Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1611
27.11.12 12:51

To máte dobrý, že máte na výběr. A co to ten screening vlastně je? Jak jsem psala, on mi doktor nic neřekne.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
27.11.12 13:11

@Anabellkaa Co to máš za doktora :nevim: nebyl tam náhodou jen nějaký brigádník :D Můj dr. mi dal brožurky k oboum vyšetření, ale je toho hodně i na internetu, když si zadáš screening v 1.trimestru. A co je hlavní, na screening s Tebou může i partner :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
27.11.12 13:13

@Anabellkaa
no já si o tom něco načetla na netu, nejdřív ti vezmou krev, z tý zjišťujou hladiny několika hormonů a látek, a pak je podrobné utz, kde měří tzv. nuchální translucenci,(každý mimino má v těhlech týdnech na zátylku takovej kožní lalok plnej tekutiny, měří se jeho tloušťka) zjišťujou přítomnost nosní kůstky, pak ještě nějaká lebeční kůstky zkoumaj a pak asi celkově, počet končetin, jestli tam nejsou nějaký deformace, abnormality, jo a celkově se screening hodnotí dohromady krev plus utz, z toho vypočítávají míru rizika, výsledek je pak buď pozitivní(blbej), nebo negativní(dobrej).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
27.11.12 14:26

Ahojky holky ja mam jit na screening 6.12 ( co to vubec obnasi?) a nikdo mi tedy nerikal ze by se melo neco platit tak jste me pekne zaskocili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
27.11.12 14:28

Ja neviem, ale za uzv screening ani za genetiku (teda 1.trimestrální screening) som neplatila, ani som nepočula, že by sa za to malo platiť. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
27.11.12 14:30
@johankakoz píše:
Ahojky holky ja mam jit na screening 6.12 ( co to vubec obnasi?) a nikdo mi tedy nerikal ze by se melo neco platit tak jste me pekne zaskocili

Vítej v klubu neinformovaných :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
27.11.12 14:30

Jo diky za vysvetleni az ted mi naskocili vsechny zpravy tak testy krve mame za sebou z minuleho tydne a ted tedy 6.12 ultrazvuk…prosim vas kdo jste na neschopence ( ja uz od zacatku kvuli zamestnani) jak dlouhé máte vycházky? diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
27.11.12 14:32

@Anabellkaa

no pripadam si jak blazen 37 leta zenska prvni ditea nic nevi a nikdo nic nerekne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
27.11.12 14:32
@kanka80 píše:
@Anabellkaa Co to máš za doktora :nevim: nebyl tam náhodou jen nějaký brigádník :D Můj dr. mi dal brožurky k oboum vyšetření, ale je toho hodně i na internetu, když si zadáš screening v 1.trimestru. A co je hlavní, na screening s Tebou může i partner :mavam:

Je to bývalý primář Liberecké nemocnice, co jsem slyšela. Je hodně dobrý, má ultrazvuk a screening dělá přímo u sebe. Přešla jsem k němu od mí příšerný doktorky (hodně bolestivé a necitlivé vyšetření, když jsem přišla s problémem, tak se mi vysmála a při vyšetření vám mezi nohy koukali 3 lidi - ona, asistentka - zapisovatelka a sestra. Neměla v ordinaci ultrazvuk a zanedbala strašně moc pacientek, co jsem se dočetla na netu teprve po 9 letech u ní. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
27.11.12 14:33

@iva77

ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
27.11.12 14:33
@johankakoz píše:
Jo diky za vysvetleni az ted mi naskocili vsechny zpravy tak testy krve mame za sebou z minuleho tydne a ted tedy 6.12 ultrazvuk…prosim vas kdo jste na neschopence ( ja uz od zacatku kvuli zamestnani) jak dlouhé máte vycházky? diky :)

Jsem doma třetí týden, taky kvůli zaměstnání. Mám 6 hodin denně, víc prý už od ledna nedávají. Kolik máš tedy ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
27.11.12 14:35

@iva77

ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
27.11.12 14:36

@johankakoz Ahoj Jani :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
27.11.12 14:38

@Anabellkaa

ja dostala 4 hodiny že prý to víc nejde,(i iva odsud říkala, že měla 6 hod.) ale slyšela jsem, že se dá žádat sociálku o neomezené vycházky chci to zkusit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
27.11.12 14:54
@johankakoz píše:
@Anabellkaaja dostala 4 hodiny že prý to víc nejde,(i iva odsud říkala, že měla 6 hod.) ale slyšela jsem, že se dá žádat sociálku o neomezené vycházky chci to zkusit

Zkus to, pak dej vědět, jak jsi uspěla. Aspoň abys měla těch 6. 4 jsou hodně málo, třeba o víkendu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí