Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
375
26.11.12 17:16

Holky a už máte nějaké bříško? Já jsem v 10tt, 1. těhotenství a nikde nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
26.11.12 17:23

@Valerie83 Ahojky, no zatím nějak zvětšené břicho nepozoruju, to prý začíná růst až ve 4 nebo 5 měsíci :mavam: ale už začínám mít větší hlad :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
26.11.12 17:31

@Valerie83 @kanka80
Ahojky, já už budu pomalu ve 12. týdnu a kde nic tu nic, jen ten můj špek tam straší :mrgreen: a hlad, tak ten mám od samýho začátku a zatím stále přetrvává, ale zjišťuju že asi opravdu tělo potřebuje teď víc energie, protože i přes tohle o něco větší jedení nosím pořád ty samé kalhoty, trička, prostě všechno. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
26.11.12 17:48

@Šalvějka Jj, taky zatím nosím stejné věci, ale už mám nakoupeny i těhu oblečení, tak jsem připravená :D Teď baštím nastrouhanou mrkvičku s jablíčkem a s citrónem, vitamínky pro mimi :palec: Dnes jsem 11+2 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
26.11.12 18:16

Holky a chodíte plavat? Já se bojím nějakého zánětu :think: ale píšou, že je plavání pro těhotné vhodné, tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
26.11.12 18:16

Já jsem ve 12. týdnu a už jsem zhubla 3,5 kila. Jím neustále, malé porce, víc do sebe nedostanu. Už dva měsíce každé ráno zvracím a přes den je mi zle. Nemůžu ani na dlouhou procházku, aby mi nebylo špatně nebo se mi netočila hlava. Přesto chodím každý den asi na hodinu se psem. Jsem doma, na rizikovém kvůli zaměstnání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
26.11.12 19:05

@kanka80 plavat nechodím, musela bych tam dojíždět, a ani s emi moc nechce, snažím se občas doma na rotopedu vykázat nějakou činnost, a taky procházky jsou supr:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
26.11.12 20:35

HOlky dnes jsem 10+2 a bříško taky nemám. Jen jsem nějaká nafouklá, nejspíš z jídla, přitom mám dole 5kg. Zdá se mi to trochu hodně, tak doufám, že brzo přiberu. Zítra odpoledne jdu na kontrolu a pak se musím objednat na screening :think: snad bude maličkej v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6788
27.11.12 07:50

@Valerie83 @kanka80 @Šalvějka taky na sobě těhotenské změny nepozoruji, právě spíš pořád jen ten špek :x Ale asi před dvěma týdny jsem nezapla žádné kalhoty jak jsem byla šíleně nafouklá - to byl děs!

Já začnu chodit od 12 tt, tady u nás je „těhobik“ což je těhotenské plavání a je tam snad i cvíčo na suchu, tak se těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
27.11.12 08:12

Jo, tak tu nafouklost jsem měla taky, jak balón, všude, na stehnech, bocích, břiše, všechno mi bylo těsný, fuj to byl hnusnej pocit :D od samého začátku mám nahoře dvě kilča, ale to jsem byla vážená právě při té mé nafouklosti, teď už jsem splasklá :)
@sylvis na screening jedu zítra a modlím se ať je mrňous v pořádku, hrozně se těším až ho uvidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
27.11.12 09:03

Mě to čeká 4. prosince, screening a zase ultrazvuk, taky se těším až mrňouska zase uvidím. Zjistila jsem až tady na diskuzi, že se to platí a není to málo, asi 950,– a doktor mi o tom nic neřekl. On mi toho obecně moc neřekne, jen když se zeptám. Jak s vámi komunikují vaši doktoři? A kolik bude stát screening vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
27.11.12 09:09

@Anabellkaa
no já si na komunikaci s doktorem nemůžu stěžovat, celkově je to ůůůžasněj doktor, velkej sympaťák :) všechno mi vždycky vysvětlí, docela mile mě překvapilo že na gyndě kam chodím maj takový letáčky pro čerstvý nastávající maminky, kde je rozepsáno jaké vyšetření tě kdy čeká, kdy se odebírá krev, kdy jet na screening a kam, plus webovky na nejbližší 2 centra kde ho dělaj a tad. a když zhodnotím i sestřičky v poradně, jsou tam vždy jen porodní asistentky, a jsou hrozně hodný a milý, já si nemůžu stěžovat :) jinak jedu na screening do Arlety v Kostelci nad Orlicí, zaplatím za něj 1500 kč, trochu darda, ale alespoň udělám maximum co můžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anejdana
27.11.12 09:14

Ahojky :-) docela Vám holky závidím :-) protože mě už bříško narostlo, sice jen trošku ale nato abych nezapla kalhoty to bohatě stačí :D jinak jsem 12+4tt :-)

• Citovat
  • Upravit
313
27.11.12 10:41

@Šalvějka Držím ti palečky, ať ti to dobře dopadne.
@Anabellkaa Mě bude stát screening 1500 pojedu do Brna. Ikdyž mi doktor navrhoval Zlín a Olomouc, že je to blíž, a oni dostávají nějaký dotace od státu, takže dělají vyšetření zdarma. Spíš mi ale doporučil Brno, kde se to platí. S přítelem jsme se teda rozhodli, že ať to stojí cokoliv, chceme mít jistotu.
Jinak k tomu doktorovi, ten můj je úplně úžasnej. Všechno mi vysvětlil, poradil, nemusím mít strach se ho na cokoliv zeptat. Ale ta jeho sestra…ne jednou jsem s ní už měla konflikt, a to tam chodím teprve necelé 2roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
27.11.12 11:14

@Anabellkaa Ahojky, na screening jdu taky 4.12. ve Zlíně a dr. mi dal na vybranou, buď Oscar, ten je zadarmo v nemocnici a nebo Prediko na poliklinice, tam se platí 1500, ale hradí to Česká průmyslová pojišťovna, nevím jestli i jinačí pojišťovny na to přispívají. Vybrala jsem si tu variantu zadarmo, tak jsem zvědavá jestli to bude fakt úplně zadarmo :think: Za ty příspěvky od pojišťovny si radši nakoupím vitamíny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí