
3.12.12 13:12

Tam jsem taky bydlela v paneláku na Aloisce :-), teď bych taky brala být blíž v LBC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
3.12.12 13:44
@Jupí píše:
Děvčata, tak to jste mě potěšili, já mám pojišťovnu MVČR, ale na testy jdu na začátku ledna, takže se to možná ještě změní a taky budu platit.
Já bydlím za Libercem v Podještědí. Ale chodím do LB do práce. Nejste někdo z toho okolí?
Jinak je mi strašně blbě, dneska to vypadá na špatnej den :,(

Ze Stráže pod Ralskem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
3.12.12 13:45

A když jste holky z Liberce, kam chodíte k doktorovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
3.12.12 14:15

Chodim na Fugnerku k Richterovi, je takovy flegmaticky, ale uz pochopil, ze ja ho budu otravovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
3.12.12 17:57

Mám nosit na první screen. ranní moč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie